Polikistik over

Merhaba bende polikistik over var ve sigara içiyorum zararı varmidir
Canım bende polikistik overim ve sigara içiyorum . Yumurtlama tedavisi görüyorum . Bırakmak için herşeyi denedim aklına gelebilecek her yardımı aldım nikotin sakizlarimi dersin bantlarimi dersin ama bırakamadım . Eşimle sürekli tartışıyoruz o kullanmıyor ama ben bırakamıyorum . Yumurtlama üzerinde malesef olumsuz etkileri varmış . Herşeye zararı var illetin neye yokki

Doktora gittim ve 4 ay süre içerisinde senin tedavide olumlu sonuçlar alırız dedi fazla kilom olmadığı için ve sigarayı azaltmami istedi bende herzamanki gibi içiyorum azaltma yapamıyorum siz kaç kilosunuz

Doktora gittim ve 4 ay süre içerisinde senin tedavide olumlu sonuçlar alırız dedi fazla kilom olmadığı için ve sigarayı azaltmami istedi bende herzamanki gibi içiyorum azaltma yapamıyorum siz kaç kilosunuz
Sen kaç kilosun ve adetlerin duzenlimi canım .benim adetler son zamanlarda duzensizlesmeye başladı ama duphaston kullanıyorum o tekrar düzene koyar diye düşünüyorum. Benim doktorum çok akıllı çok bilgili aynı zamanda ilgili bir insan :) amaa tek kusuru var konuşmaz . Yani ben sormadikca birşey söylemez adama yumurtam kaç mm yada kaç tane demeden söylemeyecek . Ama onunda ona göre tedavi metodu vardır diye düşünüyorum. Çünkü bilgisine güveniyorum

55 kiloyum adetlerim evlendiğim zaman duzensizlige geçti ve karın ağrılarım çoğalmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…