• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar koşun

Mutsuzkafin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
28
Beta hcg 113 çıktı polikistik overim var iki kimyasal geçirdim buda kimyasal değildir dimi

Beta hcg 113 çıktı polikistik overim var iki kimyasal geçirdim buda kimyasal değildir dimi
koştum geldim. inşallah sağlıklıdır. iki günde bir kan verip takip edin. 4000i görünce kese görmeye doktora gidin.

koştum geldim. inşallah sağlıklıdır. iki günde bir kan verip takip edin. 4000i görünce kese görmeye doktora gidin.
Artık o kadar korkuyorum ki napacağımı sasırdım inşallah sağlıklıdır kasıklarda arada bi ağrı oluyo göğüslerim şiş acıyo eylülün 29 30 unda iki gün kahverengi lekem gelmişti yerleşmeyse 3 haftalık değer sizce 113 olurmu

Olabilir. Ama inanin sizin yapabileceginiz birsey yok. Bekleyip goreceksiniz. Hersey gonlunuzce olsun.

24 saat sonra test verdim 153 çıktı sizce sonuç nasıl güzel artmısmı

Artış olması güzel ama 24 değil 48 saatte 2 katı olması lazım yarın aynı yerde aynı saatte tekrar verin bence iki katı olur 💕
Galiba %66 yüksrlmesi yeterli yazıyo insallah olur çok telekkür ederim yorumunuz için

Biraz düşük gibi ama 2 gün sonra yeniden verin inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Back
X