Polikistik over

Denedim bende 2 sonuç vermedi ilerleme yok bende tüp benek için bu ay başlayacağım inşallah hayırlısı olsun

Denedim bende 2 sonuç vermedi ilerleme yok bende tüp benek için bu ay başlayacağım inşallah hayırlısı olsun
En iyisini yaptın bende adet olmayı bekliyorum başlamak için ongorsme yaptım tedavi için beklemedeyim İstanbul daysan bilgi verebilirim sana

En iyisini yaptın bende adet olmayı bekliyorum başlamak için ongorsme yaptım tedavi için beklemedeyim İstanbul daysan bilgi verebilirim sana
Ankara’da bahçecide yaptırmayı düşünüyorum orası yakın geliyor banada ayy ağır grip oldum salgından dolayı yaptıramıycam galiba ön görüşmemi iptal ettim sizin nasıl geçti ön görüşmeniz

İyi geçti bu ayin 16 gibi adet olacam o zaman başlayacak tedaviyi özel tercih ettim fiyat konuştuk tedavide zamanla beli olacak ne yapıp ne yapmiyacagi eski evraklara baktı bide adetli gitmiştim muanede etti bakalım

Merhaba arkadaşlar benim polikistik overim var ve gebe kalmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı aranızda ve ne şekilde hamile kaldınız tedavi mi yoksa kendiliğinden mi oldu
Merhaba ben kendimi bildim bileli pkosum ve resmen kısır olduğumu soylediler. Eğer eşinde bir sorun yoksa ve sende yumurtlama oluyorsa şansın her hamile kadardır. Pkos tek tüpte olan rahatsızlık ve ben 3 .gebelik yasiyorum. Adetini düzene sokucak ilaç başla hormon testlerini tsh değerlerini iyi takip et. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar versin

21 yaşındayım kendimi bildiğim günden beridir ilaç kullanmadan adet olamıyorum benim gibi olup gebe kalan var mı

İyi geçti bu ayin 16 gibi adet olacam o zaman başlayacak tedaviyi özel tercih ettim fiyat konuştuk tedavide zamanla beli olacak ne yapıp ne yapmiyacagi eski evraklara baktı bide adetli gitmiştim muanede etti bakalım
Fiyat ne dediler size çok pahalı oluyor ya bizede adetli olmana gerek yok dedi doktor ön muayenede bu çarşamba muayene olacak bakalım

Bugun gittim hastaneye kan verdim yarın tedaviye basliycaz dedi doktor insllh olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…