- Konu Sahibi jasminankara
-
inşallah bızımkıde ssenın gıbı guzel bır sonucla sonuclanır rabbım hayırlasıyla buyutmeyı nasıp etsınn dualarında hepımızı unutmaadelikafaduldenMerhaba arkadaşlar,ben de pko hastasıyım ve 2 yıla yakın bir süre tedavi gördüm.Önelikle 5 defa farlutal kullandım ardından klomenle yumurta takiplerine gittim.Sadece bir ay dekort tu yanlış hatırlamıyorsam onunla yumurtamın biri 23 ml di.Doktor bu ay normal deneyelim dedi denedik olmadı.
Sonrasında göbekden yumurta arttırıcı iğnelere başladım.Yumurta takibine gittiğimde yumurtaların hepsi birden büyüyordu dolayısıyla tedavi birdahaki aya erteleniyordu.Sıkılmışdım artık.Git gel aynı cevap.4 ay öncesinde de farklı bir uygulama yaptı doktorum.Farlutalla değil de yasminle adet oldum.Yumurtalarımın birden fazlası büyümüşdü doktor belki çoğul gebelik olur dedi.Deneyelim mi ?deneyelim dedim.Çatlatma iğnesi vurdu.Sonra aşılama yaptık.İlk aşılamamda hamile kaldım.Şimdi 3,5 aylık hamileyim.Aynı hastalık bende de oldugu için hepinizi çok iyi anlayabiliyorum.
Ama sıkmayın canınızı zamanla herşey yoluna giriyor.Umarım isteyen herkes en kısa sürede hamile kalır.
Canım çok geçmiş olsun.öncelikle ben sana şunu söyleyebilirim.hiç aman ilerde benim çocuğum olurmu diye düşünme çünkü artık herkeste bu tip kistler var yapman gereken sadece her zaman kontrollerini yaptır ve ilaçlarını aksatma.bende de yumurtalık kisti vardı iki tarafımda da biri 10 cm. öteki 3.5 cm di ameliyatla aldı doktorum ve tüp bebek diyo bana en kısa yol olarak. ama allahın işine karışılmaz kendi kendine doğal yoldan kısa zamanda hamile kalan arkadaşlarım ve yakınlarımda var doktorum bunuda belitti bana.yani bütün bunları açıklamamın nedeni hiç stres yapıpta kendini sıkmaman artık bunlar olabilecek şeyler.ilacını kullan bide bakmışsın öteki ay kistin erimiş. tekrardan çok geçmiş olsun canım sevgiyle kal.Öncelikle herkese ,Merhabalar ...
Sitenizi ,polikistik over hastalığını araştırırken keşfettim ,ve benim gibi ,çok arkadaş olduğunu görünce üye olmak istedim. 21 yaşındayım ,yaklaşık olarak 9-10 senedir hep düzenli adet gördüm,taa ki ,2ay öncesine kadar ... Hiç aksamayan regl dönemim ,35 gün gibi bir süre uzadı .. Tehlikeli bir durum olduğunu anlayınca hemen Dr gittim ... Dr polikistik over dedi ... PROGYNEX die bir iğne verdi,yaptırdım ,3ampülü şimdi bekliyorum ... DİANA 35 die de bir d.k hapı verdi ... adet ile beraber başlayacağım ... Salı gününe kadar beklenen regl gerçekleşmezse tekrardan gidicem ...
Şüphelerim var,ilerde bebek sahibi olamazsam die ... Allah herkese Acil şifalar versin ..
sevgilerle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?