• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over

17 yaşımdan beri pço luyum,şu an 33 yaşındayım biri 8 diğeri 2 yaşında ikiçocuğum var....korkmayın sadece tüm ttıbbi tetkikleri yaptırıp bir şey yoksa eğer sabredin yeter.ha bir de ikinciye hayıt kapsülüyle bir ay dnemeyle hamile kalmıştım tüpler tıkalı değilse tavsiye edrim...

canım çok tşk ederim içime su serptin bende 32 yaşındayım 12 yıllık evliyim beğim olmadı bir çok tedavi gördüm tüplerim açık 2 kere aşılama oldum tutmadı hayıt kapsulunu yeni duydum nerden bulabilirim acaba allah çocuğu olmayanlara hayırlı evlat versin inşallah.

size birşey danışmak istiyorum benim adetlerim düzenli ama pko varmış doktor ancak ilaçla yumurtlayabilirsin dedi progesteronum çok düşükmüş bu arada eşimede spermiogram yaptırdık onunda 1 ml de 10milyon çıktı doktoru ilaçlar verdi bizde ayrıca keçiboynuzu pekmezi incir ve çinko takviyesi alıyoruz sizce normal yolla hamile kalma şansımız nasıl yada direk aşı tüp vb mi önerirsiniz yaşım 28

aynı sıkıntıları bende yaşadım.istanbulda bir prof.göründüm.ilaç tedavisine başladım.5.ayda hamile kaldım.darısı başına :)

Back
X