polikistik over?

Biliyorum tatlım önce 2 ay soğan kürü daha sonra da incir kürü daha sonra da incir kürü yapacm sen soğan kürüne herhangi bi zamanda mı başlıyacaksın?

yani adetliykende başlayailirsiniz yazıyo ama etkili olması için 7 gün geçmesi lazımmış benm şuan 10.gün biraz geç kaldım bu ay ama yineden başlıycam yarın sen nasıl yapmıştın pcomusun cnm sende ne illet bi hastalıkmış yaa

Şimdilik sadece incir yiyorum canım ama 2 ay soğan kürü yapacam rahmi temizliyomuş pko için çok iyiymiş daha sonra da incir kürü bakalım işte öyle sen kür falan yapmıyon mu cadıııı

yok cnm yapmıyorum kür falan ilaç içiyorum sadece :)
20 gün snrada doktr buldm burda çok iyimiş ona gitcemm

Evet canım pko yum adetim bittikten 7 gün sonra başlıyodum 15 gün içiyordum bu ay geçti artık benim için bu ay sadece zeytinyağına incir koyup yiyorum sabahları bakalım artık şifa Allah'tan..

yok cnm yapmıyorum kür falan ilaç içiyorum sadece :)
20 gün snrada doktr buldm burda çok iyimiş ona gitcemm
Hadi inşallah hayırlı olur tedavin gelir bebişler ben artık çer çöp içecem valla ne bulursam içiyorum zaten midem çöplük oldu bebiş yüzünden

Evet canım pko yum adetim bittikten 7 gün sonra başlıyodum 15 gün içiyordum bu ay geçti artık benim için bu ay sadece zeytinyağına incir koyup yiyorum sabahları bakalım artık şifa Allah'tan..

tabi cnm şifa Allahtan. şimdi ben bu durumda geç kaldım başlamak için napsamki ya bak aklım karıştı şimdi başlamasammı acaba bu ay :44::44::44:

tabi cnm şifa Allahtan. şimdi ben bu durumda geç kaldım başlamak için napsamki ya bak aklım karıştı şimdi başlamasammı acaba bu ay :44::44::44:
Adetin kaçıncı günündesin canım? Eğer yumurtlama dönemindeysen yapmanı tavsiye etmem hani rahmi temizliyor ya belki döllenme gerçekleşmiştir

Adetin kaçıncı günündesin canım? Eğer yumurtlama dönemindeysen yapmanı tavsiye etmem hani rahmi temizliyor ya belki döllenme gerçekleşmiştir

evet yumurtlama dönemimdeyim tedavi görüyodum ben 3 kutu menegonla bile büyümedi yumurtalar bıraktm cuma günü yani keşke döllenme gerçekleşmiş olsa ama nerdee bu arada döllenme falan diyince heycanlandım birden yaa ağzın bal yesin canımm yaa

tedavisi ne kadar sürüyor tahminen canım?
bi de endokrin bölümü her hastane de oluyor mu?
yani kadın doğumla endokrin farkı nedir?

Tedavi süresi kişiye göre değişir sanırım. Mesela ben polikistikliyim, bebek istediğim için kadın doğumda yumurta takibi yapılıyor, çatlatma iğnesi falan. Ama doktorum aynı zamanda bir endokrin görsün seni dedi. Endokrin ayrıntılı hormon testi yaptı, erkeklik hormonu vs. Ve insülin direncine baktı. Pkolularda birden kilo alımı oluyor genelde ve zayıflama ile bazen pko giderilebiliyor. Insülin direncini ayarlayan ilaçlarla zayıflıyorsun v.s. Endokrinoloji üniversite hastanelerinde var ancak yönlendirme ile hasta bakıyorlar, mesela dahiliye veya kadın doğumun göndermesiyle. Yoksa direk randevu alamıyorsun. Özel hastanelerde direk gidebilirsin ama her hastanede endokrin olmayabiliyor. Izmirde böyle diğer şehirleri bilemem tabi

istdayım canım burdaki eğitim ve araştırma hastanelerinde endokrin bölümleri var üni hastanelerinde var zaten demişsin bide eğitim ve araştırmalarda oluyo endokrin bölümü

Canım bidahaki ay ikimiz başlıyalım önce soğan 2 ay ve ardından incir kürü şifamız belki ondandır belki gerek bile kalmaz

Son düzenleme:
slm aranıza yeni katılldım benimle polikistik over var 3 yıllık evlıgım 25 yasındayım tedavı goruyorum 2 yıldır kısmet allah ıns ısteyen herkese nasıp eder ...

slm aranıza yeni katılldım benimle polikistik over var 3 yıllık evlıgım 25 yasındayım tedavı goruyorum 2 yıldır kısmet allah ıns ısteyen herkese nasıp eder ...

hoş geldin sefa geldin tatlım aramıza bende pco.luyum ama biliyosunki bizim hastalığımızın tedavisi yok ömür boyu bizimle bu hastalık Allah daha büyük dert vermesin çokk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…