- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
İyiyi cnm tşk ederim sen nasılsın? Evet bakalım neler olacakkk sen neler yapıyosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende iyim napim dua ediyorum sürekli ve olmayan çocuğumu özlüyorum manyakmıyım neyim
kardelennnn bebeğim napıon nasıl gidio soğan kürü bidenem?bende iyim napim dua ediyorum sürekli ve olmayan çocuğumu özlüyorum manyakmıyım neyim
kardelennnn bebeğim napıon nasıl gidio soğan kürü bidenem?
için temizleniyo ya ondandır bitanem. Sen bilirsin yine de istersen bi doktora görün bizim topiğe gel istersen ordan devam edelim canımiyiyim hayatım napiyim 9.günüm bugün soğan küründeiçiyorum da benim kasıklarım çok ağrıyo ya normalmi acaba yumurtalıklara hasar vermesin bu usg yemi girsem acep bilemedim walla :44::44:
Slm canım
nasılsın cnm bihter hanmdan memnnmusn?
Canım memnunum hatta bugün adetliyken kontrolüm vardı ama polikistiklerim yoğunlaşmış onu öğrendim ondan dolayı moralim bozuk bugün klomenverdi inofelic içmeye devam
hımmm geçmiş olsun cnm ben daha gidemedim ya 1 ay sonra gidicem
acıbademe gidicem bnde bihter hanımın muayne ücreti ne kadar?
30 tl acıbadem de kime gidiceksin ? Ya benim en büyük sorunum şuan 72kiloyum 65 e en az düşmem lazım
Yarın izin aldım adetimin son günü aslında bitti diyebilirim ama yinede gidicem bakalım
ben erciyesde zerrin avula gidiyodum 35 di o demk değişiyor
acıbademde turgut beye gidicem infertilite ile ilgileniyormuş sadece yani kısırlık ve pko oyla araştrdım bu dalda en iyi doktor ve baya yoğun 77tl muaynesi bağkrlular için araştrmacı bi doktormuş
bnmde kilo problemm vardı 71dim bnde şuan 68 düştüm biraz yediklerinden kısacksn birazda spor gidiyr kilolar
selam arkadaşlar sizlerde kayseridesiniz görünce yazmak istedim bende pko hastasıyım zerrin avul a gidiyodum ama şimdi değiştirdim memorıal da fatma hanıma gidiyorum tedavi süreçlerini ve doktorlarınızın durumunu paylaşabilirsek memnun olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin
canım slm ben kayserıllıyım aslen bı ıkı yıldır ıstdayım ama sık sk gıdıp gelıyorum ercıys hastanesınde muane olmustum en son
canım slm kayserıden mı yazıyosun?
selam arkadaşlar sizlerde kayseridesiniz görünce yazmak istedim bende pko hastasıyım zerrin avul a gidiyodum ama şimdi değiştirdim memorıal da fatma hanıma gidiyorum tedavi süreçlerini ve doktorlarınızın durumunu paylaşabilirsek memnun olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin
a.s cnm bnde erciyesde zerrin hanıma gittim geçen ay ama infertilite ve pko lularla ilgilenn bi doktor buldm ona gidicem bu ay sonunnda baya araştırdım iyi bi doktrmuş
bende uzun süre gitmiştim canım zerrin hanıma ama eşim değiştirmek istedi şuan memnunum fatma hanımdan benim durumumda olan iki hastası daha var ve hamile ikiside şuan bu ay iğnelere geçeceğiz kısmetse inşallah sende yeni doktordan olumlu sonuçlar alırsın benimle de paylaşırsan sevinirim
inş. cnm fatma hanımnda ismini duydum ama araştrmak istedim bu bulduğum doktrda sadece pko lularla ilgileniyo ve büssürü hastası var yarısıda hamile o yüzden buna gidicem kısmet olursa tabi paylaşırm tabi şuan ınofolıc ve glucophage kullanıyorm bnde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?