polikistik over?

iyiyim hayatım napiyim 9.günüm bugün soğan küründe içiyorum da benim kasıklarım çok ağrıyo ya normalmi acaba yumurtalıklara hasar vermesin bu usg yemi girsem acep bilemedim walla :44::44:
için temizleniyo ya ondandır bitanem. Sen bilirsin yine de istersen bi doktora görün bizim topiğe gel istersen ordan devam edelim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692413&page=2206&p=35686993&posted=1#post35686993

nasılsın cnm bihter hanmdan memnnmusn?

Canım memnunum hatta bugün adetliyken kontrolüm vardı ama polikistiklerim yoğunlaşmış onu öğrendim ondan dolayı moralim bozuk bugün klomenverdi inofelic içmeye devam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımmm geçmiş olsun cnm ben daha gidemedim ya 1 ay sonra gidicem
acıbademe gidicem bnde bihter hanımın muayne ücreti ne kadar?

hımmm geçmiş olsun cnm ben daha gidemedim ya 1 ay sonra gidicem
acıbademe gidicem bnde bihter hanımın muayne ücreti ne kadar?

30 tl acıbadem de kime gidiceksin ? Ya benim en büyük sorunum şuan 72kiloyum 65 e en az düşmem lazım

30 tl acıbadem de kime gidiceksin ? Ya benim en büyük sorunum şuan 72kiloyum 65 e en az düşmem lazım

ben erciyesde zerrin avula gidiyodum 35 di o demk değişiyor
acıbademde turgut beye gidicem infertilite ile ilgileniyormuş sadece yani kısırlık ve pko oyla araştrdım bu dalda en iyi doktor ve baya yoğun 77tl muaynesi bağkrlular için araştrmacı bi doktormuş

bnmde kilo problemm vardı 71dim bnde şuan 68 düştüm biraz yediklerinden kısacksn birazda spor gidiyr kilolar

selam arkadaşlar sizlerde kayseridesiniz görünce yazmak istedim bende pko hastasıyım zerrin avul a gidiyodum ama şimdi değiştirdim memorıal da fatma hanıma gidiyorum tedavi süreçlerini ve doktorlarınızın durumunu paylaşabilirsek memnun olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin

Yarın izin aldım adetimin son günü aslında bitti diyebilirim ama yinede gidicem bakalım

canımmm cok sevındım ızın alabıldıgıne genede yararı olur hadı ınsallah hayırlı haberlerle

canım slm kayserıden mı yazıyosun?

canım slm ben kayserıllıyım aslen bı ıkı yıldır ıstdayım ama sık sk gıdıp gelıyorum ercıys hastanesınde muane olmustum en son

a.s cnm bnde erciyesde zerrin hanıma gittim geçen ay ama infertilite ve pko lularla ilgilenn bi doktor buldm ona gidicem bu ay sonunnda baya araştırdım iyi bi doktrmuş

a.s cnm bnde erciyesde zerrin hanıma gittim geçen ay ama infertilite ve pko lularla ilgilenn bi doktor buldm ona gidicem bu ay sonunnda baya araştırdım iyi bi doktrmuş

bende uzun süre gitmiştim canım zerrin hanıma ama eşim değiştirmek istedi şuan memnunum fatma hanımdan benim durumumda olan iki hastası daha var ve hamile ikiside şuan bu ay iğnelere geçeceğiz kısmetse inşallah sende yeni doktordan olumlu sonuçlar alırsın benimle de paylaşırsan sevinirim

inş. cnm fatma hanımnda ismini duydum ama araştrmak istedim bu bulduğum doktrda sadece pko lularla ilgileniyo ve büssürü hastası var yarısıda hamile o yüzden buna gidicem kısmet olursa tabi paylaşırm tabi şuan ınofolıc ve glucophage kullanıyorm bnde zaten

ınofolıc bende kullanıyorum canım onu hiç aksatma dedi bana doktorum ben çok ağır pko hastasıyım ama kilo problemim falan yok evlendiğimden beri de korunmuyorum ama kısmet var bi zamanı heralde 3 ay oldu ben fatma hanıma gitmeye başlayalı eğer bu doktordan sonuç alamazsam bende isterim gittiğin doktora bi görünmeyi umarım tez zamanda uğraşlarımızın karşılığını alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…