polikistik over?

sen deniycekmisin yakın zamanda aşılamayı seninki tutarsa bende geliyomuşum arkadan aynı dr.a

bna zerrin hanm ınofolıc ve glucophage verdi ınofolıc 5 ay diğerni hamile kalana kadar kullncan dedi ben 7 aydrda adet olmuyorum eyer 1 ay beklicm hala adet olmuyosam gidicem
inşallahhhhhhh hamile kalırımda sende gelip kalırsın

ayyy inşallah yaa alah büyük bakalım bol bol dua edelim

kızlar kayseride mi yaşıyorsunuz ? bende kayserideyim bende şuan sevgi hastanesi hümeyra öztürke gidiyorum ama çok genç bir dr ve bana hiçbir ilça felan vermedi evliliğim 1 yılını doldurmadığı için sizler dr larınızdan memnunmusunuz

ewet kayserideyim ben kartal erciyese gidiyorum zerrin hanıma ama doktorumu değiştrcem ya zeki yılmaza gidicem yada bihter hanım varmış ona

[MENTION][/MENTION]
ewet kayserideyim ben kartal erciyese gidiyorum zerrin hanıma ama doktorumu değiştrcem ya zeki yılmaza gidicem yada bihter hanım varmış ona

bende herkesden zerrin özkeçecinin adını duyuyorum bende ona gitmeyi planlıyorum

o nerdeymiş
ben bide erkek doktrların daha iyi ilgilendiğini duydum

erkek dr lar evet biraz daha iyi ama ben eşimden dolayı bayan dr araştırdım ve herkesden duyduğum magnet hastanesinde olan zerrin özkeçeci bilgisi ve deneyimi ile herkesin dilince profmuş zaten ve yeni bi arkadaşımdan duydum kuzenleri çok geç yaşda evlenmişlersonuç olumlu

ben asla magnete gitmm
bndan 20 gün önce ilaçlı emar çakildim böbreğimden böbreklerin sapa sağlam bişey yok dediler bnm böbreğimde timör var 2 senedirde tedavi görüyordum nasıl olur dedim anlattım herşeyi ultrasona koydular bni ewet varmış diyolar saçma sapan bi ahstane ben memnn kalmadım hiç ama sen bilirsn yinede

ya walla bu hastane ve dr işi gerçekten tamamen kişiden kişiye fark gösteriyor ben daha önce hiç gitmedim o ahstaneye :S ama ne olur bilmiyorum :S

ya walla bu hastane ve dr işi gerçekten tamamen kişiden kişiye fark gösteriyor ben daha önce hiç gitmedim o ahstaneye :S ama ne olur bilmiyorum :S

bilmiyorum valla karar senin bnde erciyesde zeki yılmaza gidicem karar verdim

kararın değişrse sende kartala bihter hanıma git bnce mükemmel bi doktor 8 yıl çocuğu olmamış birinn aşılamayla 2 bebeği var şimdi

ya aslında biliyomusun o dr unda isminden dolayı bende ilgi çekiciliği war :) :) :)

ya bende birde polikistik over var oda sıkıntı 10 aylık evliyim 3 aydırda adet düzenim arttı bide 4 5 gündür bende çok feci mide bulantısı var canım yemek yemek istemiyor yesemde sadece peynir ekmek tarzı şeyler yiyebiliyorum dr u aradım bi kan testi yaptır dedi ama bu hafta sonu mutlaka bi dr değişikliği yapacağım

bndede polikistik over var bnde 7 aydır olmuyorum adet o yüzden ınofolıc ve glucophage kullanıyorum glucop hage mide bulantısı ve halsizlk yapıo bndede aynıları var

bndede polikistik over var bnde 7 aydır olmuyorum adet o yüzden ınofolıc ve glucophage kullanıyorum glucop hage mide bulantısı ve halsizlk yapıo bndede aynıları var

ben hiç ilaç kullanmıyorum canım ya dr um ilaç vermedi bana bi dün telefonda görüştük adet olmadığımı söyledim tarlusal verdi ondan da bir adet kullandım bıraktım

ben hiç ilaç kullanmıyorum canım ya dr um ilaç vermedi bana bi dün telefonda görüştük adet olmadığımı söyledim tarlusal verdi ondan da bir adet kullandım bıraktım

hiç bişey demedimi ya nasıl ilaç vermez iyi doktr değil demekki
bncede değiştr sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…