Polikistik over

cilginleydi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
14
5
31
Merhaba 22 yaşındayım polikistik overden muzdaribim. Regl olmuyorum 2 aydır. Gitgide kilo alıyorum, çabalarıma rağmen veremiyorum kilo. Sürekli bi sinirlilik hali hakim. İnsülin direnci için verilen ilaçları kullanamıyorum yan etkilerinden dolayı. Tavsiye verebilecek olanlar varsa harika olur. Şimdiden teşekkürler.

canım sana canan karatayın beslenme şeklini öneririm. acıkmadan güzelce kilo veriyosun ve adet oluyosun. insülin direncin bikaç ay içinde kırılıyo. o kırılınca zaten büyük bi hızla kilo veriyosun.

Pko geçici bi hsstalık değil..
Doktorun verdiği ilacları kullan ve düzenli kontrol oll..

ben senelerdir bunu çekiyorum ve hamile kalmamı da etkiliyo. alternatif tıp çok kabul edilmiyo ama yapılcak tek şey soğan kürü hem adeti düzene sokmaya yardımcı hem kilo vermeye. tabi içebilsen diaformin ve türevleri de iyi geliyo. bende içemedim miğde bulantısı ve isal yapıyo. allah şifa versin arkadaşım

ben senelerdir bunu çekiyorum ve hamile kalmamı da etkiliyo. alternatif tıp çok kabul edilmiyo ama yapılcak tek şey soğan kürü hem adeti düzene sokmaya yardımcı hem kilo vermeye. tabi içebilsen diaformin ve türevleri de iyi geliyo. bende içemedim miğde bulantısı ve isal yapıyo. allah şifa versin arkadaşım

Çok duydum o kürü. Deneyeceğim artık sanırım. Bitkisel bir şey sonuçta ne kadar zararlı olabilir ki. Çok çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun.

Merhaba 22 yaşındayım polikistik overden muzdaribim. Regl olmuyorum 2 aydır. Gitgide kilo alıyorum, çabalarıma rağmen veremiyorum kilo. Sürekli bi sinirlilik hali hakim. İnsülin direnci için verilen ilaçları kullanamıyorum yan etkilerinden dolayı. Tavsiye verebilecek olanlar varsa harika olur. Şimdiden teşekkürler.
bende yaklaşık 4 yıl önce oldum polikistik over olduğunu 3 yıldan beri verdikleri doğum kontrol hapını kullanıyorum . regl düzenlemekten başka bir işe yaramadı . sivilve ve tüylenme var üstelik .ilacı bıraktığım takdirde de regl düzeni bozuluyor . çok kötü bir hastalık . alışmak gerekiyor .

arkadaşlar polikistikover a bağlı hormon bozukluklarına testere dişli aslanpençesi kürü çok iyi geliyor. ama aktardan almayın derim çünkü onun toplandığı yerde gdo lu tarım olmaması gerekiyormuş ve bir yıldan eski olmaması gerekiyormuş. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden aldım 1.5 ayda hormonlarımı düzenledi. tüylenme kilo ve sivilce problemlerinize çözüm olabilir. eğer hormon değerleriniz normalden baya yüksekse bir kaç ay sürdürün hatta bir ay soğan suyu bir ay bunu yaparsanız süper olur. eğer evli değilseniz ileride çocuk içinde problem oluyor ben şu an hamile kalabilmek için tedavi görüyorum ama olmuyor bir türlü evliyseniz çocuk için beklemeyin derim. bu arada ben 4 ay soğan kürü yaptım ama kistlerim erimemişti malesef :KK43:

arkadaşlar polikistikover a bağlı hormon bozukluklarına testere dişli aslanpençesi kürü çok iyi geliyor. ama aktardan almayın derim çünkü onun toplandığı yerde gdo lu tarım olmaması gerekiyormuş ve bir yıldan eski olmaması gerekiyormuş. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden aldım 1.5 ayda hormonlarımı düzenledi. tüylenme kilo ve sivilce problemlerinize çözüm olabilir. eğer hormon değerleriniz normalden baya yüksekse bir kaç ay sürdürün hatta bir ay soğan suyu bir ay bunu yaparsanız süper olur. eğer evli değilseniz ileride çocuk içinde problem oluyor ben şu an hamile kalabilmek için tedavi görüyorum ama olmuyor bir türlü evliyseniz çocuk için beklemeyin derim. bu arada ben 4 ay soğan kürü yaptım ama kistlerim erimemişti malesef :KK43:
ne kadara aldınız ve hangi site yazabilirmsiniz

profsaracoglu.com olması lazım biraz pahalı 30 tanesi 100 Tl ama telefonla arayıp kür şeklinde isterseniz 60 adet sallama poşet 175 Tl ye geliyor. günde 2 kere içiliyor yani 1 aylık olmuş oluyor. aktara güvenemediğim için mecbur kıydım paraya aldım ama sonuç aldım Allahtan :)

soğan kürü kesinlikle işe yarıyor ama düzenli yapman lazım.bi bak nete 3 evrede yapmalısın ve 7 gün ara vermelisin. ama kilo aldıkça pko artıyor. arttıkça kilo alıyorsun...ilk aşamada doğum kontrol ilaçları ile önlem almak gerekiyor.boş verince diğer hormonların da bozuluyor.önlem almak zorlaşıyor.ben de pko ile başladım zamanla tiroit yetnmezliği insülin direnci vs...birbirine bağlı hastalıklar...

Merhaba 22 yaşındayım polikistik overden muzdaribim. Regl olmuyorum 2 aydır. Gitgide kilo alıyorum, çabalarıma rağmen veremiyorum kilo. Sürekli bi sinirlilik hali hakim. İnsülin direnci için verilen ilaçları kullanamıyorum yan etkilerinden dolayı. Tavsiye verebilecek olanlar varsa harika olur. Şimdiden teşekkürler

cnm merhaba, ben 14 yaşımda öğrendim pkos olduğumu, pkos doğuştan bizmle olan bi sendrom, hastalık degil, yumurtanlarımızın yapısı boyle, ben 14 yıldır pkosla yasıyorum, bu senee cocuk yapmaya karar verdik, 2 sene önce doktorum diaformin vermişti ve midem bulandığı için içmemiştim, keske içseymişim diyorum , şimdi tekrar basladım düzenli bi sekilde içiyorum , hem kilo vermemi sagladı 2 aydır , hemde aclık krizlerimi yok etti, ve 3 ay düzenli kullanınca da yumurtlamayı düzenlediği bilimsel olarak kanıtlandı, diaformin içemiosan doktorundan glucophage iste mide bulantısı daha az yapar, ancak unutma düzenli adet görmek ve ilerde saglıklı doğal yollardan hamile klalmak için soğan kürü vs değil , doktorunun önerdiği ilaçları DÜZENLİ kullanarak bol su içerek PKOS'A ÖZEL BESLENEREK, VE HAYATINDAN SPORU EKSİK ETMEDEN YASAMALISIN, ayrıca diaformin ve metformin (ikisi hemen hemen anı) bu iki ilacın mide bulantı süresi 2 haftada bitiyor, kendine dikkat et cnm , sormak istediğin bişeyde olursa cekinme ,

sevgiler,

cnm merhaba, ben 14 yaşımda öğrendim pkos olduğumu, pkos doğuştan bizmle olan bi sendrom, hastalık degil, yumurtanlarımızın yapısı boyle, ben 14 yıldır pkosla yasıyorum, bu senee cocuk yapmaya karar verdik, 2 sene önce doktorum diaformin vermişti ve midem bulandığı için içmemiştim, keske içseymişim diyorum , şimdi tekrar basladım düzenli bi sekilde içiyorum , hem kilo vermemi sagladı 2 aydır , hemde aclık krizlerimi yok etti, ve 3 ay düzenli kullanınca da yumurtlamayı düzenlediği bilimsel olarak kanıtlandı, diaformin içemiosan doktorundan glucophage iste mide bulantısı daha az yapar, ancak unutma düzenli adet görmek ve ilerde saglıklı doğal yollardan hamile klalmak için soğan kürü vs değil , doktorunun önerdiği ilaçları DÜZENLİ kullanarak bol su içerek PKOS'A ÖZEL BESLENEREK, VE HAYATINDAN SPORU EKSİK ETMEDEN YASAMALISIN, ayrıca diaformin ve metformin (ikisi hemen hemen anı) bu iki ilacın mide bulantı süresi 2 haftada bitiyor, kendine dikkat et cnm , sormak istediğin bişeyde olursa cekinme ,

sevgiler,

Haklısınız, mide bulantısından ziyade bağırsaklarımı bozduğu için kullanamıyorum. Okul, sosyal çevre derken sürekli dışarıdayım çünkü ve diaformin kullandığımda tabiri caizse kendimi eve kapatmak zorunda kalıyorum bu yan etkilerden dolayı. En kısa zamanda doktoruma gidip bu yan etkileri mümkün mertebe en aza indirebilcek bi ilaç istemem en iyisi olacak sanırım. Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırsınız :)

Haklısınız, mide bulantısından ziyade bağırsaklarımı bozduğu için kullanamıyorum. Okul, sosyal çevre derken sürekli dışarıdayım çünkü ve diaformin kullandığımda tabiri caizse kendimi eve kapatmak zorunda kalıyorum bu yan etkilerden dolayı. En kısa zamanda doktoruma gidip bu yan etkileri mümkün mertebe en aza indirebilcek bi ilaç istemem en iyisi olacak sanırım. Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırsınız :)

güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim ,
hak veriyorum ve de anlıyorum diaforminle ilgili sıkıntılarınızı, bende araba sürerken kenara cekip cıkarıodum ve aynı zamanda ishalde oluo , ben bu sikayetleirmi dile getirince metformin verdi doktorum. sizde bir danısın bence :)

Kizlar ben de pcos oldugumu ogrendim .26 yasindayim.sadece killanma var .ben sprinolakton vermisti .ilac yutamadigim icin hep cikardim onu .icemedim hic..
Baska bir doktora gittim mide bulantisi da yapar o dedi.gerek gormedi.sadece dogum kontrol verdi .minyon biriyim .adet duzensizligimde yok.ama evlenince bebegim olmazsa ve ilerde baska hastaliklara yol acarsa diye cok tedirginim.kistlerin buyuklugunu bilmiyorum.uc ay daha kullan dedi dogum kontrolu ...kistleri yok edip ise yarar mi ki ?çaresiz hissediyorum ...aşırı killanma da kendimi daha kotu hissetmeme sebep oluyor ...allah hepimizin yardimcisi olsun....cevap verenlere simdiden tesekkurler...

X