cnm merhaba, ben 14 yaşımda öğrendim pkos olduğumu, pkos doğuştan bizmle olan bi sendrom, hastalık degil, yumurtanlarımızın yapısı boyle, ben 14 yıldır pkosla yasıyorum, bu senee cocuk yapmaya karar verdik, 2 sene önce doktorum diaformin vermişti ve midem bulandığı için içmemiştim, keske içseymişim diyorum , şimdi tekrar basladım düzenli bi sekilde içiyorum , hem kilo vermemi sagladı 2 aydır , hemde aclık krizlerimi yok etti, ve 3 ay düzenli kullanınca da yumurtlamayı düzenlediği bilimsel olarak kanıtlandı, diaformin içemiosan doktorundan glucophage iste mide bulantısı daha az yapar, ancak unutma düzenli adet görmek ve ilerde saglıklı doğal yollardan hamile klalmak için soğan kürü vs değil , doktorunun önerdiği ilaçları DÜZENLİ kullanarak bol su içerek PKOS'A ÖZEL BESLENEREK, VE HAYATINDAN SPORU EKSİK ETMEDEN YASAMALISIN, ayrıca diaformin ve metformin (ikisi hemen hemen anı) bu iki ilacın mide bulantı süresi 2 haftada bitiyor, kendine dikkat et cnm , sormak istediğin bişeyde olursa cekinme ,
sevgiler,