Polikistik overım - Testime bakar mısınız?

nese1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
458
391
53
32
Merhabalar ben 1,5 yıllık evliyim
3 ay önce polistik over olduğumu öğrendim 1,56 boyum var 66 kgydum doktorum bana Kilo ver dedi bu 3 ay icinde 7,5 kg verdim şuan 58,5 kiloyum bu süreçte korunmadk tedaviye de başlayamadık neyse kızlar tam 14 gün adetim gecikti bugün test yaptım cubuk şu şekilde
Biri silik ama eminde değilim tedavisiz kalabilir miyim bilmiyorum

Kalabilirsin tabiki illa tedaviyle olacak diye bişey yok reglin 14 gün geçmiş silik olma sebebi geç yumurtlama bundan kaynaklı geç döllenme olabilir benimde pko vardı adetim 8 gün geciktigi halde senin test gibi silik çıkmıştı ve kan testi 55.10 çıktı daha çok yeni demişti doktor meger ben 2 hafta geç yumurtlamışım döllenme yeni oldugu için test silik çıkmış seninde öyle olmuş olabilir Bi test daha yap o da silik çıkarsa hayırlı olsun pazartesi de kan ver hemen. Bak bu resimde benim testim burada regl 8 gün gecikmiş hali böyle aynı seninki gibi hatta benim ilk çıktığı zaman daha silikti bu bekleyip koyulaşmış halinin fotosu

Eklentiler

• IMG-20200325-WA0000.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 40

Öncelikle sizi tebrik ederim Allah hayırlı evlat nasip eder inşallah
Ben 6 Ağustosda kan vermiştim gebelik yok dediler o günden bu güne 16 gün geçti ne adet oluyorum ne adet belirtim var haliyle bir merakla yaptım testi yaklaşık 3 aydır (öğrendiğimden beri) hiç korunmadık ilişki düzenimizde normal seyrinde ya iki günde bir ya da bir gün oluyor bir gün ara şeklinde eşim gelirken test alacak acaba testi sabah mı yapsam bu akşam mı yapsam ptesi kan vereceğim ama yinede merak ediyorum

Sabah yapınca daha iyi sonuç alabilirsin ama akşam da yapabilirsin sadece sulu şeyler az tüket ve idrarını tut mümkün oldukça öyle yap testi çünkü idrar ne kadar beklerse beta hcg idrara geçiyor diyorlar ilk verdigin kanda çıkmaması normal tahmini o zaman yeni yumutlamış olabilirsin henüz döllenmedigi için de o testte hcg çıkmamıştır 16 günde de döllenme oluşup hcg yeni yeni yükseldiği için testin şuan böyle çıkmıştır

Çok umut verdi söyledikleriniz bana ama kendimi kaptırmak da istemiyorum hayal kırıklığı çok kötü bir şey hakkımda hayırlısı olur inşallah

Çok umut verdi söyledikleriniz bana ama kendimi kaptırmak da istemiyorum hayal kırıklığı çok kötü bir şey hakkımda hayırlısı olur inşallah
İnşAllah canım rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin iyi düşün iyi olsun

bu hgc mi canim ama bana 14gün için çok silik geldi kan vermedin mi

Günaydın hanımlar ikinci test yaptım negatif çıktı
Ve adet oldum yarım saat sonra

Bende polikistik over hastasıyım Dr bana da kilo ver dedi ve infolic verdi kilo vermeme zaman kalmadan hamile kaldım tedavi de görmedim

Ben de pkos lu bir kadinim. Biz cocuktan vazgecmistik cunku 5 senedir evliyiz ve hic hamile kalamamistim. Ancak artik saglik ve guzellik icin kilo vermeye kafami takmistim. 158 boyum 68.5 kilom vardi. 1 ay sonra 65 kilo oldugumda (hic seker yemiyordum) kendi kendine ikizlere hamile kaldim. Bence onlar gelecekleri zamani biliyorlar. Kafana takma, ve kilo vermeye devam et. Bu arada eltim de pkoslu ancak surekli yoga ve pilates yapan asla kilolu olmayan biri, onlarin 1. Senelerinde hemen cocuklari oldu simdi de 2. Cocuklari icin sanirim yazdan beri deniyorlardi o da oldu. Yani bu iste kilo cok onemli

kaç kiloyla hamile kaldınız ,adetiniz düzenlimiydi infolic sayesindemi kaldinız acaba
2 yıldır düzenli oluyodum bu yılın şubat ayı bozuldu yine düzenim haziran ayında gittim Dr a işte hatta küçük bir polip de gördü bebek istediğim için de infolic verdi 2. Kutuyu bitirince hamile kaldım 165 boyum 82 de kilom

banada pko başlangıcı var dedi ,aderim evlenince düzensizleşti ama tahlillerim temiz çıkıyor . Pkolu olup hamile kalman bizlere ümit oldu çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…