Polikistik overim ve vajinismusum

Busrakaynak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
17
18
3
26
Ergenlikten başlayan polikistik overim var 22 yaşındayım vajinismus olduğumu öğrendim 1 senelik evliyim bebek istiyorum sizce doğal kür çözüm mü alttan muane olamıyorum o yüzden doktora gitmek istemiyorum

Peki eşinizle birlkte olabildiniz mi?vajinusmus oldugunuzu ve bebek.istediginizi soyluyorsunuz ya o yuzden soruyorum.

Bende vajinismusum doktora gttim alttan muayene etti pekte ilgilenmedi cinsel terapi almam gerektiğini söyledi 12 milyar gbi ücret çıkardı 8 seasn surecekmis ama kabul etmedik bütçemizi aştığı icin

Bende vajinismusum doktora gttim alttan muayene etti pekte ilgilenmedi cinsel terapi almam gerektiğini söyledi 12 milyar gbi ücret çıkardı 8 seasn surecekmis ama kabul etmedik bütçemizi aştığı icin
Bende aynı durumdayim doğal kür var instagramda görüyorum pko geçerse hamile kalirim bi şekilde doğum olur diye umuyorum Allah'ın izniyle ama tabi aklimda bi çok soru var

Peki eşinizle birlkte olabildiniz mi?vajinusmus oldugunuzu ve bebek.istediginizi soyluyorsunuz ya o yuzden soruyorum.
İlk aşamada çok zorlandim daha sonra eşim anlayışlı sagolsun biraz yendim sayılır ilk günki gibi değilim ama bazen hamile gibi oluyorum daha sonra adet olunca üzülüyorum düşük mü oluyor acaba hiçbir fikrim yok fizyoterapi uzamnina danistim hormonlardan dolayı beynim hamile hissediyormus

Hamile kalmada psikoloji çok etkili.ne kadar az dusunurseniz hamile kalma şansinizda o kadar artar.Hayirlisiyla Allah gonlunuze gore verir insallah

Hanımlar 3 aylık evliyim hiçbir şekilde eşimle ilişkiye giremedik kadın doğum uzmanına gittik muayene etti hiçbir sorun gozukmuyo psikolojik dedi yolladı her yolu denedik olmuyo psikologa gittim 3 seans hiçbir etkisini göremedim bıraktım bı bilginiz var mı bildiğiniz varsa lütfen yazar mısınız çok zor durumdayım

Canim vajinismus konularini arat arama yerinden orda konu basliklari cikacak populer konuya gir yardimci oluruz orda elimizden geldigince

Kizlar size tek bir tavsiyem olabilir vajinismusu tam anlamiyla yenmeden hamilelik dusunmeyin lutfen bu hastalikla hamilelikte zor olur hamilelik sonrasi daha zor olur. Once kendinizi bedeninizi taniyin kendinize zaman verin sonrasinda her sey olur Allahin izniyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…