Her gördüğüm başlığa kendi hikayemi yazıyorum çünkü bende çok başlığın altında kendime bi umut aradım
Bende de ilk adetimden beri pcos vardı kilomda lh fsh da normaldi 1 yıl öyle denedim olmadı sonra zaten kilo almaya başladım iyice umudum bitti bende düzensizlik vardı yılda 4-5 defa falan adet oluyordum her olduğumda takip yapıyordum toplasan 2 yılda 1 kere belki pik görmüşümdür tabi ama o da olmadı hsg çekildim olmadı ilaçlar takviyeler vitaminler kocaman şifalı bitkiler kitabı almıştım içinde iyi gelecek her otu kusa kusa denedim en son bende vazgeçtim eşimde benim halimi gördükçe istemiyorum ben boşver demeye başladı destek oldu bikaç ay böyle geçti sonra yılbaşında ekim kasım gibi kendimi toparlayınca aşılamaya geçeriz dedik martın sonunda koku hassasiyeti halsizlik baş dönmeleriyle umutsuzca test aldım hatta test aldığımı unutup 3 gün sonra yaptım çift çizgi çıkınca şoka girmiştim inanmayıp kan vermeye gittiğimde 6 haftalık olduğunu öğrendim tabi o 6 haftada benimde içtiğim alkolün sigaranın hoplayıp zıplamaların haddi hesabı yok çok şükür rabbim bana bağışladı çok güzel bir hamilelik geçirdim açılmam olduğu için prematüre bebeğim şuan 25 günlük bana da hep dediler sen fazla kasıyorsun stres yapıyorsun diye tersliyordum siz ne bileceksiniz de laf ebeliği yapıyorsunuz diye ama gerçekten herşey düşünce yapınla alakalı bir süre aklından çıkartmaya çalış hamileliği hormon dediğimiz şey tamamen beynin düşündükleriyle artan düşen bişey içini ferah tut düzelecektir eminim ben çocuk görünce bile ağlıyordum eşime boşanalım demiştim o boyuta gelmiştim yani çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten ben herşeyi bir kenara bıraktım işimle ilgilendim aklıma çocukla ilgili gelen herşeyi sildim kıyafetler biberonlar emzikler almıştım uğur getirsin diye hepsini ihtyacı olanlara dağıttım bir süre kendini dinle içini ferahlat olmayınca zaten olmuyor o Allahın bileceği şey ama en azından otlar vitaminleri denemişken birde bunu dene tavsiyem
Bu arada yazdığını gördüm soğan kuru diye her gördüğüme söylüyorum inşallah olurda hamile olursan ve farketmezsen başlangıçta soğan kuru düşüğe sebep oluyor lütfen kullanma hayıt adetini düzenler adet zamanlarında da rahatlatır seni istersen onu kullanabilirsin birde gynositol şaseyi tavsiye ederim ama yinede doktoruna danış