polikistik overle hamile kalan bayanlar var mi

bende hamile kaldım canım hemde çok çabuk eğer kilo fazlan coksa ilk başta kilo ver benim pkom var diye birde şeker direncim 103 kilodan 74e düştüm kiloda doğurganlığı etkilio pkoda bence

Aynen bende çok kilim var dun doktora cktm getirici verdi adetmn 3.gunu tekrar gdcem zayflamam lazım nasıl zayfladn CNm bnde şuan 85 kiloym çok adtm düzensiz bu hastalıktan oluyo sekerimede baklcakmis sen tedavylemi kaldn

Canim bana doktor çok kist var senin çocuğun olmaz dedi ben de evlendim hiç korunmadım 2. Ay hamile kaldım :) böyle kısa sürede istemiyordum aslında ama çok şükür beni doktor doktor gezmekten kurtardı şimdi 17 haftalık hamileyim imkansız değil içini ferah tut

bende hamile kaldım canım hemde çok çabuk eğer kilo fazlan coksa ilk başta kilo ver benim pkom var diye birde şeker direncim 103 kilodan 74e düştüm kiloda doğurganlığı etkilio pkoda bence
Canm nasıl zayfladn buna yardmci olrmsn adetmn 3:günü cagircak bni şekerine fln bakacak bilgi verirmsn

ilk önce şeker direncim için şker hapı verdiler onu kullandım düzenli olarak karatay diyetiyle verdim ben ve hergün 45-60 dakika arası yürüdüm ve 2.5 litre su içtim ekmek meyve hamur işi asla yemedim verdim tabi ikinci ayımdan sonra ayda 1 istediğim şeyi yedim

X