Polikistik overle nasıl hamile kaldım

bep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
83
55
88
32
Herkese merhaba 13 yasından beri pkolu oldugumu biliyorum . Her zaman kilolu biriydim . İnsülin direncim hep vardı . Zayıflayınca adet olan ama zayıflamayıp kilo alınca adet olmayan biriydim . Evlendikten 3 ay sonra korunmayı bıraktık ve 5 ay denedik kendiliginden olmadı . Doktora gittim klomen kullandım yumurtam hic gelismedi . Sonra femara kullandım bir yumurtam gelisti ama o ay tutmadı . Daha sonra ara verip kilo vermek istedim . Tabiki veremedim tekrar femara kullandım bu sefer yine hic yumurtam gelismedi . İnat ettim ertesi ay yine kullandım ama bu sefer kullanırken kefir içtim ve incir yedim femara sürecinde yine bir tane yumurtam gelisti , catlatma ignemi oldum ve cok sükür hamile kaldım. 113 kiloyla hamile kaldım sakın ümitsiz olmayın . Suan tam 7+6 günlük hamileyim . Catlatma ignemi oldugum gün 1 kere , doktorun degerlendirin 36. Saati dedigi günü 4 kere degerlendirdik . Ne kadar ilişki o kadar sans dedi doktorum . Ertesi 5 günüde degerlendirdik tabiki . Umarım size umut olurum . Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda bebeklerini saglıkla hayırlısıyla verir insallah

Amin. Rabbim sizin ve cümlemizin saglikla kucgina almayi nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Tebrik ederim merak ettiğim bisey var yumurta tembelliği ve pk os aynı şeymi tebrik ederim canım merak ettiğim bişey var yumurta tembelliği ve pkos aynı şeymi

Yumurta tembelliği ve pkos aynı şeymi

Yumurta tembelliği ve pkos aynı şeymi

Yumurta tembelliği yumurtanın olması gereken boyutlara kendi kendine gelememesi demek ama pko bissürü zararsız küçük kistler toplulugu demek hormonlar degisiyor adrt düzensizligi vs.

Yumurta tembelliği yumurtanın olması gereken boyutlara kendi kendine gelememesi demek ama pko bissürü zararsız küçük kistler toplulugu demek hormonlar degisiyor adrt düzensizligi vs.
cvp için tşkler bu ay umutluydum adetim bir gun gecikti ama bu gün adet oldumsabretmek gerek ama işte ben çok sabırsız bir insanin çok üzgünüm hemde cok Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda

bu ay kendimi hamile hissettim sandım hatta olsaydı 5 haftalik bir susam tanesi büyüklüğünde olurdu ama yokmuş

ben hormon tahlili yapmak istiyorum Glucophage 850 mg: kullanıyorum sizce bu sonucu etkiler mi etkilerse ne kadar süre önce ilacı bırakmalıyım bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın

ben hormon tahlili yapmak istiyorum Glucophage 850 mg: kullanıyorum sizce bu sonucu etkiler mi etkilerse ne kadar süre önce ilacı bırakmalıyım bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın

Bende onu kullandım insülin direncin varsa kullanıyorsun hamile kalınca bırakıyorsun, hormon tahlili yaptır tabi bu ilac hormonlarını düzeltir bazılarını

Bende onu kullandım insülin direncin varsa kullanıyorsun hamile kalınca bırakıyorsun, hormon tahlili yaptır tabi bu ilac hormonlarını düzeltir bazılarını
cvp için tşkler benim demek istediğim bu ilacı kullanırken hormon tahlili yapabilirmiyim bir sakıncası varmı yokmu

Ne zaman yaptın tahlili cnm

Her gün incir mi yedin düzenli nasıl yaptın anlatırmısın

cvp için tşkler benim demek istediğim bu ilacı kullanırken hormon tahlili yapabilirmiyim bir sakıncası varmı yokmu

Her gün incir mi yedin düzenli nasıl yaptın anlatırmısın

O ilacı kullanırken hormon tahlili yaptırabilirsin ,
İnciri adetliyken yemege basladım taaki yumurtam büyüyene kadar hergün 5 tane ve 1 bardak kefir ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…