Herkese merhaba 13 yasından beri pkolu oldugumu biliyorum . Her zaman kilolu biriydim . İnsülin direncim hep vardı . Zayıflayınca adet olan ama zayıflamayıp kilo alınca adet olmayan biriydim . Evlendikten 3 ay sonra korunmayı bıraktık ve 5 ay denedik kendiliginden olmadı . Doktora gittim klomen kullandım yumurtam hic gelismedi . Sonra femara kullandım bir yumurtam gelisti ama o ay tutmadı . Daha sonra ara verip kilo vermek istedim . Tabiki veremedim tekrar femara kullandım bu sefer yine hic yumurtam gelismedi . İnat ettim ertesi ay yine kullandım ama bu sefer kullanırken kefir içtim ve incir yedim femara sürecinde yine bir tane yumurtam gelisti , catlatma ignemi oldum ve cok sükür hamile kaldım. 113 kiloyla hamile kaldım sakın ümitsiz olmayın . Suan tam 7+6 günlük hamileyim . Catlatma ignemi oldugum gün 1 kere , doktorun degerlendirin 36. Saati dedigi günü 4 kere degerlendirdik . Ne kadar ilişki o kadar sans dedi doktorum . Ertesi 5 günüde degerlendirdik tabiki . Umarım size umut olurum . Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda bebeklerini saglıkla hayırlısıyla verir insallah