polikistik overli gebeler

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
Arkadaşlar bende pco var ama Allaha şükürler
Olsun gebe kaldim 5 haftalikmis gebe kaldigimi ogrenene kadar glucophage kullaniyordum fakat doktorum artık onu bırak dedi onun yerine progestran 200 mg lık kullan dedi benim gibi olan var mi ya da bu konuda bilgisi olan var mi

Bende pcolu hamile kaldım allaha şükür glucophage zaten kullanmıyordum ama ben sadece folik asit kullandım progestan düşük tehlikesine karşı veriliyor diye biliyorum

Bende pcolu hamile kaldım allaha şükür glucophage zaten kullanmıyordum ama ben sadece folik asit kullandım progestan düşük tehlikesine karşı veriliyor diye biliyorum

Anladim cnm Allah sapasağlam kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

Olsun gebe kaldim 5 haftalikmis gebe kaldigimi ogrenene kadar glucophage kullaniyordum fakat doktorum artık onu bırak dedi onun yerine progestran 200 mg lık kullan dedi benim gibi olan var mi ya da bu konuda bilgisi olan var mi
BENDE PCO LUYUM İLK GEBELİĞİMDE GLUCOPHAGE Yİ KULLANDIM. HAMİLELİĞİMİN İLK 2 AYINDADA KULLANMAYA DEVAM ETMİŞTİM. BU GEBELİĞİMDE ÇÖREK OTU BAL TARÇIN TEDAVİSİYLE OLDU. DOKTOR FOLİC VERDİ. AMA SONRADAN BENİM KANAMAM ÇOĞALINCA PROGESTAN VERDİ

bende pkoluyum kızlar hiç ilaç kullanmadan tedavi olmadan hamile kaldım çok şükür düşük bi ihtimaldi ama olmaz diye birşey yok şu hayatta. hem haşimato hemde pko var ve doktorlar tedavisiz imkansız demişti. kimse ümitsizliğe kapılmasın dua edin ben çok dua etmiştim :)

Kizlar bende pko luyum tedavisiz hamile kaldim beklemedigim bi anda supriz oldu cok mutluyum glucofage kullaniyordum doktorum bunun sayesinde bile hamile kalmis olabilirsin dedi ve 11.haftaya kadar devam et dedi ayni zamanda folic asit ve progestan kullaniyorum..

Bende pko luyum. çok yenş öğrendim bebeğimin benimle olduğunu. 5 yıllık evliyim 3 yıldır da istiyoruz. bayram sonuda tedeviye başlayım artık diyordum. Rabbim aratmadı mucizemi öyle bi zamanda verdiki şükürler olsun.

Bende pko luyum. çok yenş öğrendim bebeğimin benimle olduğunu. 5 yıllık evliyim 3 yıldır da istiyoruz. bayram sonuda tedeviye başlayım artık diyordum. Rabbim aratmadı mucizemi öyle bi zamanda verdiki şükürler olsun.
Hayırlı olsun allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Progestan 200 dusuk tehlikesini onlemek icin canim. Ben de 36.haftaya kadar kullandim. Bi kullanmaya basladin mi sonuna kadr kullanmalisin bunu malesef

ben de picoluyum bana ne hap veriyorlar ne tedavi bekleyin diyorlar ne yaapayım .

Cnm bizde esimle aşılama ya da tüp bebek demistik yapmadılar bekleyin dediler bizde bekledik ben sadece glucophage ictim ve diyet yaptim kilo verdim kilon varsa bu hapi sor doktoruna
çok kilo aldım çok 89 kg oldum. doktora soracagım

Beybiler ben de PCOS luyum :)
Tedavi gördüm çünkü tedavisiz hamile kalamıyordum.
Ama önemli olan sonuç inşallah tamamına da erdiririm :)
Sevgiler

bende de pco vardi fakat dusuk bir seviyedeydi ilac vs hic bir sey kullanmadim. 2 denemede hamile kaldim ben ne oldugunu anlamadim...ki en son gittigim bir jinekolog tedaviyle guzel sonuclar elde ediyoruz demisti, tedaviyle olur diye dusunmustum sanirim hersey Allah'tan...

merhaba ben de pko olduğumu yeni öğrendim.14 aydır bebek istiyoruz.fakat pko luların aksine ne kilom ne kıllanmam var.önümüzdeki ay çatlatma iğnesi olacak sanırım.hepiniz iğne tedavisi mi gördünüz?

Kızlar yazdıklarınızı okudukça bana umut oldunuz moralim o kadar çok düştü ki bu aralar 1 seneyi geçkin süredir pko yüzünde hamile kalamadım yumurta takibi yapıldı klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşuyor kendiliğinden çatlıyormuş fakat ne gebelik nede adet oluşmadı hsg çekildim temiz çıktı şükürler olsun bu ay drum glifor verdi normalde kilolu olanlarda veriyoruz ama yumurta kalitesinide arttırıcı bir ilaç dedi bi arkadaşm da pko var bu ilaç sayesinde düzenli adet görmeyede başlamıştı bilmiyorum bu ay işe yararmı gene olmazsa ağustos ayının sonuna doğru aşılama olucak inş gerek kalmazda bebişimiz gelir

merhaba arkadaşlar bende pcoluyum 2 yıldır istiyordum tedavi gördüm ve tedaviyi braktıktan 5 ay sonra hamile kaldım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

X