Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bizim içinde dua et. Baksana yine veya bugün adet olmam gerekiyor. Hiçbir belirttim yok. Az bişey bel ağrım var. Bi de biraz yumurta akı gibi akintim oldu okadar hamile kalmış miyimdr sencevap?Üniversite döneminde 3-4 yıl tedavi oldum. Dr İlacı bıraktırdı ve 12 yıldır kullanmıyorum. Saat gibi olmasa da her ay adet oluyorum. ilk bebeğime 4-ayda hamile kaldım. 2. ise ilk ayki denemede oldu. 4+2 hamileyim
Tabii ki mümkün. Ben doktora gittim adet günümde test yaptırmak için. Bekle belli olmaz dedi. Ben testi yaptım çıktı. 1-2 İçinde test yap. Olmazsa 1 hafta sonra tekrar test yap.Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bizim içinde dua et. Baksana yine veya bugün adet olmam gerekiyor. Hiçbir belirttim yok. Az bişey bel ağrım var. Bi de biraz yumurta akı gibi akintim oldu okadar hamile kalmış miyimdr sencevap?
Tamam canım ya bugün ya yarın adet olmam gerek. Hiç belirtim yok gerçekten göğüs uçlarım elleyince acıyor. Bi de bel ağrım var. Ayy inşallah tutmuştur ya Allahtan daha ne isterim ki.Tabii ki mümkün. Ben doktora gittim adet günümde test yaptırmak için. Bekle belli olmaz dedi. Ben testi yaptım çıktı. 1-2 İçinde test yap. Olmazsa 1 hafta sonra tekrar test yap.
Canım kaç kilodan kaç kiloya düştün.pkolu kızlar hamile kalmak istiyorsanız mutlaka kilo verin. sorun kendiliğinden çözxülüyor. ben ilk çocuğum için tedavi gördüm. aşılamayla hamile kaldım. oğlum şuan 7 yaşında. başka çocuk düşünmüyorduk nasıl olsada olmaz diye korunmuyorduk. bu arada kilo da verdim yaklaşık 30 kilo kadar. sonra hamile kaldım sürpriz oldu :) şuan 29 haftalık hamileyim. doktor kilo verdiğin için tedavisiz hamile kaldığımı söyledi.
10 gunnkaldi insallah . Erkek bekliyoruz. Ben en a 4 yil gordum polikistik over tedavisi. Ve evlendigimde sirf bu yuzden belki olmaz diye korktugumdan korunmadim. Korunmadigim iilk haftadan hamile kalmisim. Benim cok yakin arkadasim da polikistik overli. O da korunmadi . Ustelik 3 ayda bir regl oluyormus o. O da kalamam diye korktugindan korunmamis. O da hemen hamile kaldi. Allahin izniyle olur insallah. Allah honlunuze gire ve hayirlisini versin.Ayyyyy inşallah ya hamilesin ne güzel maşallah. Kız mı erkek mi nezaman dogacak
Benim hamilelikteki en belirgin belirtim gogus uclarimdaki asiri hassasiyetti..gogus uclarim.nasil.sizliyordu. ve sacma sapan seylere aliniyordum. Hatta esim dedi ki canim sen hamile olmayasin hiç normal halin gibi deilsin dengesizlesstin resmen dedi. Ben ihtimal.vermedim pko gecmisimden dolayi ama hamileymisim.ciddenTamam canım ya bugün ya yarın adet olmam gerek. Hiç belirtim yok gerçekten göğüs uçlarım elleyince acıyor. Bi de bel ağrım var. Ayy inşallah tutmuştur ya Allahtan daha ne isterim ki.
Vay be maşallah. Rabbim bize de nasip eder inşallah takdir Allahtan10 gunnkaldi insallah . Erkek bekliyoruz. Ben en a 4 yil gordum polikistik over tedavisi. Ve evlendigimde sirf bu yuzden belki olmaz diye korktugumdan korunmadim. Korunmadigim iilk haftadan hamile kalmisim. Benim cok yakin arkadasim da polikistik overli. O da korunmadi . Ustelik 3 ayda bir regl oluyormus o. O da kalamam diye korktugindan korunmamis. O da hemen hamile kaldi. Allahin izniyle olur insallah. Allah honlunuze gire ve hayirlisini versin.
Amin insallah. Allah herkesin gonlune gore versin...Vay be maşallah. Rabbim bize de nasip eder inşallah takdir Allahtan
Vay be . Rabbim ol derse hicbirsey önüne geçemiyorBenim hamilelikteki en belirgin belirtim gogus uclarimdaki asiri hassasiyetti..gogus uclarim.nasil.sizliyordu. ve sacma sapan seylere aliniyordum. Hatta esim dedi ki canim sen hamile olmayasin hiç normal halin gibi deilsin dengesizlesstin resmen dedi. Ben ihtimal.vermedim pko gecmisimden dolayi ama hamileymisim.cidden
Ayyy ne güzel maşallah maşallah Rabbim isteyen herkese versin inşallah dua et bizeCan'ım bende pko hastayım adetlerim hep düzensiz ilk çocuğumda 8 ay uğraştım en don klomen kullandım hamile kaldım şimdi daha bebeğim bir yaşına yeni girdi ben 10 haftalık hamileyim ve klomende kullanmadım kendiliğinden oldu Rabbim gönlüne göre versin inş en kısa zamanda kalırsın Rabbim yeter ki istesin
Bana yüz e 100 olmaz demişti doktorum ancak rabbim verecek olursa veriyor. Şuan hamileyim hiç bir tedavi de yapmadım sadcee soğan suyu içtim.d Allah sana da nasip etsin inşallah. HayirlisiniSelam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((
Ayyy maşallah ne güzel çok sevindim inşallah bizim de olur . Gelsin artık bebisimiz üzmesin anneyiBana yüz e 100 olmaz demişti doktorum ancak rabbim verecek olursa veriyor. Şuan hamileyim hiç bir tedavi de yapmadım sadcee soğan suyu içtim.d Allah sana da nasip etsin inşallah. Hayirlisini
Zamanı ni bekliyordur canım sen skma canını o lur mu herşeyin hayrlisAyyy maşallah ne güzel çok sevindim inşallah bizim de olur . Gelsin artık bebisimiz üzmesin anneyi![]()