- 13 Kasım 2014
- 547
- 544
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm o seker ilacını asla bırakma. Herkesin bünyesi farklı kimisine 1 ayda etki eder kimisine 5 ayda. Çünkü o ilaç beyne hukum veriyo yumurtlaması için. Cunku beyinden hukumle oluyor. Bende önceden adet olmuyorum yumurtlamıyordm. hatta bi keresinde 5 ay adet olmamıştım. Ama şimdi dha iyi eskiye göre inşallah daha da iyi olucak. Sen dediğim gibi Sogan suyu ve glifor e devam et.
Ben de pko muyum. Evlenmeden önce tedavi olmuştum gecmisti ama biliyorsun çabuk tekrarliyir. Düğün zamanı stresten tekrar etti. Ve ardından kilo almaya başladım. 6 aylık tedavi ile şu an hamile kaldım. Femara + ovitrelle yapıldı. Zor biliyorum ama pko varsa kilo olmamalı. Eğer bebek istiyorsan da adetlerini duzenlemye kalkma bu kist tedavisi demek. Rahat bir sene kaybettirir sana . Bence direk tedaviye geç. Bekleme olduğunun yoksa eğer
Merhaba ben de pko luyum. İlk adet olduğum günden beri hem de. 18 yaşında yasmin kullanmaya başladım adetlerim düzene girsin diye. Çünkü kendi kendine adet olmam imkansıza yakındı. Belki yılda 1 veya 2 kere. Sonrasında evlendim. Çocuk istedik 11 aydır deniyoruz. Doktorlar da beni deniyor. İçmediğim ilaç kalmadı. Hsg çekildi. Fakat yumurtalıklarım çok inatçı ve hiçbir ilaca cevap vermiyor. Bu ay aşılama tedavisine başladık. 7 gündür göbekten iğne yapıyorum. Dün kontrolüm vardı, doktor ilerleme çok yavaş yumurtalıklar çok dirençli, iğne tedavisi tahminimizden uzun sürebilir dedi. Artık ne ümidim, ne de moralim kaldı. İnsülin direncim yok, 184 boyum 65 kiloyum. Yani kilo da yok. Doktor artık dalga geçiyor tez konusu olursun diye. Kilo yok, insülin direnci yok ama çok ileri pko var. Allah yardımcımız olsun, bazen sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor. Rabbim inşallah isteyen herkese aratmadan versin.
Tesekkur ederim. Hayır femara ilk denemem. Diğer aylar hep klomen kullanmistimTebrikler cnm.6ay boyunca hep femarami denedin sen?
Tesekkur ederim. Hayır femara ilk denemem. Diğer aylar hep klomen kullanmistim
herhangi bi ilaç kullanmadım canım, kendiliğinden oldu, ama adet düzensizliğim yoktu benim,Ne mutlu cnm.surecini anlatirmisin bana?senindemi 2.asilama?ve puregonmu kullandin sende ?
herhangi bi ilaç kullanmadım canım, kendiliğinden oldu, ama adet düzensizliğim yoktu benim,
Anladim cnm.femaraya adetin kacinci gunj bsladin peki?gunde kac tane ictin?kac yumurtan oldu?boylari kac cm?
28-29 günde birKac gunde adet oluyosun peki cnm?
28-29 günde bir
3-4-5. Günler baslanabiliyor. Doktor beni 3. Gün çağırdı ama ben 4. Gün gidebildim. Günde iki kere kullandım. 6 tane oluştu ama biri 17 mm diğerleri 10 ar mm. Yani tek yumurta ile oldu diyebiliriz .
Peki adetini kendin olabiliomusun yoksa ilaclami gelir?
Bu tedavilere başlamadan tarlusalla oluyordu sadece. O da tarlusali içip bitirdikten 12 gün sonra olmuştu o kadar inatciydi. Ama tedavi sürecinde aksamadan oldu.
Tedavi suresince aksamdan oldu derken cnm anlamadim???
Bu tedavilere başlamadan tarlusalla oluyordu sadece. O da tarlusali içip bitirdikten 12 gün sonra olmuştu o kadar inatciydi. Ama tedavi sürecinde aksamadan oldu.
Adetlerim günü aksamadan oldu her defasında.