Merhaba arkadaşlar, bende pco vardı, pko ile farkı varmı bilmiyorum.. Şahsen 5 yıllık evliyim ve başından beri bebek istiyorduk. Doktor yumurtalıklarımı delip ameliyata kadar yönlendirmişti beni, ben pes etmedim ilaç tedavisi istedim. Abartmıyorum 1,5 yıl ilaç kullandım. Yanı sıra soğan kürünü yaptım, ki normaldede soğanı çok tüketen biriyim. Kistler gitti ama ben gene hamile kalamadım, tüp bebeğe başladım. İlk denemem negativ çıktı, ek bir ilaç kullandım (bağışıklık sistemimi zayıflatmak için). İkinci denemem positiv ti ama 8. Haftaya kadar gelişti yavrum. Sonra geniş çaplı bir test yaptırdım (4000€ luk bir test viyanada), bu testte ortaya çıktıki, vüvudum çok fazla dirençli, kendi ürettiği hücreleri bile kabul etmiyor direk dışarı atıyormuş, buna bebeğimde dahil. Yani ben soğan kürü yaptıkça zaten iyice güçlendirmişsin bünyemi herhalde.. Sonuçlardan sonra 3. Denemeyi yaptık, positivi gördüm ve direk serum tedavisi eklendi listeye, bu hücreleri zayıflatan soja dan yapılan bir serum yapıldı 3 hafta arayla ilk 12 hafta. Sonra tüm ilaçları kestiler. Şimdi çok şükür 20. Haftamdayım ve rabbiminde izniyle herşey yolunda ilerliyor. Bir iki test değilde hele sonra yapılır denilen testleride erkenden yaptırmak lazımmış.. Ben baştan kapsamlı testi yaptırsaydım şimdiye belkide 2. Gebeliğim olurdu bu... Her duamda bebek isteyenlerede dua ediyorum, yıllarca o süreçten geçtüm ve zorşuğunu çok iyi biliyorum. İnşallah rabbim gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder sizlerede. Ümidinizi yitirmeyin lütfen, ve duanızı ihmal etmeyin. Rabbime sığınıp güvenim.. Hakkıöızda hayırlısı cümlemizin inşallah..