- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Merhaba lolita.ben hani Ohss olup da hamile kalan yeni üyeyim.halim cok kötü.Cok saskinim,5+2 hafta gebelik var kan degerinde ama kese yok.Dis gebelik ola bilir dedi doktor.
Ins dis gebelik diildir cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba lolita.ben hani Ohss olup da hamile kalan yeni üyeyim.halim cok kötü.Cok saskinim,5+2 hafta gebelik var kan degerinde ama kese yok.Dis gebelik ola bilir dedi doktor.
Bende pcos hastasıyım. Ve bir yıldır olmadı bebiş. Sonra klomen kullandım 2kere. Ama hamile kalamadım. Sonra rahim filmi çektirdim nisanda. Ve doktorum 2ay sonra gel aşılama yapalım dedi. Ramazanda çok dua ettim. Ve kadir gecesi günü hamile olduğumu öğrendim. Kan değerim 477. Daha doktora gidemedim. Korkuyorum kötü birşey olacak diye. Kaç kere soğan kürü yaptım,faydasını gördüğüm de oldu. En son bal.tarçın.çörek otu kullandım ramazanda. Bilmiyorum hangisi işe yaradi. Yarın randevu aldım doktora gidiyorum. Umarım görürüz bebişi.kendiliğinden oldu. Yoksa bu ay aşılama yapacaktık. Nasip işte. Rahim filmi sonrası dış gebelik olur mu?temizdi benim tüpler ama korkuyorum
Siteyi gezerken dikkatimi çekti sizlere umut olsun diye yazayım dedim kızlar... bi arkadaşım 25 yasında 6 aydır filan evli.pco hastası aylarca adet görmüyor tabi bebek te henüz düşünmüyor zira tedaviyle olacak diyor doktorlar ama Rabbimin işi ya işte
1.korunurken
2.yüksek pco hastası iken
3.aşırı enfeksiyonu olmasına ragmen hamile kaldı .. doktor gebe kalınca test istemiş sonucu görünce şok . İnanılmaz yogun bi enfeksiyonu varmış .sen nası hamile kaldın filan demiş . Yani ne desem boş biliyorum bende evlat hasreti çekiyorum çok iyi anlıyorum sizleri ama imkansız değil hiç bişe rabbim istedikten sonra olmayacak hiç bişe yok . Bize düşen isyan etmeden beklemek sabretmek . İnş hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarız en güzel haliyle ....
Canım seni çok iyi anlıyorum senin gibi taa yıllar önce lisede öğrendim pcolu oldugumu doktor ölene kadar bu rahatsızlığın benimle olacağını ve hamile kalmakta zorlanacağımı söyledi aynen de öyle oldu evliliğimizin ilk yili bitince korunmayı bıraktık 1 seneye yakın normal yollarla denedik olmayınca doktor yolu göründü 2 kez klomen+çatlatma iğnesi bi kez de aşılama denedik olmadi tabi böyle böyle 1 sene daha geçti ve tup bebeğe karar verdik doktorumu görür görmez doğru yerde oldugumu anladım ve 1 yumurta transfer edildi bugün de test gunumdu degerim 97,50 ne hissettiğimi tarif etmem imkansız Hiç anne olamayacagim zannederken bak inci tanem içimde benimle...Allaha dua ediyorum bu sevinci yaşattığı için şükrediyorum Nolur umudunu yitirme senin inci tanen de gelecek sen yeterki pes etme
PKOLUYUM 2. ÇOCUĞUMA HAMİLEYİM...
ETKİSİ OLDU MU BİLMİYORUM AMA İNCİR-HAVUÇ KÜRÜNÜ YAPTIM İKİSİNDE DE...
ALLAH İSTERSE HER ZAMAN OLUR, ÖZETİ BU ASLINDA...
Aynen cnim Rabbim istesin yeter ki...onlar bahanesi.kacgun uyguladin peki incir havuc kurunu?
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((
Merhaba canım. 12 yaşından beri PCOS hastasıyım. 6 ay adet olamadığımı biliyorum. Evleneli yaklaşık 2 sene oldu. Mayıs ayında PCOS için tedavi görmeye karar verdim ve doktora gittim. Doktor başlangıç seviyesinde olduğumu söyledi. O ay ilk kez korunmayı bıraktık ve ben hamile kaldım. Hamile kaldığımda 70 gündür adet olamamıştım. Allah'ın takdiri ve kısmeti canım . Bizler kendimize çok stres yaptıkça olma ihtimali zorlaşıyormuş. Şu an 10 haftalık hamileyim. Umarım Allah'ım benimkini ve tüm hamile olan ve isteyenlerin kini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Allah yardımcımız olsun.
Mrb bende ilk adet gordugumden beri pkoluyumm suanda 33 yasindayim.genclik donemlerimde yuzumde tuylenme kilo.artisi ilacsiz adet olamama bunlarin hepsini yasadim.24 yasimda evlendim.ayni sekilde devam etti kac doktora gittimm bir suru igne ilac tedavisi rahim film ameliyat herseyi yaptim cocugun olmadi.artik hersyi biraktim.113 kilo olmustum.bu arada uc il degistirdim.her gittigim ildeki butun kadin dogumculara gittim nerdeyse.en sonunda birisi kilo ver dedi on kilo versen ilacsiz adet olursun dedi.bende 20 kilo verdim aylarca adet gormeyen ben 26 ile 28 gun arasinda adet gormeye basladim.Rabbim verdi sukur evlat hemde dogal.yollarla.kendiliginden ikiz hamile kalmistim.ama ne yazikki kanda pihtilasmadan dolayi birisi 9 haftalikken oldu.cok sukur simdi 3 yasinda bir kizom var.ve ben suanda yine hamile kalamiyorimm.eskisi gibide degilim duzuenli adet de goruyorumm.herseyin vakti zamaninvar diye dusunuyorum.En iyisini Rabbim bilir dogru zamanda verecektir ins.kimsenin kucagi bos kalmaz ins.herkese hayirli evlat versin Rabbimm.umudumu ben hic kaybetmedimm.
konu başlığını farkettim, yazayım dedim. Benim doktorum ketumdu. Bana problemi net olarak söylemedi hiç. Belki de bu yüzden ilk aşılamada hamile kalabildim. Sayesinde pko olduğumu net bilmeden, aklımda kurmaya, umutsuzluğa düşmeye fırsat vermeden bebek sahibi etti bizi. Gerçi 2 aylığım şu anda. Önümde uzuun bir süreç var. doktorum iğne tedavisi ile yumurta çoğaltma yaptırdı bende. Hemen ilk aşılamda oldu da bitti maşallah :)
Benim adetlerim düzenli sayılır. Yılın belli dönemlerinde en fazla 2-3 gün gecikirdi, önün dışında ya aynı gün, ya da 1 gün öne kayardı.Ne mutlu sana ozaman.adetlerin duzenlimiydi peki bir pkolu olarak?
Canım hiç korkma bende pis hastasıyım hemen kaldım hamile adetin düzenli ise sıkıntı yok inş
Merhaba ben de 26 yaşındayım. Yıllarca bir sürü doğum kontrol hapları kullandım. En son yazz 24+4 kullanıyordum. 2.5 yıl önce hapları tamamen bıraktım ve 2 yıl önce evlendim. Adetim hep düzensiz 90 günde, 50 günde ya da 30 günde bir oluyorum. 1 Haziranda kontrole gittiğimde yumurtalık kistlerimin küçük ve az olduğunu sorun yaratmayacağını her şeyin normal olduğunu söyledi doktor. En son 22 mayısta regl oldum, tedavi görmedim eşimle 29 haziranda korunmadan birlikte olduk ve hamileyim 6+3 haftalık. Lütfen umudunu kaybetme ve kafana takma.Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((
Merhaba ben de 26 yaşındayım. Yıllarca bir sürü doğum kontrol hapları kullandım. En son yazz 24+4 kullanıyordum. 2.5 yıl önce hapları tamamen bıraktım ve 2 yıl önce evlendim. Adetim hep düzensiz 90 günde, 50 günde ya da 30 günde bir oluyorum. 1 Haziranda kontrole gittiğimde yumurtalık kistlerimin küçük ve az olduğunu sorun yaratmayacağını her şeyin normal olduğunu söyledi doktor. En son 22 mayısta regl oldum, tedavi görmedim eşimle 29 haziranda korunmadan birlikte olduk ve hamileyim 6+3 haftalık. Lütfen umudunu kaybetme ve kafana takma.![]()