Arkadaslar pcolu olup ta klomenin faydasini gorenler oldu mu ?
Ya bana umut verin lutfen yardiminiza ihtiyacim var
ben varım. 4. klomen kullanışımda hamile kaldım çok şükür.
üstelik hiçbirinde de yumurtlama olmamıştı. son kullandığımda 7 ve 8 mm iki tane var ama küçük dedi. (normalde 15cm falan olması gerekiyordu sanırım) çok şükür o küçüklerden biri meleğim oldu sonra. allah (cc) yardımcın olsun inş.
ve stres yapma olmuyor diye. unutma ki tedavisi en kolay hastalıkmış pko, geçmiş olsun
allah gönlüne göre versin
ben varım. 4. klomen kullanışımda hamile kaldım çok şükür.
üstelik hiçbirinde de yumurtlama olmamıştı. son kullandığımda 7 ve 8 mm iki tane var ama küçük dedi. (normalde 15cm falan olması gerekiyordu sanırım) çok şükür o küçüklerden biri meleğim oldu sonra. allah (cc) yardımcın olsun inş.
ve stres yapma olmuyor diye. unutma ki tedavisi en kolay hastalıkmış pko, geçmiş olsun
((( mutsuzum... Bugun dr'a gittim... Yumurta yok... YuKsek dozajli klomene ragmen yumurtlama olmamis.. Bu 2. Deneme ve belki erken panikliyorum ama elimde degil, sanki hicbir ise yaramayacakmis gibi.. Simdi progestron aliyorum.. 3. Kez klomen tedavisine baslayacagiz..
Allah hepimize hayirli saglikli ve sansli evlatlar versin...
Saol canim birsey sorcam senin adetlerin hangi siklikta oluyodu ? Yani benimki bekarken 4 ayda bir oluyodu o kadar duzensizdi ki oluncada 2 hafta suruyodu hatta 16 gun felan surerdi,evlendim 2 aya felan indi dunde gitttik adam bakti polikistik over gorunumu vardi yumurtaliklarimda.. Clomid verdi iste insAllah ise yarar ya hic umudum kalmadi inanki
Allah yardimcin olsun arkadasim..
Ben de ilk kez basliycam klomene yumurta olcakmi olmuycakmi onun stresindeyim simdi,ah ah elde degil uzulmemek...
Cifter cifter yumurtalarimiz olurda ins bebege donusur onlarda
Allah hepimizin yardimcisi olsun... Bizim gibi pko'lularin kaderiymis bu.. Ama bizim gibi cok kisi var neyseki.. Ve buyuk bolumu hamile kalabiliyor.. Umutsuz olmayalim, birbirimize destek olalim... :)
Bak kendimi unuttum, seni teskin ediyorum...
:))))))
Merhaba uzun bir zaman olmuş tabi bunları yazalı, tevafuken konunuza denk geldim.. Ben de ilk kez bu ay clomid ilacını kullandım , sizde acaba nasıl bir netice gösterdi ? İnshaAllah olumlu sonuçlar almışsınız dır.Saol canim Allah razi olsun gercekten en kolay hastalikmi bilmiyorum ilk kez kullanicam klomeni bana verdigi clomid sanirim oda klomenmis oyle gordum bi yerde.. Allah bagislasin canim benim hic umut verenim yok Allahimdan baska kimsem yok iste insAllah benimde olur bir evladim
Merhaba..Merhaba uzun bir zaman olmuş tabi bunları yazalı, tevafuken konunuza denk geldim.. Ben de ilk kez bu ay clomid ilacını kullandım , sizde acaba nasıl bir netice gösterdi ? İnshaAllah olumlu sonuçlar almışsınız dır.
İlacın sonuna doğru bende ağrılar oluştu bittikten sonra da oldu batma şeklinde siz de de olmuş muydu ?
Teşekkür ederim cevab için.. yumurtlarınız oluşmuş en azından buda benim için iyi bir haber.. Allah bağışlasın iki evladınız olmuş MashaAllah..Merhaba..
10 sene olmuş bu mesajı yazalı. Clomid ile yumurtalarım oluşmuştu ama hamilelik oluşmadı. Sonra aşılamaya geçtik o da negatif sonuç verdi. En son tüp bebek denedik ilkinde oldu şükür..Arkasından ikincisi süpriz yaptı tedavisiz.. Zorluğun arkasından kolaylık oldu benim için..
İnşAllah siz de güzel haberler alırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?