• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overli olupta İncir kürüyle hamile kalan var mı?lütfen yardım edinn

YS88

Gel Mucizem Ne olur :(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.522
6
116
Afyon
mrb arkadaşlar 4 yıllık evliyim yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyorum.korunmayı bıraktıktan hemen sonra klomen,aşılama,iğne tedavisi gördüm ancak gebe kalamadım.4 aydır tedaviyi bıraktım.şubat ayının ilk haftası adetliyken soğan kürüne başladım 15 gün içtim.bittikten sonra da incir kürü içtim 21 gün + 7 gün ara + 21 gün..ilk 21 günde adetim çok fazla oldu kesilmek bilmedi.2.21 gün de dün bitti.ayrıca bu ay klomende kullandım günde 3 defa...acaba hamile kalır mıyım???artık bende anne olmak istiyorum.hamile kalan arkadaşlarım bana umut olsunlar yazsınlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....artık anne olmak istiyorum.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canim, moralini bukadar bozma, yani seni anliyorum bende 2 seneden beri bekliyorum ama sen kendini nekadar cok adapte edersen senin hamile kalman okadar zorlasir!

Bende daha yeni ögrendim pco oldugumu, cok moral bozucu bir olay oldu benim icin, simdi bende en kisa zamanda sogan ve incir kürüne baslayacagim!

Rabbim cocuk isteyen herkeze nasip etsin, insanari heleki kadinlari cocukla sinimasin!

Hersey gönlünce olsun, ama moralini lütfen en yüksek seviyede tut!

canım çok teşekkür ediyorum ama ya hiç olmazsa die düşündüğümde kahroluyorum...bu düşünce olduğu için kafadan atamıyorum....artık bizde anne olalım allahım ne olur............mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

buarada yoruldum artık die topiğimiz var buyur gel sende bekliyoruz...

Back
X