- 22 Ağustos 2023
- 187
- 60
- 18
- 23
- Konu Sahibi siyahprenses09
-
Canim bende pkoluyum doktorum yumurta takibi yapacagni soylediYardımcı olacak yok mu
Kalamadim maalesef tüp bebek yaptirdim canım bugün de kan vericem inşallah tutmuşturHamile kalmak için nelere dikkat ettiniz kızlar
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba insallah tutunmuşturKalamadim maalesef tüp bebek yaptirdim canım bugün de kan vericem inşallah tutmuştur
Pozitif canımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba insallah tutunmuştur
Yaa çok sevindim canım mücadelenizi biliyordum Allah nasip etti çok şukür sağlıkla kucağınıza alın insallahPozitif canım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder rabbim ben hala inanamıyorumYaa çok sevindim canım mücadelenizi biliyordum Allah nasip etti çok şukür sağlıkla kucağınıza alın insallah
Hamile kalmak için nelere dikkat ettiniz kızla7 yıl oldu defalarca tedavi oldum bir kere hamile kaldım sonra kalbi durdu artık tüp bebek için bekliyorum maddi durumum biraz iyi olsun bende başlicam ama doktorlar kiloya çok önem veriyo kilo çok önemli bide tahlilerde bozuk çıkan varsa önlemini şimdiden al rabim tez zamanda versin isteyen herkeze
Allah razı olsun bende hamileyim henuz yeniÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder rabbim ben hala inanamıyorum
Ya masallahhhhAllah razı olsun bende hamileyim henuz yeniAllah kucağimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun canım çok sevindimYa masallahhhhaminnnn cümlemizin rabbim gönülden dua ediyorum herkese bu duyguyu nasip et
Hayırlı olsun canım amiinAllah razı olsun bende hamileyim henuz yeniAllah kucağimiza almayi nasip etsin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah devamını getirir inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah devamını getirir inşallah
Sağolun Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin en kısa zamandaHayırlı olsun canım amiin
Canimk bnmde adet gecikti 1 ayy tarlusall kullniyorummCanim gecen ay ogrendim polikistikover oldugumu 2 aydir adet olmuyordum inofolic combi kullandim adet sokturucu kullandim ona ragmen adet olmayinca hamile oldugumu ogrendim inofolic combi 1 kutuyu bitirmeden cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?