polikistik overliler sıkıntılarımız ve tecrübelerimizi burda paylaşalım..

Nurtıı cım canım
kendılıĞınden hamıle kalabılmen ne gÜzel.keŞke olumsuz durumlar olmasaymıŞ ama nasıp dıyelım. Zaten bız pcosluların dÜŞÜk tehlıkesıde normal kadınlara gÖre daha fazla.. Ama bız ınancımızı yıtırmeyelım en Önemlısı bu. Hep dua edelım.

Son düzenleme:
benimde her tedavide yumurtalıklarım iyi cevap veriyor iyi gelişiyor ama olmuyor.. elbet rabbimin bildiği bişey vardır. gecen ay yaptırdığım tüp bebek ten sonra hiç paramız kalmadı olsa bende 2 ay sonra tekrar denemek isterdim.

Son düzenleme:
ben de pco luyum.normal yolla olmuş 10 yaşında bir kızım var.Allahın mucizesi işte .şimdi 4 aşılama yaptırdım sonuç negatif.her defasında hiç inad etmeden istenen sayıda yumurta elde edildi.şimdi tüp yaptırdım.yine 9 tane yumurta toplandı.3 tane iyi durumda embriyo transfer edildi.bekliyorum bakalım.2 gün kaldı ama hiç umudum yok.transfer sonrası inanılmaz sacılandım.

ayrıca tüm bu tedaviler sürecinde tam 90 kilo oldum kızlar.bazen yaşadıklarıma inANamıyorum.
madem başka bir sorun yok neden tutmuyor.bizim için hayırlısı bu mu acaba?
of kızlar ben çok sıkıldım artık.bu tedavim de hüsranla biterse bir diyet uzmanına gidip kendimi baştan yaratıp her şeyi unutmak istiyorum.

ben de pco luyum.normal yolla olmuş 10 yaşında bir kızım var.Allahın mucizesi işte .şimdi 4 aşılama yaptırdım sonuç negatif.her defasında hiç inad etmeden istenen sayıda yumurta elde edildi.şimdi tüp yaptırdım.yine 9 tane yumurta toplandı.3 tane iyi durumda embriyo transfer edildi.bekliyorum bakalım.2 gün kaldı ama hiç umudum yok.transfer sonrası inanılmaz sacılandım.

ayrıca tüm bu tedaviler sürecinde tam 90 kilo oldum kızlar.bazen yaşadıklarıma inANamıyorum.
of kızlar ben çok sıkıldım artık.bu tedavim de hüsranla biterse bir diyet uzmanına gidip kendimi baştan yaratıp her şeyi unutmak istiyorum.

canım inş mutlu haberlerini bekliyoruz.şunu düşünki senin en büyük tesellin kızın.. sonucuda alınca burdan konuşuruz inş.

merhabalar cnm okurken etkilendim cünkü bir benzer noktamiz vardi cocuklarimiz benimde allahima sükürler olsun 7 yasinda bitane oglum var ama onda pko hastaligim varmiydi yokmuydu bilmiyorum ama oglumdan sonra 2 yil ara verdim en son 2009 eylül ayinda 5. bebegimide düsürdüm nedenleri cok arastirildi simdi su 2 ay icersinde cikan sonuca göre pko hastasiyim henüz bilgisizim bu konuda kansekerim yüksek oldugu icin medformin kullniyorum simdilik 2 ay sonra catlatma ignesiyle deniycez denildi allahim herseyin hayirlisini versin ins sizde umudunuzu yitirmeyin rabbim büyük bizlere yeniden annelik duygusunu taddiracak ins :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba.Ben de pco luyum.Ben de 1 normal ve 1 dondurulmuş tüp bebek ve 1 negatif aşılama sonucunda 3. tüp bebek tedavimde hamile kalabildim.Benim sizlere tavsiyem pco yu en şanslı bebek için uğraşan hasta grubunda değerlendiriniz.Ve moralinizi bozmayın.Pco lular çok az ilaçla pek çok yumurta üretebiliyor biliyoorsunuz.Sizlerde bunu şansa çevirin.Oluşan embriyoları tutma olasılığı en yüksek gün olan 5. gün embriyosu olarak transfer edilmesi için dr. ısrarcı olun.Her şey nasip kısmet ama biliminde peşinden gitmek gerek.Tedavi öncesi mümkünse sporla kilo verin. Tedavi sırasında glukopoge yada muadili olan şeker dengeleyici ilacı kullanın.Bol bol su için , bir yerde pco lularda çok su içmenin inanılmaz faydası olduğunu okumuştum.Ve bence tüp bebek tedavisi için başarıyı belirleyen en önemli şey stresten uzak durmak ve umutlu olmak.Hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin , unutmayın GÜNÜN BıRıNDE HEPıMıZıN BEBEKLERı GELECEK SADECE VE SADECE BıZıMKıLER NAZLI BEBEKLER BıRAZ SABIR ıSTıYORLAR...

seydam çocuklarda kardeş özlemi inanılmaz kötü sonuçlar veriyor.yılar çok çabuk tükendi.keşke daha önceleri yaptırsaydım tüp felan.ama doktorum kendiliğinden bile olabilir deyince yıllar akıp gitti işte.
biz kendimizden çok çocuklarımız için onlara bir hayat yoldaşı kardeş için elimizi çabuk tutmalıyız artık.

kızım bile bu tedavilerde çok etkilendi.canım küçücük ellerini açıp bir kardeş diledi.herkesin düşünmeden öptüğü doyasıya kavga ettiği bir kardeşi vardi çünkü.o ise kuşuyla tesselli buldu.
herkesin evinden sesler yükselirken bizim neden bu kadar sesiz bir aile olduğumuzu merak etti.
herkes kardeşiyle zıplayıp tepinirken benim kızım sanal arkadaşlarda buldu teselliyi.
insanlar şükret bak bir tane var diyorlar.tabiki şükrediyorum.o benim hayatımın mucizesi.ama ona karşı mahçubiyetim,vijdan azabım her tedavi sonunda daha bir büyüyor.

merhaba kızlar.bende malesef pco savaşcısıyım.hem öyle böyle değil benimki baya dirençli.2.5 yıldır bebek istiyoruz 1 kere tedavisiz hamile kaldım malesef kalp atışı duyulamadı ve aldırmak zorunda kaldık.6-7 aydır yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum banamısın demiyo hiç yumurtam oluşmuyor.doktorum artık zorlamanın anlamı yok aşılamaya geçicez dedi.ne ilaçlar kullandım ne kürler yaptım (soğan kürü-hayıt suyu-adaçayı-bal çörek otu tarçın-arısütü bal polen)malesef hiçbiri bana yaramadı.ama hiçbizaman umudumu kaybetmedim Allah'ın izniyle hayırlısıysa bi gün elbet olacaktır.

yaa hepimizin hikayesi ayne hemen hemen olupda kaybetmek daha zordur tabii geçmiş olsunnn en kötü günümüz böyle olsunn
evet herşey nasip kısmet işi tabbii
şimdi enver beyin olduğu yer mi gidiyosun yoksa umut da devam mı edeceksin
soruyorum kıslar kusura bakmayın ama maddi durumlar el verince hemen başlicaz tedaviye inşşş

enver beyin olduğu yere gidicem ben onun sayesinde hala bi o kadar umutluyum herşeyi açık açık konuşuyorum onunla kafam çok rahat kaygım yok güvensizliğim yok dsaha ne olsun umuttan son tedavimde kafamda bir sürü olumsuzluuklar oluştu öncesinde hiç yoktu çünkü doktorum çok güvenilirdi..ama o ayrıldığında ben onal gidemedim çünkü dondurulmuşlarım umutta idi ama benim için kocaman bir hata oldu bu o ayrılınca orda devam etmek ama maddiyat yüzünden taşıyamadım embriyolarımı yeni merkeze ama nasip kısmet rabbim ne dilerse o oluyor bazende belki kaderci olmak gerekiyordur...

sen ne durumdasın nerelerde tedavi gördün rabbim inşallah tez zamanada sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip eder inşallah...

Son düzenleme:
rabbim inşallah tez zamanda hayırlısı ve sağlıkla kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah...

enver beyin olduğu yere gidicem ben onun sayesinde hala bi o kadar umutluyum herşeyi açık açık konuşuyorum onunla kafam çok rahat kaygım yok güvensizliğim yok dsaha ne olsun umuttan son tedavimde kafamda bir sürü olumsuzluuklar oluştu öncesinde hiç yoktu çünkü doktorum çok güvenilirdi..ama o ayrıldığında ben onal gidemedim çünkü dondurulmuşlarım umutta idi ama benim için kocaman bir hata oldu bu o ayrılınca orda devam etmek ama maddiyat yüzünden taşıyamadım embriyolarımı yeni merkeze ama nasip kısmet rabbim ne dilerse o oluyor bazende belki kaderci olmak gerekiyordur...

sen ne durumdasın nerelerde tedavi gördün rabbim inşallah tez zamanada sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip eder inşallah...

evet ya kaderr birazda kendimiz belirleriz diye düşünüyorumm kaderimizi uğraş çaba sarfetmemiz gerekiyooo RABBİM nasip etsin inşşş en kısa zamanda

ben de 3 aşılama biri donmuş 2 micro negatiff
asm de aşılamalarım oldu erdem hastenesinde mikrolarımm eşim de umut diyo du şimdi ben kocaeli üniversitesinii düşünüyorummm bakalımm

bebekteyiz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eğer ist denerseniz kadıköy şifa hastanesinde enver kurtlada görüşmenizi tavsiye ederim ilk görüşme ve muayne ücretsiz daha net kararlar alırsın bi kaç yere daha bakarak...enver bey umuttüp bebeğin ilk kurulduğunda başına getirilen ilk doktoru ve kordinatörüydü.bilgin olsun istedim...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

bebekteyiz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eğer ist denerseniz kadıköy şifa hastanesinde enver kurtlada görüşmenizi tavsiye ederim ilk görüşme ve muayne ücretsiz daha net kararlar alırsın bi kaç yere daha bakarak...enver bey umuttüp bebeğin ilk kurulduğunda başına getirilen ilk doktoru ve kordinatörüydü.bilgin olsun istedim...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

cnmm benim çok tşk ederimmm enver beyi çok duyuyorumm aslında umutla görüşmüştüm ama enver bey miydi hatırlamıyorum sanırım değildii
yaa şu maddiyat işini ayarlasak inşş hemen denicemmm ammmaaa ammaaaaaa...
şu an aklımda enver bey kocaeli üniversitesi varr bi de erdemle tekrar görüşim diyorummm sen enver beyin hastasısın sanırımmm
orda ne kadara mal oluyoo biliyomusunnn
sağol arkadaşım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsunn hayırlısıyla olsunn:)))

seydam çocuklarda kardeş özlemi inanılmaz kötü sonuçlar veriyor.yılar çok çabuk tükendi.keşke daha önceleri yaptırsaydım tüp felan.ama doktorum kendiliğinden bile olabilir deyince yıllar akıp gitti işte.
biz kendimizden çok çocuklarımız için onlara bir hayat yoldaşı kardeş için elimizi çabuk tutmalıyız artık.

kızım bile bu tedavilerde çok etkilendi.canım küçücük ellerini açıp bir kardeş diledi.herkesin düşünmeden öptüğü doyasıya kavga ettiği bir kardeşi vardi çünkü.o ise kuşuyla tesselli buldu.
herkesin evinden sesler yükselirken bizim neden bu kadar sesiz bir aile olduğumuzu merak etti.
herkes kardeşiyle zıplayıp tepinirken benim kızım sanal arkadaşlarda buldu teselliyi.
insanlar şükret bak bir tane var diyorlar.tabiki şükrediyorum.o benim hayatımın mucizesi.ama ona karşı mahçubiyetim,vijdan azabım her tedavi sonunda daha bir büyüyor.
merhaba cnm insallah rabbim güzel yavrularimizi kardessiz koymasin ben 5 kere düsük yasadigin icin 2 den sonrasinda ogluma hamile oldugumu söylemedim bile cünkü neolur neolmaz diye iyikide söylememisim 2 tanesinde cok etkilenmisti sana kardes geliyor diylarsun sevincten dört köse oluyor bide bakiyosun sonu hüsran mecburen anlattik durumu cok üzülüyordu simdi oda senin kizin gibi dört gözle kardes bekliyor ins hayirlisla rabbim nasip etsin tüm isteyenlere:gitme:

Back
X