polikistik overliler

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ayın başında rahim filmi çektirdim ve o gün bugündür kasıklarımda ara ara sızlama oluyordu ve son günlerde kasık ağrılarım baya arttı. Adet tarihim 30 ocak. Daha var yani. Bu ay yumurta takibi falan yaptırmadım. İlaç kullanmadım yani. Bir de rahim filmi çektirdim çektireli sarı bir akıntım var. Hala devam ediyor.
Aranızda rahim filmi çektirip ağrı ve akıntı yaşayan var mı?

alenay merhaba. ben de ocağın başında çektirdim. bir hafta adet ağrısı gibi sancı çektim. karnımdan,damarlarımdan,kasıklarımdan sürekli bişeyler geçiyomuş gibi sesler geliyodu :D hala daha kasıklarımda batmalar,belimde ağrılar oluyo. ben de hiç bi takviye ilaç almadım bu ay. kanamam da bir kaç gün devam etti. doktorumu aradım sordum çok normal dedi. dayanamayacğaın bi şidddette ağrı değilse korkma dedi. içeri verilen ilacı vücudun emmesi bir kaç gün sürebilir,ondan sancılanıyosun dedi. bir de benim tüplerim kapalıymış. açmak için dört doz ilaç verdi ve basıncı arttırmış her seferinde. yani bu yüzden normal bi süreç dedi.
senin tüp durumun nasıl çıktı?

alenay merhaba. ben de ocağın başında çektirdim. bir hafta adet ağrısı gibi sancı çektim. karnımdan,damarlarımdan,kasıklarımdan sürekli bişeyler geçiyomuş gibi sesler geliyodu :D hala daha kasıklarımda batmalar,belimde ağrılar oluyo. ben de hiç bi takviye ilaç almadım bu ay. kanamam da bir kaç gün devam etti. doktorumu aradım sordum çok normal dedi. dayanamayacğaın bi şidddette ağrı değilse korkma dedi. içeri verilen ilacı vücudun emmesi bir kaç gün sürebilir,ondan sancılanıyosun dedi. bir de benim tüplerim kapalıymış. açmak için dört doz ilaç verdi ve basıncı arttırmış her seferinde. yani bu yüzden normal bi süreç dedi.
senin tüp durumun nasıl çıktı?

Ben de tüpler açık çıktı ve hiç kanamam olmadı. Sadece akıntı ve kasık ağrısı oldu.

kızlar bu ay adetim 15 gün erken oldu sizce kist filan mı vardır ilk defa böyle birşey oluyor

Back
X