Ben polikistik overliyim, hayatımda hiç ilaçsız adet görmedim, 5 yıllık evliyim sadece bi kere tedavi ile hamile kaldım onu da 2 aylıkken kalbi durduğu için kaybettim, hala tedavideyim.Çevremdeki herkes annem de dahil herkes saat gibi tıkır tıkır adet oldukları ve ilk aydan hamile kaldıkları için beni anlamıyorlar. Öğretmenim, okulumda herkesin birer ikişer çocukları var, tek olmayan benim. Ailemde de öyle, arkadaşlarımda da. Millet tutturmuş " sen çok takıyosun, taktığın için adet olmuyosun, yok taktığın için hamile kalamıyosun" hep aynı laflar çıldırıyorum
. Sanki ben kafaya taktığım için oldum bu hastalığı , "yapısal birşey, doğuştan geliyor , hayat boyu kalıcı" diyorum anlamıyolar "stresdendir, stresden " diyolar beni daha çok yıpratıyolar. Ben de onlar gibi tıkır tıkır işlesem ben de stres yapmam herhalde.
4 ay 5 ay adet olmadığımı bilirim. Ne büyük bi sıkıntı onların bilmesine imkan yok.herkes tutturmuş "çok kafana takıyosun , takma bak nasıl oluyor, bak biz istemeden oldu , sen de isteme , olur". Benim ve eşim kadar çocukları seven üstelik bi evladını 2 aylık da olsa kaybetmiş birinin istememesi gibi bi şey mümkün mü? herkes akıl veriyo şöyle yap böyle yapbilmeden ahkam kesiyorlar, bekara karı boşamak kolay tabi çıldırıyorum.Annem bana ilk geceden hamile kalmış ama son derece negatif ve hastalık hastası biridir o bile sen çok taktığın için böyle oluyo" diyo ya çıldırıcam
.Çevremde 2 tane daha pkolu arkadaşım vardı biri 2 sene içinde ikinci çocuğunu doğuruyo şimdi, diğeri de korunmayı yeni bıraktı kendi kendine hamile kaldı.Onlar önceden beni anlarlardı şimdi onlar da bana "bak bizim nasıl oldu senin de olur takma" diyorlar. Çevremde 5 tane hamile var şu anda 5 tane de küçük bebeği olan.Nasıl üzülmem? Derdimi artık kimseyle paylaşamıyorum, içimde tutmaktan yoruldum:18:
Burda çok pkolu arkadaş olduğunu biliyorum, benim gibi hisseden, benim gibi kimse tarafından anlaşılmadığını düşünen var mı?
Size de " çok taktığın için olmuyo" diyolar mı?, siz de benim gibi onları boğmak istiyor musunuz? benim gibi olan var mı çok merak ediyorum.

4 ay 5 ay adet olmadığımı bilirim. Ne büyük bi sıkıntı onların bilmesine imkan yok.herkes tutturmuş "çok kafana takıyosun , takma bak nasıl oluyor, bak biz istemeden oldu , sen de isteme , olur". Benim ve eşim kadar çocukları seven üstelik bi evladını 2 aylık da olsa kaybetmiş birinin istememesi gibi bi şey mümkün mü? herkes akıl veriyo şöyle yap böyle yapbilmeden ahkam kesiyorlar, bekara karı boşamak kolay tabi çıldırıyorum.Annem bana ilk geceden hamile kalmış ama son derece negatif ve hastalık hastası biridir o bile sen çok taktığın için böyle oluyo" diyo ya çıldırıcam

Burda çok pkolu arkadaş olduğunu biliyorum, benim gibi hisseden, benim gibi kimse tarafından anlaşılmadığını düşünen var mı?
Size de " çok taktığın için olmuyo" diyolar mı?, siz de benim gibi onları boğmak istiyor musunuz? benim gibi olan var mı çok merak ediyorum.