Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağol, Allah sana da nasip etsin. Peki doktorun ne diyor? Kilolu musun? Pko da kilo da bir etken.8 aydır Allah bağışlasın kızını
İnşallahhhh canım. Doktor bekle hasta olursan bu ay tedaviye başlayalım dedi. Kilolu değilim. 50 kiloyum.Amin sağol, Allah sana da nasip etsin. Peki doktorun ne diyor? Kilolu musun? Pko da kilo da bir etken.
Olur İnşAllah, sıkma canını. Genelde doktorlar 1 sene içinde olmazsa gelin diyorlar, hemen olmadı diye panik yapma.İnşallahhhh canım. Doktor bekle hasta olursan bu ay tedaviye başlayalım dedi. Kilolu değilim. 50 kiloyum.
Bende bu ay klomene başladım amh çok yüksek doktorum klomenle yumurtalardan grlişirse çatlatma iğnesi yaparız dedi bakalım pazartesi ilaca başlayacağım inşallah bu ay olur. Bende 28 yaşındayım canım artık olsun istiyorum. Senin içinde 30 yaş çok fazla değil geç kalmadan bir çocuk daha düşün. Oğlunun bir kardeşi olur inşalah
Hormonlarimda sorun yok bnim. Adet gormuyom duzenli bekarlikdada ayniydi 5 6 ay olmazdim. Dogum kontrol haplri kullndim duzelmedi. Tek sansim tedaviden sonra 2 3 ay kadar duzenli gorup tekrar bozuyor. Ilk bebegime oyle hamile kaldim. Evlilin ilk 5 ayi kadar hap kullnip biraktim ve hamile kaldim. Kontrole gidicem ilk çocuğumu dogum yaptigima bakalim nasip. Hemen catlatm ignesi de kullnmak istemiyoum en azindan bir kc ay olmzsa denerimİnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Ama senin ilki olmuş diğeri de olur. Çünkü senin yumurtaların gelişiyordur ve kendiliğinden çatlamasa bile iğneyle çatlatılır. Doktora yumurtaların için bir gözük bence en azından denersin. Hem denemeden bilemezsin.
Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilmaMerhaba kızlar polikistik over sendromu olduğumu öğrendim ve bebek istiyorum. Polikistik overli olup hamile kalanlar var mı? Varsa nasıl hamile kaldınız.? Lütfen yardım edin
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce isteyen herkes kavuşur bebeğineBende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma![]()
Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma![]()
Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma![]()
Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma[/QUOT
Ya ne güzel canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar merhaba hamileyim çok şükür asla umudunuzu yitirmeyin. Alahım isteyen herkese nasip etsin.
Cok sevindim cnm saglicakla gelsinGeçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce isteyen herkes kavuşur bebeğine