• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overlş olup hamile kalanlar

Merve3676

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
16
12
8
34
Merhaba kızlar polikistik over sendromu olduğumu öğrendim ve bebek istiyorum. Polikistik overli olup hamile kalanlar var mı? Varsa nasıl hamile kaldınız.? Lütfen yardım edin

Bende pko hastasiyim ve cok sukur 3 yasinda bir oglum var. Tedavisiz hamile kalmisdim. Korunmayi biraktigimin 3. Ayinda hamile kaldim. Sizinde olur ins. Hic moraliniz bozmayin.stres yapmayin. Ben 30 yaşındayım 2.yi dusunuorum ama kararsizim. Hem hastalığım hemde yasimdan dolayi

Bende bu ay klomene başladım amh çok yüksek doktorum klomenle yumurtalardan grlişirse çatlatma iğnesi yaparız dedi bakalım pazartesi ilaca başlayacağım inşallah bu ay olur. Bende 28 yaşındayım canım artık olsun istiyorum. Senin içinde 30 yaş çok fazla değil geç kalmadan bir çocuk daha düşün. Oğlunun bir kardeşi olur inşalah

Bende bu ay klomene başladım amh çok yüksek doktorum klomenle yumurtalardan grlişirse çatlatma iğnesi yaparız dedi bakalım pazartesi ilaca başlayacağım inşallah bu ay olur. Bende 28 yaşındayım canım artık olsun istiyorum. Senin içinde 30 yaş çok fazla değil geç kalmadan bir çocuk daha düşün. Oğlunun bir kardeşi olur inşalah

Ins. Cnm ne biliyim. Ya hic olmzsa die bzen korkuyorum. Ins seninde olur cnm

İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Ama senin ilki olmuş diğeri de olur. Çünkü senin yumurtaların gelişiyordur ve kendiliğinden çatlamasa bile iğneyle çatlatılır. Doktora yumurtaların için bir gözük bence en azından denersin. Hem denemeden bilemezsin.

İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Ama senin ilki olmuş diğeri de olur. Çünkü senin yumurtaların gelişiyordur ve kendiliğinden çatlamasa bile iğneyle çatlatılır. Doktora yumurtaların için bir gözük bence en azından denersin. Hem denemeden bilemezsin.
Hormonlarimda sorun yok bnim. Adet gormuyom duzenli bekarlikdada ayniydi 5 6 ay olmazdim. Dogum kontrol haplri kullndim duzelmedi. Tek sansim tedaviden sonra 2 3 ay kadar duzenli gorup tekrar bozuyor. Ilk bebegime oyle hamile kaldim. Evlilin ilk 5 ayi kadar hap kullnip biraktim ve hamile kaldim. Kontrole gidicem ilk çocuğumu dogum yaptigima bakalim nasip. Hemen catlatm ignesi de kullnmak istemiyoum en azindan bir kc ay olmzsa denerim

Merhaba kızlar polikistik over sendromu olduğumu öğrendim ve bebek istiyorum. Polikistik overli olup hamile kalanlar var mı? Varsa nasıl hamile kaldınız.? Lütfen yardım edin
Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma‍♂️

Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma‍♂️
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce isteyen herkes kavuşur bebeğine

Merhaba yıllardır burda yazılanları okurum işallah bende birine derman olurum diyordum bende pko hastasıyım ilk çocuğum normal oldu ama ikincisi için 11 sene bekledik gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı artık umudumuzu yitirdik derken pko için hayıt tohumunu duydum 1 ay anca kullandım Rabbime hamd olsunki 2 aylık hamileyim niyetinizi bozmayın ve özellikle pko hastaları

Bende polkistik overi hat safasinda yasaayanlardandim ve 90 kilolardaydim asilama ile cogul gebe kaldim ve 5bucuk aylikken dustulerbu yuzden dr bana tup bebek onerdi simdi bakalim ay sonu dondurulmus embriyo deniyc3z hayirlisi.. dr um bana pko tedavi yonunde yine en sansli grup . En azindan uyarilacak yumurtalarimiz var Allahin izniype olur dua et ve umiysizlig3 kapilma‍♂️[/QUOT

Kızlar bende pkosluyum. 20 aydır bebiş için uğraşıyoruz. bir sürü doktora gittim. Hepsinde aynı yöntem. klomen ya da femara ile yumurtayı geliştirip çatlamayı kontrol ediyorlar. ilaçlarla her seferinde çok şükür çatlamam oldu. iğneye gerek kalmadı. en son aşılama oldum geçtiğimiz ay. sonuç ne yazık ki yine olumsuz. Bana arı sütü polen önerdiler. Bir de keten tohumu. Deneyip faydasını gören var mı acaba ? Tüp bebeğe yönelmeye korkuyorum. yine olmazsa diye... çok üzülüyorum.

Back
X