POLİKİSTİK OVERRR SENDORUMU VE DAHA BİR SÜRÜ SORUNN !!!!

havin35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
30
5
6
31
Kızlar ben evleneli 1.buçuk sene oldu. bekledik olmadı doktora gittim bekledik olmadı sonra 5 ay kadar klomen kullandım olmadı rahim flimi çektirdim sonra gene olmadı adet düzensizliğim çok fazla gecen ay gene gelmedi doktorum tarlusal kullan dedi evlendğimizden beri adetim hapla geldiği için bu ay kullanmadım oda kirst yapmış bu ay iğne tedavisine başlıycaktk kırst yüzünde başlayamadı doktorumm yumurta tembelliği var sorun bu çok yavaş çalışıyrmuş ve umudum bitti hiç bebeğimiz olmuycakmış gibii hissediyorum :( böyle durumda olanlarınız varmı ?

Canım umudunu yitirme bende hep öyle hissediyordum çift taraflı çikolata kistim var benimde her gittiğim doktor ameliyat dedi ama şimdi 5 haftalık hamileyim yüreğini ferah tut

Canım umudunu yitirme bende hep öyle hissediyordum çift taraflı çikolata kistim var benimde her gittiğim doktor ameliyat dedi ama şimdi 5 haftalık hamileyim yüreğini ferah tut

şükürler olsun sevindim adına dualarının bir kenarına benide ekle olurmu banda dua et yabancıların duası kabul olurmuş senindemı yavaş çalışıyordu ?

Back
X