polikistik ovül hastalığı ile bilgi istiyorum gebelik olurmu çok tedirginiz kızımda

bu hastalık var 4-5 ayda adet bir adet görüyor

Polıkıstıkoverım var ve ben hamıle kaldım ama oncelıkle sunu belırteyım 4-5 ayda bır adet olmak zaten anormal bır durum bununla ılgılı doktora danısmadınız mı? Doktorlar zaten yumurtlamayı saglamak ıcın tedavı baslatıyorlar.

cnm polıkıstık over yanı yumrtlayamama. sıvılcelenme adet duzensızlıgı hormon bozuklugu cs demek. sen 4 5 ayda 1 adet oluyosan acıl kadın doguma gorun derım. bnde polıkıstık overluyum ama bnde tek adet duzenszlıgı vr ama bnm 2 gun 3gun 5gun gecıkıyo bazn banzde her ay gununde olurum. bnde cabalıyrm ıste bebıs ıcın . bnce bı doktora gorun tatlım. sorununa gore tedavı verırler en azndan.

kızlar polikistik over hamile kalmakta ne kadar etkili? ben evli değilim ama ara ara gecikmelerim oluyor, 4-5yıl önce küçük çaplı kist görmüştü doktor, doğum kontrol hapıyla düzene girmişti. yaklaşık 2 sene sonra yine pko'dan dolayı hap kullandım. bu ara yine düzensiz sanki, korkmuyor değilim açıkçası ilerde hamile kalamazsam diye. 2-3 senede bir tekrarlar mı pko kendini ?

Back
X