Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktora gitmeden ve bi tedaviye başlamadan önce bildiğim kadarıyla 2 sene çocuk denemiş ve başarısız olmuş olmanız karar aşaması için önemli. Daha yeni evlisiniz stres kaynaklı gebe kalamıyor olabilirsiniz. Öncelikle rahat olun.Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim 24 yaşındayım geçen sene polikistik over denildi fakat son 4 aydır düzenli regl oluyordum yeni evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyor korunmuyoruz da ne yapmalıyım?
İlaç kullanmak istemiyorum
Merhaba bendede pco vardı ve 1.5 sene olmadı bebek her ay düzenli adet olurdum ovulasyon testi aldım ve o ay hamile kaldım ikomciyede öyle kaldım Şükür darısı sizlereArkadaşlar merhaba yeni üyeyim 24 yaşındayım geçen sene polikistik over denildi fakat son 4 aydır düzenli regl oluyordum yeni evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyor korunmuyoruz da ne yapmalıyım?
İlaç kullanmak istemiyorum
ovulasyon testi nasıl oluyor yani bilmiyorum ne olduğunuMerhaba bendede pco vardı ve 1.5 sene olmadı bebek her ay düzenli adet olurdum ovulasyon testi aldım ve o ay hamile kaldım ikomciyede öyle kaldım Şükür darısı sizlere
Pco gec yumurtlama gec adet ola biliyo araştırıp sizde ovulasyon testi alın derim
Teşekkür ederim işte çocuk olmaz diye korkuyorum bende sürekli test alıp deniyorumMerhaba doktora gitmeden ve bi tedaviye başlamadan önce bildiğim kadarıyla 2 sene çocuk denemiş ve başarısız olmuş olmanız karar aşaması için önemli. Daha yeni evlisiniz stres kaynaklı gebe kalamıyor olabilirsiniz. Öncelikle rahat olun.
Regl olmanız yumurtlamada bir sıkıntı olmadığını gösteriyor. Eğer eşinizinde sperm kalitesi iyi ise denemeye devam edin Allahın izniyle gebe kalırsınız. Yumurtlama dönemlerine dikkate alın stresten uzak durun… eşinizle anın tadını çıkarın kendinizi şartlamayın.
urda ve netde araştırın bende cok araştırmıştım Odrarla yapılıyo her gün gebelik testine benziyo netde 50 60 lı alım yqpıyosun hatta onstegramda sayfalar varovulasyon testi nasıl oluyor yani bilmiyorum ne olduğunu
Stres en önemli faktör akışına bırakın. Siz stres oldukça beyniniz vücudunuza bebeğin yerleşmesi için uygun olmadığını düşünerek stres hormonu salgılatır buda yerleşmeyi önler.Teşekkür ederim işte çocuk olmaz diye korkuyorum bende sürekli test alıp deniyorum
Gebelik testi alıyordum bende sürekliB
urda ve netde araştırın bende cok araştırmıştım Odrarla yapılıyo her gün gebelik testine benziyo netde 50 60 lı alım yqpıyosun hatta onstegramda sayfalar var
Evet reglden 5 gün sonra başlanıyo siz alın araştırın umarım tez zamanda kalırsınız Ama arkafaşın dediği gibi stresten uzak durun kafanızı dağıtınGebelik testi alıyordum bende sürekli
Ovulasyon testi olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim kullanmadan öncelikte regl olmam gerekiyor sanırım bu ay olmadı 12 gün geçikti
Çok teşekkür ederim bu arada siz düzenli oluyor muydunuz mesela ben bu 12 gün geciktim yani hapla mı olmasam yoksa kendiliğinden olmasını mı bekliyimEvet reglden 5 gün sonra başlanıyo siz alın araştırın umarım tez zamanda kalırsınız Ama arkafaşın dediği gibi stresten uzak durun kafanızı dağıtın
Çok teşekkür ederim peki umarım hastalığım daha fazla gecikmezde çünkü 4 ay düzenli şimdi yine sarpa sardı yazın 2 ayda anca olıyordumStres en önemli faktör akışına bırakın. Siz stres oldukça beyniniz vücudunuza bebeğin yerleşmesi için uygun olmadığını düşünerek stres hormonu salgılatır buda yerleşmeyi önler.
unuz kontrol eder gerekeni söyler ben hep düzenli olurdumÇok teşekkür ederim bu arada siz düzenli oluyor muydunuz mesela ben bu 12 gün geciktim yani hapla mı olmasam yoksa kendiliğinden olmasını mı bekliyim
Bende de aynı sıkıntı var bende yeni evliyim pkoluyum çocuk istiyorum son 3 aydır adetim düzenliydi yine düzensizliğe başladı 3 hafta falan gecikti kaç kilo verdin canım sen bendede kilo var 70 kiloyum.Merhabalar; bundan 2 sene önce bana pko tanısı konmuştu adet düzensizliğim vardı. Kilo verdim adetim düzene girdi şuan da düzenli 4 aylık evliyim ve cocuk düşünüyoruz. ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?
Bana göre sende kilo yok canım :) Şuan 88 kiloyum 112 kiloydum canım. Adet düzensizliğim kilo verdikten sonra hiç olmamaya başladı fakat ilk evlendiğim ay oldu doktora gittim muayene etti ultrasonla baktı hiçbir sorun yok dedi gönderdi sonra 2 gün içinde adet oldum. senin ne kadar oluyor düzensizlikBende de aynı sıkıntı var bende yeni evliyim pkoluyum çocuk istiyorum son 3 aydır adetim düzenliydi yine düzensizliğe başladı 3 hafta falan gecikti kaç kilo verdin canım sen bendede kilo var 70 kiloyum.![]()
Anladım şöyle diyim en son 30 Ekim’de oldum daha olmadımBana göre sende kilo yok canım :) Şuan 88 kiloyum 112 kiloydum canım. Adet düzensizliğim kilo verdikten sonra hiç olmamaya başladı fakat ilk evlendiğim ay oldu doktora gittim muayene etti ultrasonla baktı hiçbir sorun yok dedi gönderdi sonra 2 gün içinde adet oldum. senin ne kadar oluyor düzensizlik