- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.209
- 198
- 29
- Konu Sahibi AyTerapisii
Bir de dediğim gibi benım bebeğim tüp bebekti hiç umursamadılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusur doktorda o kadar çok beddua edesim var ki. Ablamın tam 40 doldu kontrole çağırdılar o gün hemen yarışa aldılar normal doğum yapmazsan sezeryan yapacaz demişlerdi 41 beklemek çok saçma Allah size dayanma gücü versin başka bişi de diyemem kiAhh işte canım kime ne deyim söyleyim kartal şehir hastanesinde doğum yaptim 41 dolmadan doğuma almıyoruz dedi bir sorunun bir problemin yok dediler
Şikayetçi oldunuz mu pekiBir de dediğim gibi benım bebeğim tüp bebekti hiç umursamadılar
Yok olmadım canım maddi manevi uğraşacak gücüm yokŞikayetçi oldunuz mu peki
Çok üzüldümYok olmadım canım maddi manevi uğraşacak gücüm yok
Kür hiç denemedim çünkü eşimin sperm sayısı ve hareketliliği de düşüktü. Bekarken gittiğim doktora gitmiştim o bana aşılama olursan daha erken sonuç alırsın normal yolla olur ya da olmaz demişti klomen verip buna başlarsın dedi. Sonra ben memleketten geri geldim burdaki doktoruma gittim direk aşılama olmak istiyorum memleketimdeki doktor da böyle böyle dedi dedim tamam dedi çok seçenek bırakmadım doktoraYaa çok teşekkür detaylı bir şekilde anlamışsınız.peki bu kürler için ne düşünüyorsunuz? Ya da klkmen denemeli miyim ? Direk aşılamaya baslayim yani
Ben 100 kiloydum diyete başladım 64 oldum klomenden sonra 10 kilo aldım çok iştah açtı bendeTabi önce RABBİM nasip edecek sonrası zaten kendiliğinden oluyor. Ben çok kilo verip alıyorum. İki yumurtalığım da çok kötüymüş doluymuslar. Kilo ver dedi ama bunun için stres yapmadan. Kilosuyla hamile kalan hastalarim da var. Zayıf olup gebelik elde edemeyen hastalar da. Sen kilo verirsen şansın artar dedi ama stres yapmadan dedi. Ben fazla takarım kafama her şeyi.
Başınız sağolsunSebebi şöyle oldu 10 ağustos sabahı sancı vardı diye gittim 41+1. Açılmaya baktı 4 5 cm açılma var yatış yapalım dedi sonra işte suni sancı falan verdiler sabah 10 dan akşam 7 kadar normal doğuma zorlandım fakat doğum gerçekleşmedi 2 kere vakum kullandılar en son nst bebeğin kalp atışları tamamen kesildi benım nabzım düştü sezeryana aldılar. Açıklama olarak eşime doğumda komplikasyon oluştu aksilikler hep üst üste geldi. 3 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış oksijensiz kalmış. 2 gün küvezde kaldı 3 kere kalp krizi geçirmiş 3. De geri gelmemiş![]()
İlkinde hemen sonuç aldınız mı? sağlıkla kucağınıza alın inşeALLAHKür hiç denemedim çünkü eşimin sperm sayısı ve hareketliliği de düşüktü. Bekarken gittiğim doktora gitmiştim o bana aşılama olursan daha erken sonuç alırsın normal yolla olur ya da olmaz demişti klomen verip buna başlarsın dedi. Sonra ben memleketten geri geldim burdaki doktoruma gittim direk aşılama olmak istiyorum memleketimdeki doktor da böyle böyle dedi dedim tamam dedi çok seçenek bırakmadım doktora![]()
Aaa maşallah. Peki siz klomenle mi hamile kaldınız yoksa aşılama miBen 100 kiloydum diyete başladım 64 oldum klomenden sonra 10 kilo aldım çok iştah açtı bendeKilolu hamile kalan çok var hatta annemin arkadaşı baya kiloluydı menapoza girdim sanmış sonradan hamileliği ortaya çıktı çocukta çok iyi şuan baya büyüdü 7 yaş olmuştur
![]()
Bi de ne tür bir diyet yaptınız acabaBen 100 kiloydum diyete başladım 64 oldum klomenden sonra 10 kilo aldım çok iştah açtı bendeKilolu hamile kalan çok var hatta annemin arkadaşı baya kiloluydı menapoza girdim sanmış sonradan hamileliği ortaya çıktı çocukta çok iyi şuan baya büyüdü 7 yaş olmuştur
![]()
Zalim insanlar ... bazen bu doktorları da anlamıyorum. Madem öyle yapma bu işi. Paramızla rezil oluyoruz. Vicdansızlar. Üzme kendini yine olur inşeALLAH sağlıkla alırsın kucağına. Sen aşılama denedin mi hicBir de dediğim gibi benım bebeğim tüp bebekti hiç umursamadılar
İkinci aşılamada oldu klomen kullanıp yumurta geliştirtti doktor bana hatta bi ay yumurta 15 de kaldığı için aşılama olmadı sonraki 2 ay doz içtim ilacıAaa maşallah. Peki siz klomenle mi hamile kaldınız yoksa aşılama mi
Ben diyetisyene gittim baya 1 senelik bir süreçti ama spor çok yapmadım kilo fazla olunca yeme düzeniyle bile bi 20 kilo gidiyorBi de ne tür bir diyet yaptınız acabane kadar zamanda 64 e düştünüz
Amin Allah razı olsunBaşınız sağolsunO doktorlara da denecek çok şey varda ban yemeyim şimdi Allah bildiği gibi yapsın
![]()
Yok canım aşılama olacaktım sonra nedense yaptırmak hiç içimden gelmedi aşağı yukarı aşılama ve tüp bebeğin ilaçları aynı düşündüm ve doktora direk tüp bebek istediğimi söyledim oda bir problemim olmadığını yaşımın da genç oldunuğunu o yüzden aşılama denemek istediğini söyledi ama ben kendim istedim yani tüp bebekZalim insanlar ... bazen bu doktorları da anlamıyorum. Madem öyle yapma bu işi. Paramızla rezil oluyoruz. Vicdansızlar. Üzme kendini yine olur inşeALLAH sağlıkla alırsın kucağına. Sen aşılama denedin mi hic
Sende aşılama dene bence ama tabi ki önce dinlen. Hem ruhen hem bedenen...Yok canım aşılama olacaktım sonra nedense yaptırmak hiç içimden gelmedi aşağı yukarı aşılama ve tüp bebeğin ilaçları aynı düşündüm ve doktora direk tüp bebek istediğimi söyledim oda bir problemim olmadığını yaşımın da genç oldunuğunu o yüzden aşılama denemek istediğini söyledi ama ben kendim istedim yani tüp bebek
Sezeryanla doğum yaptım canım bi de Daha adet falan da olmadım hepsi olsa maddi durumum yok yani hayırlısı artıkSende aşılama dene bence ama tabi ki önce dinlen. Hem ruhen hem bedenen...
Yeme Alışkanlığı derken yani diyetle sadece öyle mi bende diyet yapıyorum ama bi halt olmuyor afedersiniz veriyorum ve alıyorum bu kadar hemde diyetisyenleBen diyetisyene gittim baya 1 senelik bir süreçti ama spor çok yapmadım kilo fazla olunca yeme düzeniyle bile bi 20 kilo gidiyor![]()
Bekle bekle zamanı var ALLAHIM nasip etsin sana sağlıklı hayırlı evlatlar. İnanıyorum müjdeni alacam. Ama önce psikolojik olarak kendini topla.Sezeryanla doğum yaptım canım bi de Daha adet falan da olmadım hepsi olsa maddi durumum yok yani hayırlısı artık