polikistikoverliler...

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
arkadaşlar ben pcosluyum ve tek tüpüm tıkalı ve adetlerim tabiki düzensiz ama rengi 1-2 gün ya kırmızı oluyor ya da olmuyor hep kahverengi koyu yoğun miktarı fazla akıntı gibi... acaba bu pcoslu olmamdan mı kaynaklı yoksa benim başka bilinmeyen sorunlarım mı var kafama takıldı bugün bi forumda yazılanlar kafamı karıştırdı halbuki bugüne kadar hiç sorgulamamıştım... peki sizin nasıl adetleriniz

mrb cnm bende pco var ama benim adetlerim duzenli sayılır ayrıca dört beş gun suruyor ve normal renke cnm ama bence bu durumlar kişisine göre değişiyor her pcolu aynı durumlarda olmuyor benimde senin gibi tek tup sağlıklı sen dr a görundunmu peki bu konuda cnm bence en iyisi bu olur kafan rahat etsin geçmiş olsun

zaten aşılama tüp bebek yapıldı sürekli doktorum var ama hiç bunu söylemek aklıma gelmemişti... ama işte benim yumurtlamam çok düzensiz ve ilaçsız adet olamam 2-3 ay adetim de zaten yumurtlamam olduğu için değil dökülme kanaması oluyor neyse bi kez daha gittiğimde sorayım bari...

Bende pko luyum benim adetlerimde duzensizdi ilk dogumumdan sonra adetlerim duzeldi.. ama 3 gun yogun bir kac gun damla damla olur benim... Genc kizligimda 10 gun surerdi adetim cok yogun olur 3 veya 4 ay olmadigim olurdu....

Bende pko luyum benim adetlerimde duzensizdi ilk dogumumdan sonra adetlerim duzeldi.. ama 3 gun yogun bir kac gun damla damla olur benim... Genc kizligimda 10 gun surerdi adetim cok yogun olur 3 veya 4 ay olmadigim olurdu....

benim miktarı çok değil ama kırmızı kan değil hiçbir zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…