- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Rahim filmi cektirdiniz miBugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Varmı benim gibi polipi aldıran özele muayene oluyorum 2500tl ye olucam
Evet 3 ay önce çekinmiştim bugünde polip çıktı daha önce nasıl görmedi acabaRahim filmi cektirdiniz mi
Çok şaşırdım çok geçmiş olsun. Doktora sordun mu rahim filminde niye çıkmadı diye. Ne polibiymisEvet 3 ay önce çekinmiştim bugünde polip çıktı daha önce nasıl görmedi acaba
Sormayı unuttum işteÇok şaşırdım çok geçmiş olsun. Doktora sordun mu rahim filminde niye çıkmadı diye. Ne polibiymis
Yeni oluşmuş olabilir mi ki buyukmusteSormayı unuttum işte
Rahim filminde çıkmıyormuş polipYeni oluşmuş olabilir mi ki buyukmuste
Ultrason da gördü şimdi öyle miRahim filminde çıkmıyormuş polip
Evet rahim filminde rahmin çeperine bakılıyormuş içine değil ultrasonda görünüyormuşUltrason da gördü şimdi öyle mi
Bugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Varmı benim gibi polipi aldıran özele muayene oluyorum 2500tl
Olur mu oyle sey . Bende cekildim rahim filmi 16 mm cikti ama hamile kalirsan polipe tutu abilir ve dusuk olabilir dedigi icin bende aldiricam gerci hic istemiyorum ama . 2 doktorda ayni kanidaydi kafam cok karisikRahim filminde çıkmıyormuş polip
Benimki görünmüyor dedi 1 ay sonra yine oldumOlur mu oyle sey . Bende cekildim rahim filmi 16 mm cikti ama hamile kalirsan polipe tutu abilir ve dusuk olabilir dedigi icin bende aldiricam gerci hic istemiyorum ama . 2 doktorda ayni kanidaydi kafam cok karisik
2500 tl iyiymis. Bana hastane 15000 tl cikardi sagolsun indirim yapti bide 11.000 olsun dedi cok moralim bozuldu.Bugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Yuh polip amleyto için mi 15 bin2500 tl iyiymis. Bana hastane 15000 tl cikardi sagolsun indirim yapti bide 11.000 olsun dedi cok moralim bozuldu.
Sizn hangi şehirde hangi hastanede o ücrete çektirdnzEvet rahim filminde rahmin çeperine bakılıyormuş içine değil ultrasonda görünüyormuş
Ben cerrahpasa da oldum. Miyom var demislerdi ama polip de almislar ameliyatta. Hic anlamadim bile ben alinirken. Ondan sonra iki ay sonra hamile kaldimBugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Bana ozel hastane alma dedigi halde cocuga engel olacagini dusundum arastirdim. Prof. E gorundum engel dedi ve aldi. İyi ki de aldirmisi.. cocuk olabilir ama tutunmasini engelleyebiliyor ya da buyurken dusurebiliyormus.Olur mu oyle sey . Bende cekildim rahim filmi 16 mm cikti ama hamile kalirsan polipe tutu abilir ve dusuk olabilir dedigi icin bende aldiricam gerci hic istemiyorum ama . 2 doktorda ayni kanidaydi kafam cok karisik
Bende aldirdim . 10 gun once insallah ise yarar.Bana ozel hastane alma dedigi halde cocuga engel olacagini dusundum arastirdim. Prof. E gorundum engel dedi ve aldi. İyi ki de aldirmisi.. cocuk olabilir ama tutunmasini engelleyebiliyor ya da buyurken dusurebiliyormus.
Evet maalesef.Yuh polip amleyto için mi 15 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?