Polip hakkında yardim

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Kızlar aranızda polipten kürtajla ya da histereskopi ile kurtulan var mı?
Doktor kürtaj ya da histereskopi dedi çarşamba kesinleşecek olup olmadığı ve ben hangisini sececegimi bilmiyorum.
Avantajları dezavantajları neler acaba?
Çok korkuyorum cook

Canim ben ikisinide oldum sormak istedigin ne tam olarak anlayamadim...

Öncelikle gecmis olsuuunnn...
Ben de ara kanamalardan dolayi sikayetle gitmistm ve dr tanisal amacli histeroskopi yapacagim dedi...yani kamera ile rahim ve yumurtaliklari kontrol edecekti...dr islem yaparken benimki operasyonel histeroskopiye dönüsmüs....icerde polip ve rahim yapisikligi varmissss....onlari duzeltmissss ve su an o ara kanamalarim bittti...ben operasyonu olali 3 ay olduuu...su an icin sikintım yookkkk.....

Saglik ve mutlulukla ;-)

Canim ben ikisinide oldum sormak istedigin ne tam olarak anlayamadim...
Benim polip olduğundan şüpheleniyor doktor. Çarşamba gidince belli olacak var mı yok mu diye ve o gün karar verilecek kürtajla mı yoksa histereskopiyle mi alacağına.
Ben de kürtaj mı daha iyi olur histereskopi mi bunu merak ettim

Ara kanamalar uzun mu sürüyordu senin? Benim de adetimin 14-15. günlerinde bir gün hafif lekelenme tarzı kanamam oluyor sordum ve normal yumurtlamadan dolayı demişti.
Acaba bende de kesin var da ondan mı bu kanamalar? Histereskopinin sakıncalarını duyduğum için korkuyorum açıkçası kolay oluyor mu histereskopi??

Canim ben once hitereskopi oldum herseyi hissederek oldu o kadar aciya soniclansa yine sorun olmazdi ve 2ay sonra tekrarladi hemde tan rahim agzinda gebelige engel diye bu kez kurtaj oldum uyudum uyandim hicbirsey hissetmedim sonrasindada hic agri sanci cekmedim ve sonraki ay hamile kaldim 7 aylik bi kezim var veeeee tekrar 2 aylik hamileyim:))

Ara kanamalar uzun mu sürüyordu senin? Benim de adetimin 14-15. günlerinde bir gün hafif lekelenme tarzı kanamam oluyor sordum ve normal yumurtlamadan dolayı demişti.
Acaba bende de kesin var da ondan mı bu kanamalar? Histereskopinin sakıncalarını duyduğum için korkuyorum açıkçası kolay oluyor mu histereskopi??
[/QUOTE]

Benim adet bittikten bir hafta ara ile iki defq kanama olduuuu....kahverengiye dönük garip bir kanamaydiiii..

Ben operasyonu narkozlu oldum...hicbir sey hissetmemek güzeldiiii....dr iceeriyi temizleyip sonuclari patolajiye gönderdi...şükür bisey cikmadi....
ama bu polipler tekrarlayabilirmis çünkü vücut üretiyorrrr...
Şu an icin bir rahatsizligim yok insaallah senin icinde iyi olur herseyyyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…