Polip mi?

ada2211

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
1.596
1.908
63
35
Merhaba
Doktor vajinal muayenede 3 4mm arasi polip gibi birsey gördüğünu soyledi adetin bitince gel yine dedi polip dışında ne olabilir ki?

Merhaba
Doktor vajinal muayenede 3 4mm arasi polip gibi birsey gördüğünu soyledi adetin bitince gel yine dedi polip dışında ne olabilir ki?
Muhtemelen poliptir adetliyken tam emin olamıyorlar sadece hemen adet bitiminde giderseniz kesin bir şey söyler. Bana öyle olmuştu adetliyken tam emin olamadı bitiminde gittim polip var dedi

Evet özellikle sağ tarafımda şiddetli ağrılarım oluyor bir de ara kanamalarım 🤦🏻‍♀️ ben daha yeni kurtuldum poliplerden bakalım bu ay nasıl geçicek
Benim de sag tarafta fena oluyor fitikmi felan diyorum kendi kendime ya da bagirsaklarimda mi birsey var 😔

Canım benimde var polip. Polibin nerede olduğu önemli. Benim vajinal muayenelerde görünmedi. Rahim filminde çıktı alt segmentte. Doktorlar hiç gebelik olmadığı için henüz alınmasını uygun bulmuyor. Bebeğin oluşacağı yerde değilmiş. Ama eğer bir süre uğraştıktan sonra gebelik oluşmazsa alırız denildi.bende ağrı sızı vs yok.

Canım benimde var polip. Polibin nerede olduğu önemli. Benim vajinal muayenelerde görünmedi. Rahim filminde çıktı alt segmentte. Doktorlar hiç gebelik olmadığı için henüz alınmasını uygun bulmuyor. Bebeğin oluşacağı yerde değilmiş. Ama eğer bir süre uğraştıktan sonra gebelik oluşmazsa alırız denildi.bende ağrı sızı vs yok.
Gecmis olsun canim evet bende de sıkıntılı yerde değil eğer polipse dedi adetten sonra tekrar gel dedi kese mi acaba vs dedi ama sanmiyorum iliskim olmadi yumurtlama doneminde hic

Back
X