polip ne demek ve hamileliği engelliyor mu ,?

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Arkadaşlar polip ne anlama geliyo çok küçük bi polip var ama adetle atılır dedi doktor hamileliğe zararı var mı buyur mü bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Arkadaşlar polip ne anlama geliyo çok küçük bi polip var ama adetle atılır dedi doktor hamileliğe zararı var mı buyur mü bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Merhaba polip rahim içerisinde ya da rahim ağızında bulunan et beni olarak biliniyor eğer doktorunun adetle atılacağını söylediyse sizdeki polip yalancı polip olabilir.
Rahim içerisindeki polip 1cm den büyük ise alınması öneriliyor düşük ve kısırlığa neden olabiliyormuş doktorum bana öyle anlatmıştı.

ilk defa duydum bunu. peki polip olduğu rahim filmi yani hgs de mi çıkıyor?
Ben hsg çektirdim hsg de çıkmadı gittiğim bir çok özel ve devlet hastanesi fark etmedi .
En son aşılama işleminde regli döneminde hasas ultrason cihazı olan bir merkez ultrasonla fark etti.

Ultrason da baktı doktor ve öyle dedi sanırım yalancı polip dir inşallah doktor çok küçük görünmüyor nerdeyse dedi
Sanırım sizde ki rahim içerisinde regli sonrası kontrole çağırmıştır büyük ihtimal yaptığı muayenede halen varsa emin olmak için ofis histeroskopi ister kesinleşirse histeroskopi işlemiyle polip alınır büyüklüğü ve bulunduğu yer önemli tabi ki

Sanırım sizde ki rahim içerisinde regli sonrası kontrole çağırmıştır büyük ihtimal yaptığı muayenede halen varsa emin olmak için ofis histeroskopi ister kesinleşirse histeroskopi işlemiyle polip alınır büyüklüğü ve bulunduğu yer önemli tabi ki
Bilmiyorum ama sanırım öyle olcak gibi bnde dün hsg çektirdim orda ultrason la bakılırken farkettiler

Back
X