- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Cnm normal yürüyerek çıkıp evine gidiyorsun normal hayatına dönüyorsun korkma 15 gün azar azar kanaman oluyor bu kadar birde adet sancısı gibi ağrın oluyor.Antibiyotik ve ağrı kesici veriyor doktor onları kullanıyorsun.Çalışıyorsan bir gün izin kullanman yeterli hiç korkmaBebeğiniz hayırlı olsun
Benimde polip sıkıntım var hsg cekiminde çıktı 0.4 mm kadar doktor gebelige engel degil bu büyüklük dedi ama 15 aydır olmuyor bebek
Şimdi ben bu polibi aldırmali miyim yoksa erken mi daha
Aldırma nasıl oluyor mesela eşimle yanliz halledebilirmiyiz bu durumu ameliyat sonrası bakıma ihtiyacım olur mu yoksa basit bir işlem mi
Kafam çok karışık ailemle paylaşmak istemiyorum bu durumu umarım basit bir işlemdir
Bu konuda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum
Polipi aldırdıktan sonra mı hamile kaldın canım....
Kızlar ben yazmıştım ama görmediniz sanırım bana sis yapıldı ve polip olmadığı görüldü o yüzden polip ameliyatı olmadım rahimim kalp şeklindeydi sadece onu düzelttirdimBebeğiniz hayırlı olsun
Benimde polip sıkıntım var hsg cekiminde çıktı 0.4 mm kadar doktor gebelige engel degil bu büyüklük dedi ama 15 aydır olmuyor bebek
Şimdi ben bu polibi aldırmali miyim yoksa erken mi daha
Aldırma nasıl oluyor mesela eşimle yanliz halledebilirmiyiz bu durumu ameliyat sonrası bakıma ihtiyacım olur mu yoksa basit bir işlem mi
Kafam çok karışık ailemle paylaşmak istemiyorum bu durumu umarım basit bir işlemdir
Bu konuda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum
Cnm mesajı görünce yazmak istedim.Benimde o kadardı boyu 3 yıl hamilelik olmadı.Rahim içinde olduğu için gebeliğe engel demişti doktorum.Rahim ağzında oluyor bazen o gebeliğe engel değil demişti.Biyopsiyle alıyorlar ameliyat değil yani büyük olsaydı polip o zaman ameliyat oluyor ve büyüme ihtimalide var.Ben öğrenir öğrenmez hatta narkozsuz aldırdım tabii siz benim gibi yapmayın:)Tam bir yıl sonra da tedavisiz hamile kaldım.Oğlum 6 aylık şimdi iyi ki aldırmışım.3 yıl boyunca gitmediğim doktor kalmamıştı kaç yıl tedavi gördüm hamile kalamadım.İnşallah çok beklemeden bebişini alırsın kucağına:) Yazmak istedim korkma diye geçmiş olsun şimdiden
Cnm normal yürüyerek çıkıp evine gidiyorsun normal hayatına dönüyorsun korkma 15 gün azar azar kanaman oluyor bu kadar birde adet sancısı gibi ağrın oluyor.Antibiyotik ve ağrı kesici veriyor doktor onları kullanıyorsun.Çalışıyorsan bir gün izin kullanman yeterli hiç korkma
Canım madem bu durum canını sıkıyor yaza kadar bekleme bence bende de polip vardı kasımda histeroskopi işlemiyle doktorum aldı çok kısa bir işlem çıktıktan sonra adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve arkadaşın dediği gibi 2 hafta felan lekelenmeler oluyor.Ben ertesi gün işe gitmiştim yani hiç problem olmadı.Çalışıyorum evet tatillere getireyim o zaman yaz tatili gibi bu yaz aldırayim en kötü olmaması canımı sıkıyor çok kafama takıyorum
Cevabın için çok teşekkür ederim allah yardımcımız olsun
Paylaştığınız için çok teşekkür ederimCanım madem bu durum canını sıkıyor yaza kadar bekleme bence bende de polip vardı kasımda histeroskopi işlemiyle doktorum aldı çok kısa bir işlem çıktıktan sonra adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve arkadaşın dediği gibi 2 hafta felan lekelenmeler oluyor.Ben ertesi gün işe gitmiştim yani hiç problem olmadı.
Bebek düşünmeye başladıktan 2 ay sonra doktorum fark etti hamile kalmana engel değil ama düşük riski doğurabilir veya bebeğin rahime yerleşmesini engeller dedi bende aldırmıştım okuyunca yazmak istedim.
TeşekkürlerBenimde çok küçüktü risklerini duyunca aldırmak istedim aldırınca bir rahatlama oluyor..
İlk duyunca bizde çok çelişkide kalmıştık geçmiş olsun şimdiden.
Teşekkürler
Peki gebelik oluştu mu su an icin benim polip dışında bir sıkıntım görünmüyor eşimin ileri sperm hareketliliği %20 bi de bu var ama bebis yok
Muhtemel aldırıp öyle devam edeceğiz ama yinede güzel hikayeler bize umut oluyor..
Gebelik henüz oluşmadı polip aldırdıktan sonra doktorum 2 ay korunmamız gerektiğini söyledi o süreyi yeni atlattık.
Bakalım belki bu ay sonu yada önümüzdeki aylarda mutlu haberi alırız inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Güzel hikayeler okumak benimde hoşuma gidiyor burada tanıdığım birisinin hamile olması felan :)
İnşallah seninde güzel haberlerini okuruz canım rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Bugün iş arkadaşım oğlu için 13 yıl sonra buldum onu dedi
Sonrasında konuştuk 6. Tüp bebek denemesinde oğluna kavuşmuş yılmadan devam etmek gerekiyor demek ki
canım merhaba..bende hamile kalmak istiyorum fakat prolaktin seviyem geçen ay doktora gittiğimde çok yüksekti 1 ay sora kontrole gelmemi söyledi doktor..buayda gittim 1 cmlik polip olduğunu hemen ameliyat etmesi gerektiğini gebeliğe engel olduğunu söyledi..ameliyat ve sorasında olacaklar için korkuyorum ne kadar sürüyo polip alma..sonrasında sıkıntı çektinmiCnm ben 3 yıl uğraştım sonunda lekelenme şeklinde kanamam oldu biyopsi yapıldı polip olduğu anlaşıldı ve alındı hemen arkasından tekrar tedaviye başladım 6 ay yine tutmadı sonra tedaviyi bıraktım herşeyi oluruna bıraktım çünki çok yorulmuştum zaten tüp yaptır demişti doktorum istemedim moral olarak bitmiştim.2014 kasımda polip alınmıştı 2015 kasımda doğal yollardan hamile kaldım şükürler olsun ki
benim de polip alındı histeroskopi ilecanım merhaba..bende hamile kalmak istiyorum fakat prolaktin seviyem geçen ay doktora gittiğimde çok yüksekti 1 ay sora kontrole gelmemi söyledi doktor..buayda gittim 1 cmlik polip olduğunu hemen ameliyat etmesi gerektiğini gebeliğe engel olduğunu söyledi..ameliyat ve sorasında olacaklar için korkuyorum ne kadar sürüyo polip alma..sonrasında sıkıntı çektinmi
canım sorasında sıkıntı yaşadınmı..doktor mutlaka almamız lazım gebeliğe engel dedi acaba başka bir doktorada görünsemmi diyorum bilemedimbenim de polip alındı histeroskopi ile
hiçbirsey hıssetmedım
anestezi veriliyor zaten
yarım saate odana cıkıyorsun
istersen görün adetten 10 gün sonra falan vajinal muayene ile belli oluyor.canım sorasında sıkıntı yaşadınmı..doktor mutlaka almamız lazım gebeliğe engel dedi acaba başka bir doktorada görünsemmi diyorum bilemedim
inşallah sıkıntı olacak bir durum yok merak etmeyin.anladım cnm hayırlısı olsun bende 2 senelik evliğim gebelik düşünüyorum inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?