polip yuzunden gebelik elde edemeyenler!!!

Genelde polipten sonra bir ay diyorlar ama insan bir ayda kendisi koyuyor daha iyi olsun diye :)
Bence bebis en erken zamanda aldirki gecirdgin sure karina olsun. Sonrada istedigin zaman embriolarini alirsin. O seferde tutar insallah. Sanirim onlarinda alinma gunleri varmis. Gitmeden doktorundan ogrenebilirsin. Adetin hemen pesinden aliniyor diye bilgim var. Sonrasinda iyi alamiyolar.
Evet canim buldgmz doktor adetinin son gunlerinde bitmis gibi azaldiginda gel dior. Rahat gormek icin. Cunku endometrium duvari o zaman inceliyormus. Daha rahat gorulebiliyorms.ama ameliyat zamaninida buna goremi tayin ediyor onu bilemiorm.bakalim gidicez bi muayene olucam hafta ici. Artk ona gore operasyon gununude ayarlarz sanirm.
Acikcasi operasyonuda dert etmiorm,simdiden ama ya ikinci denemedede tutmazsa baska embriyomuz yok deneyecek. Onun sikintisindaym.Yine igneler ilaclar almak istemiorm :/ bolede buyuk konusmak istemiorm ama ilaclar cok bozuyo hormonlari. Insani alt ust edio. Neyse hayirlisi bakalm. Zaman ne gostercek...

gecmis olsun canim.:16:bende polip yuzunde hamile kalamiyordum.sonra polip i aldirdik.o ay hamile kalmisdim.:34::34:darisi basina:16::16:

ben geçen yıl mayıs ayında polip aldırdım kürtaj benzeri bir operasyonla ama bebek denememiştik, rutin kontrollerde doktorum gördü ve alınmasını istedi. başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyi söyleyince aldırdık ve artık bebek istiyoruz. çok korkuyorum acaba bir sorun olur mu bebeğim olur mu olmaz mı müthiş bir stres işindeyim :/ şimdiye kadar istemiyorduk korunuyordum ama şimdi istiyoruz inşallah bir sıkıntı yaşamayız. şu an reglim. biter bitmez doktora gideceğim bebek istediğimizi bir sorun olup olmadığını soracağım. umarım olumsuz şeyler duymam.

bu ameliyatı geçirip bebek sahibi olanları görmek mutlu ediyor insanı :)

ben geçen yıl mayıs ayında polip aldırdım kürtaj benzeri bir operasyonla ama bebek denememiştik, rutin kontrollerde doktorum gördü ve alınmasını istedi. başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyi söyleyince aldırdık ve artık bebek istiyoruz. çok korkuyorum acaba bir sorun olur mu bebeğim olur mu olmaz mı müthiş bir stres işindeyim :/ şimdiye kadar istemiyorduk korunuyordum ama şimdi istiyoruz inşallah bir sıkıntı yaşamayız. şu an reglim. biter bitmez doktora gideceğim bebek istediğimizi bir sorun olup olmadığını soracağım. umarım olumsuz şeyler duymam.

bu ameliyatı geçirip bebek sahibi olanları görmek mutlu ediyor insanı :)

canim çok büyütüb korkma.her şey yolunda gidicek.zaten bu öyle korkucak bir ameliyyat değil..içini ferah tut...bu arada benim ikinci kızım oldu.9 aylık.darısı başına

canim çok büyütüb korkma.her şey yolunda gidicek.zaten bu öyle korkucak bir ameliyyat değil..içini ferah tut...bu arada benim ikinci kızım oldu.9 aylık.darısı başına

amin amin inşallah

ameliyat sonrası hiç bir sıkıntım olmadı şükür. kontrolde de doktor her şey normal dedi. şimdi bebek istemeye başlayınca strese girdim umarım bir sorun olmaz da hamile kalabilirim hayırlısıyla.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi :nazar: biz de kız istiyoruz tabii hayırlısı her şeyin. umarım ben de buraya polip ameliyatı olup da hamile kalanlardan biri olarak yazarım bir gün :)

mrb birsey sorabılırmıyım bende polim varda..acaba kurtac yapar gibi alıyorlar..cok korkuyorumda..nasıl yaparlar acaba diye düşünüyorum.
:18:

Canım bir boru gibi bir şeyle çekmişdiler benden..korkmana hiç gerek...acıyor biraz.ama dayanılmayacak acı deyil..benim ağrı eşiyim yüksekdir.ben narkoz almadım..ama ağrı eşiyin azsa ben narkoz almanı öneririm.o zaman tam komfort.uyu uyan bitmiş

Back
X