Polis Atatürk'e Saygı Duruşunu Eylem Zannetti...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Polis Atatürk'e Saygı Duruşunu Eylem Zannetti...
Türkiye > Gündem-
10 Kasım, 10:55'te eklendi

Atatürk'ün 76. ölüm yıldönümü etkinlikleri sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şaşırtıcı bir telsiz konuşması yaşandı.
Esenyurt bölgesinde görev yapan bir polis, saat 09.05'i gösterdiğinde merkeze "otoyolda eylem" bildiriminde bulundu. Merkeze hitaben yaptığı konuşmada polis " Yolun ortasında aracını durduran bir kişi eylem yapıyor" dedi. Sürücüyü "eylemci", otomobilinden inip saygı duruşunda bulunmasını da "eylem" zanneden polisi merkez düzeltti. Polis merkezi, bu kişinin yaptığının "günün anlamına uygun bir hareket" olduğunu belirtti.

DHA

ben izmirdeyken 9 u 5 geçe ortalık yıkılırdı, heryerde öyle mi bilmiyorum ama bulunduğum şehirde çıt çıkmadı, halbu ki gecenin birlerine kadar bangır bangır korna çalışıyorlar asker uğurlama için

Polise bak hele günün anlam ve öneminden ne kadar da haberdar pess

Artık ülke öyle bir karıştı ki yakın zamanda polisinden tut vasıfsız dayım bile her an tetikte milletim ne yapsın!!

Burada sirenle birlikte kornalar da susmadı :)

Yolda çişini yapan birni görseler eylem bildiriminde bulunacaklar yakında.
La havle ya..Bu bilinçli yapılmıyorsa med değilim..

Bu arada Chess izmirde hala 09.05 te ortalık yıkılır..

Bizim burda da Atatürk'e saygı dedin mi akan sular durur, en sevdiğim güzelliği de düğünler bile 10. Yıl Marşı'yla son buluyor, abartısız her düğünde biterken mutlaka çalarlar marşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…