• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polis erkek arkadaş

channn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
22
2
6
İzmir
Kizlar mrb konuştuğum biri var kendisi polis.polis eslerinden yada sevgililerinden yardim istiyorum cunku pek benimle ilgilenmeye vakti olmuyor mesela bugun hic yazmadi bile.hep böyle mi olur hayatım? Bide davranışları cok resmi yani diğer erkekler gibi degil gayet mesafeli butun polisler böyle mi acaba? O mesaj atmadan da atmak istemiyorum şuan cikmiyoruz da daha.ama bugün merak ettim onu hiç yazmayınca

Polis sevgilim yok.
Fakat bir arkadaşımın sevgilisi polis.
Çocuk özel harekatta.
Çok yoğun değil.
Yani en azından akşamları konuşabiliyorlar.
Bence branştan branşa farklılık gösterebilir.

inan çevremde polisten çok ne var diye düşündüm de, bir tek kalemlerim geldi aklima :p

evet resmi oluyorlar, oyle seni seviyorum lafini her saniye duyamazsin.
sen seni seviyorum dersin, o da ben de der :D
hele birde mesleğine iyice alisinca niyeyse daha kati oluyorlar.

yinede ciftin ikisi de polis olmadigi sürece uzun yillar sürer benden söylemesi :)

inan çevremde polisten çok ne var diye düşündüm de, bir tek kalemlerim geldi aklima :p

evet resmi oluyorlar, oyle seni seviyorum lafini her saniye duyamazsin.
sen seni seviyorum dersin, o da ben de der :D
hele birde mesleğine iyice alisinca niyeyse daha kati oluyorlar.

yinede ciftin ikisi de polis olmadigi sürece uzun yillar sürer benden söylemesi :)

Daha once tanidiklarim gibi değil yani direk iki kelime konuşunca yapismadi bana :) ama resmiyeti kendimi kotu hissettirmiyor desem yalan olur canim sıkılıyor bazen :5:

O biraz kendide kasılıyor olabilir bizim salak kızlarımız sayesinde erkekler kendilerini bişey sanıyor ya hani :) oda olabilir yani yaklaşmanı bekliyo olabilir bence aynen devam et sırf polis olduğu için ilgi gösterdigini sanmasın

Kizlar mrb konuştuğum biri var kendisi polis.polis eslerinden yada sevgililerinden yardim istiyorum cunku pek benimle ilgilenmeye vakti olmuyor mesela bugun hic yazmadi bile.hep böyle mi olur hayatım? Bide davranışları cok resmi yani diğer erkekler gibi degil gayet mesafeli butun polisler böyle mi acaba? O mesaj atmadan da atmak istemiyorum şuan cikmiyoruz da daha.ama bugün merak ettim onu hiç yazmayınca

Kuzenim bir polisle evlendi.
Çocukcağız flört döneminde uyumaz onu birkaç dk göreyim diye yanına giderdi.
Çalıştıkları yer yakındı birbirine. Seni göreyim de öyle gideyim evime diyordu gece çalıştığı zaman.
Bunun dışında hediyeler, güzel sözler, sıcak davranışlar, peşinde koşmalar oldu.
Yani mesleğine değil de kişiliğine bakar bunlar.
Seven adam senin dediğin gibi olmaz. :31:
Ama herkes ilk görüşte etkilenecek diye bir şey yok.
Belki de tanıdıkça yakın davranacaktır. :31:
Gerçekten seni yakından tanımak isterse mesaj atar, bir adım atar mutlaka.
Kuzenime öyle yapmıştı çünkü sevgilisi, şimdiki eşi.

mesleğe değil de kişisine göre değiştiğini düşünüyorum ben de.
benim de vardı polis erkek arkadaşım. istanbul' da görevliydi saat başı arardı nerdeyse.

Benm de simdi görüştüğüm kisi polis. Dedigin gibi cok konusmayiz. Onceki sevgilimle günde 4 saat 5 saat konusurduk simdi bundan bu ilgiyi goremeyince mahvoluyorum

Canım benım sevgılım polis ..Suan bazı sorunlarımız var ama ondan önce ilgili davranıyordu .
Bence bu ılgı konusu kısıden kısıye degısır bence..Ama cok zorlu bırı hep kendı dedği olsun istiyor..

Back
X