Polis eşleri,sevgilileri,nişanlıları yardım !!!

Sevgilisininbiricigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
7
0
1
37
Arkadaşlar nolur bana bir akıl verin
Benim erkek ardaşımla aslında çok büyük problemlerim yok
Beni sevdiğini söyler tatlı dillidir
Tartışma ortamını hep yatıştırır alttan alır beni
Yanındayken gayet ilgilidr fakat ayrı ayrıyken çok ilgisiz ilk mesajı hep ben atarım anında cevap verir ama anında cevap vercek kadar uygunsa neden hiç mesaj atmıyor diye düşnüyorum
Gün icinde eve gidene kadar aramaz
Bir arkadaşm mesleğinden dolayı olabileceğni söyledi
Başına böyle birşey gelen varmı

Evet o an ki duruma göre anında cevap veremeyebiliyorlar. Ama bu her zaman olmaz. O işteyken yarım saate yakın konuştuğumuz oluyordu. Bulduğu aralıklarda 5-10 dk.lık konuşmalarımız oluyordu. Ya da mesajı görüp çok sonra geri dönebiliyordu. Hatta geri dönmeyi nadirde olsa unutuyordu :) Açıklamasını yapıyordu tâbi.Şöyle de birşey var bazı erkekler bu mesajlaşma işinden hoşlanmıyor. Belki böyle bir durumdur. Bence en doğrusu bu sıkıntını sevgilinle konuş.

arkadaşlar benim de bi sorum var erkek arkadaşım egm den ama nasıl dvranmalıyım bilmiyorum kendsi bakan korumada pek konuşamıyoruz yan yanayken cok cok iyiyiz ama ayrılınca pek konuşamıyoruz içimi kuskular alıyor acaba sevmiyormu istemiyormu diye bu düşünceler içinde olan tek kişi benmiyim

Yazalı baya olmuş ama merak ettim ilişkin hala devam ediyor mu diye eğer hala devam ediyorsa sana tavsiyem kuşkuyla falan ne kendini yıprat nede adamı bunalt, ben bu hataları yaptım kaybettiğimle kaldım

epey olmuş paylaşımı yapalı. ilişkiniz devam ediyormu bilmiyorum ama sunu söylemek isterimki günümüz biraz karışık. yoğun çalışıyolar kuşku ile ilişki gitmez. sizinle boş vakitlerinde ilgileniyorsa sorun etmeyin derim. benimkisi her fırsatta arıyor ama görevden göreve şehirden şehire değişir çalışma koşulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…