Polis Eşleri

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum

Bence mantikli konusuyor. Orada parada biriktirirsiniz hem. Donunce en guzeli alinir. Esyanin surekli tasinmasi iyi degil bencede

Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum

kesinlikle çok haklı, biz de doğu görevinde eşyaları götürmeyeceğiz

valla haklı,şarktan dönünce alın alıcaksanız da, idare et bence şarktayken canım haklı çünkü

Bencede doğru söylüyor.. bu şekilde yol izleyen bi çok tanıdığım var çünkü. Aynı yollardan geçtiler, tabi kadın milleti için bu garip ve dokunaklı bi durum bence. Ama sabretti bi çoğu idare etti ve şimdi iyice yerleştiklerinden emin olunca misler gibi eşyalarınıda aldılar evlerini de yerleştirdiler. Polis eşi olmak sabır işi yani. :)

Dooğru söze bişi denmez zaten.

şarka ne zaman gidiceksiniz?
ben baya bildiğin şıkır şıkır ev düzdüm, şarka giderken götürüp, ordan geri getirmemeyi düşünüyorum.
çünkü bizim şarkımıza daha var.
eğer ilk şarka gidicekseniz gerek yok tabi ama 4-5 sene başka yerde olcaksanız yerleştirin evinizi

Ya evlendikten 1 yıl sonra gitcez yada evlenir evlenmez hemen gitcez ilk şarj olcak ama . Ben korkuyorum bidaha alamazsak diye

1 yıl içinse değmez almaya, ziyan olur.
şarkda eşyalı ev tutarsın. geldiğinde en iyisini alırsın. neden alamayacaksınız? eşyasızmı oturcaksınız.

polis eşiyim asker kızıyım sevgilin mantıklı demiş 8-10 yıllık batı şehirlerine gitmediğin sürece ucuz yollu al hatta biz Kıbrıs görevindeyken (babam)kendi eşyalarımızda değil rumların eski eşyalarıyla yaşadık 3 yıl sonra ankaraya gelince aldılar mobilyaları.sen şimdi pahalısını alırsın ama ya çok profesyonel bir hizmetle taşıtmalısın ki aşırı pahalı eşyayı baştan alırsın ya da eşyalarının üzerine su içersin illaki mafoluyolar.

dogru soyluyor adam
benım kuzenım polısle evlı
anlastılar hıc esya almadılar hep esyalı eve gectı oturdular
belırlı bı yasa geldıler artık sabıt bı sehırde yasıcaklar
bırıktırdıklerı parayla ev alcaklar ve yenı esyalar
mantıklı olan budur bencede

O sarka giderken vereceginiz kargo parasiyla yeni ev duzulur neredeyse nisanlin hakli diyor dondugunuzda adam akilli ev yaparsiniz. Orada memurlar var cok esya birakan alirsiniz uygun fiyata.

doğru düşünüyor.. tayin olucak o yüzden fazla eşya almana gerek yok. akrabamiz vardi. doğuda eşyalari oraya satti hepsini..nakilye vermeyeyim diye. bi valizle geldiler geldi geleli çok eşya almişlar düşün:)

doğru düşünüyor.. tayin olucak o yüzden fazla eşya almana gerek yok. akrabamiz vardi. doğuda eşyalari oraya satti hepsini..nakilye vermeyeyim diye. bi valizle geldiler geldi geleli çok eşya almişlar düşün:)
Sevgilim de öyle diyo 1 valizle dönelim taşımayalim her yere sabit bi yere geçince en güzelini alırız diyo

Evlendikten sonra başka dertler çıkıyo sorumluluk artıyor diye alamayız diye tereddüt ediyorum en büyük hayallerimden biri cici Bici bi ev düzmek
şarkta zaten çok gideriniz olmaz, para biriktirirsiniz, döndüğünüzde alırsınız, alınamayacak şeyler değil.

Back
X