Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öyle düşünmeyin sonuçta herkes güzel bir ev ister eşinde istiyodur tabi iyice konuş anlat bunları seni anlicaktır zamanı gelince yapacaktır bence.doğudan gelirken o az aldığım eşya bile mafoldu biraz sabredin
Eşim polis değil aksine 10 yıldır sabit şehirdeyiz bu 5. Evim yani taşınmanın sınırı yok uzağa taşınıncaya daha da mahfolacağı da açık
Şu anda oturduğum ev kendimin ama içinde sadece beyaz eşya mutfakta bir masa 4 sandalye salonda masa 4 sandalye 3 sehpa bir küçük tv ve uyduruk sehpa iki de kanepe var
Baza şifonyer küçük dolaptan oluşan yatak odam ve çocuk odam var
Bir de kitaplık koltuk ve küçük bilgisayar masası olan çalışma odası
Ne halı var ne ıncık cıncık ne de 100 küsür parçalı tabak çanak ya da çatal bıçak
Bunları alacak maddi durumun var çok şükür ama gerek yooook eşya bana hizmet edecek ben ona değil temizle düzenle uğraş vs beni bozuyor
Minimalist yaşıyorum huzurluyuz fazla eşya vs tutmuyorum kullanılmamanı da veriyorum bir yerlere
Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum
Bende polis esiyim mobilyalari en iyilerinden aldk su an cok pismaniz tasinirken napcaz diye eger cok sorun olmucksa ucuz yollu seyler al dpguya giderken satarsinz dogudan snra gonlunce dosersin evini
Ben de polis esiyim ve sevgilin hakli.Sarktan donunce istediğin gibi alirsin esyalarini.Yalniz o zaman en iyisinden en guzelinden al esyalarini cunku en az on sene kalirsiniz istediginiz yere gelirseniz