Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar.benim sorum yillik iznini 2014 aralik ayinda kullanmis bir polis.bir daha iznini ne zaman kullanabilir bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim.
Memuriyette yeni yıllık iznini ne zaman hak ediyorsa o zaman kullanir. Şu anda 2015 iznini hak ettiyse şu an bile kullanabilir. Tabii bütün memurlar için böyle. Polise spesifik bir durum var mı bilmiyorum.
Ama ben göreve ocak ayında baslamistim. 2015 ocakta da yeni iznimi hak ettim. Önceki yildan da biraz iznim kalmıştı. Yani her an izne ayrılabilirim istersem
Ama ben göreve ocak ayında baslamistim. 2015 ocakta da yeni iznimi hak ettim. Önceki yildan da biraz iznim kalmıştı. Yani her an izne ayrılabilirim istersem
Merhaba kizlar.benim sorum yillik iznini 2014 aralik ayinda kullanmis bir polis.bir daha iznini ne zaman kullanabilir bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim.
Merhaba kizlar.benim sorum yillik iznini 2014 aralik ayinda kullanmis bir polis.bir daha iznini ne zaman kullanabilir bilgisi lanlar yardimci olursa cok sevinirim.
2015 Ocak ayında bütün polislerin izni yenilendi diye biliyorum çünkü biz 2014 ki bütün izinlerimizi kullandık düğünden dolayı ki zaten bi polisin yıllık izni 20 gün toplamda onu da havada karada göz açıp kapayıncaya kadar bitiyo