Once ki konularimda surekli eski sevgilimden bahsederdim bu sefer baska konu hakkinda yardim almak istiyorum sizden... 5 ay once yasadigim olayi 3 gun once tekrar yasadim ben istanbulda Allahin s...tir ettigi bir semtte yasiyorum yenibosnada! Serserisi balicisi torbacisi full burdadir. Ama dogdugumdan beri burda yasiyorum ve burda cok fazla tanidigimiz var haliyle uzun zamandir tanidigim cocukluk arkadaslarimda. Sabri diye bir tanidigim vardi benden 1 yas kucuk hic unutmam saat tam 7'idi ve onla karsilasmistik ben eve giderken ben birakayim demisti tamam dedim bizim eve giden yolda sabah bile karanlik gibisir sssiz sakin sonra bu birden seni swviyorum gibi laflar edip sarilmaya basladi bir yandanda dokunmaya calisiyor hissediyordum sonra bi kadingecti oyle birakti bende arkasiNdan polise vericem dedim ve verdimde ertesi sabahi sikayette bulunduk annemle gidip islemleer tamam oldu sonra cocukla karrsilastik babasi vardi yaninda 1 saat boyunca yalvardilar sikayetten vazgec kizim lutfen falan doye bende dayanamadim vazgectigimi soyledim polise ama kamu davasinfalan varmis bu gibi durumlarda. Ugrasmak istemiyorum vazgectik biz dedim. Demez olaydim! Olaydan 1 ay sonra balkondan bakarken afedersiniz g...sunu yalari diye bagirdi şok oldum! Polisi aradim yine sikayetci olduk falan ses kaydida vardi gosterdik ama polislee bu sefer hic umursamadi aramadilar bile bende gitmedim! 2 gun once bakkalda karsilastik igrenc ithamlarda bulundu bana senin ne oldugun belli gibisinden laflar kullandi simdi bu cocugu sikayet etsem suan elimde hic bir kanit bile yok!!! Nasil sikayet edicem ne yapicam!?
Edebilirsin ve etmelisin .
Sayı sınırlaması yok sonuçta . istersen her gün et sonuçta sözlü tacizde bulunmuş . sen bir defaya mahsus affetmissin . af olayından sonra o tekrar etmiş .
Keske affetmeseydin.
Yasi kac oglanin? kucuk galiba.
Bari ' sikayette bulundum yine, polisler yarin obur gun seni almaya gelicek" de. Az biseyde at, yasalar degisti, en az 2 3 5 yil yatarsin diye.
Keske affetmeseydin.
Yasi kac oglanin? kucuk galiba.
Bari ' sikayette bulundum yine, polisler yarin obur gun seni almaya gelicek" de. Az biseyde at, yasalar degisti, en az 2 3 5 yil yatarsin diye.
Şikayetinin üzerinde dur defalarca git hatta.
Nacizane abla tavsiyesi; sanırım dediğin gibi çok nezih bir mahalleniz yok. Ben kısıtlanmaya karşıyım ama sanki çok mu gözüne battın birilerinin? birileri lafını yapıyor arkandan gibi geldi. Bu eski sevgiliyle ilgili olabilir mi? O bişey demese bile başkaları lafını sözünü yapmış olabilir.bazı yerlerde erkek arkadaşının olması bile laf sebebidir çünkü. Dikkat et kendine çok fazla haşır neşir olma insanlarla mesafeni koy. Sen arkadaşça davransan da belliki başkaları böyle düşünmüyor. Bu tacizler sonunu daha kötü şeylere bırakmasın somra