• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis üniversiteye Rabia ve tekbir işaretiyle girdi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Polis üniversiteye Rabia ve tekbir işaretiyle girdi
AKP'ye yürümek isteyen ODTÜ öğrencileri ile Cebeci'de eylem yapan Ankara Üniversitesi öğrencilerine polis Rabia ve tekbir işaretiyle müdahale etti. Ankara Üniversitesi'nde akademisyenler ve öğrenciler gözaltına alındı.

Basliksiz-1.jpg

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesinde IŞID'ın Kobani'ye saldırılarını protesto etmek için yolu trafiğe kapatan gruba polis ekipleri müdahale etti. Polisin Ankara Üniversitesi'ndeki Kobani protestosuna 'Rabia' ve 'Tekbir' işareti yaparak müdahale etmesi tepki topladı.

Polis, Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) ve İletişim Fakültesi’ne (İLEF) girerek, aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...rsiteye_Rabia_ve_tekbir_isaretiyle_girdi.html

Polisler Akp nin Esiri kölesi olduğu açıkca ortada.Tekbiri.Anladık da Şu rabia İşaretine Kıl oluyorum...!

yorumum şahsınıza değil , keşke donanımsız kişiler siyaset topiklerine yorum yapmasalar..
doğduğum günden beri birfiil içinde olduğum tsk ve egm hakkında yeterli donanmda olduğumu düşündüğümden bu yorumu yapmayı kendime hak gördüm saygılar.

mesaj tekrarı lerin eki ile genelleme yapmayınız bence..
Benim asil vurgum, onlari secen zihniyet ve onlarin zihniyeti ile es dusen polisler ve onlarin gorevlendirmeleri ...
Eyleme gonderilen polisler oyle rastgele secilmiyor, genelleyen onlar, ben degil...

Benim asil vurgum, onlari secen zihniyet ve onlarin zihniyeti ile es dusen polisler ve onlarin gorevlendirmeleri ...
Eyleme gonderilen polisler oyle rastgele secilmiyor, genelleyen onlar, ben degil...
eyleme giden polisler özellikle seçilmiyor seçilselerdi benim tanıdıklarım gtmezdi evet belki aklınızda tam bir genelleme yapmak yok ama bariz cümleleriniz %100 ü kapsar nitelikte..bence siyasi yorumlar yapılırken kelimeler cımbızla seçilmeli ki değerleri olsun...şu topiğe beş dk bakayım dedim çok üzüldüm açıkcası...

eyleme giden polisler özellikle seçilmiyor seçilselerdi benim tanıdıklarım gtmezdi evet belki aklınızda tam bir genelleme yapmak yok ama bariz cümleleriniz %100 ü kapsar nitelikte..bence siyasi yorumlar yapılırken kelimeler cımbızla seçilmeli ki değerleri olsun...şu topiğe beş dk bakayım dedim çok üzüldüm açıkcası...
Sizin hassasiyetinizi anlayabiliyorum ama ne yazik ki yillardir maruz kalinan durum bu olunca ve yapilmak istenen de ortada olunca ortaya bu cevaplar cikiyor... Bu insanlarin genelleme sevdasi degil, yasadiklari, deneyimledikleri ve okuduklari...

öndeki 2 parmağını kaldırmış zafer işareti mi? sağdaki baş parmağını kaldırmış bu da erbakancı olmalı biri de 4 parmağını kaldırmış bu da rabia işareti ,
ortada orda başka bir durum var . neden rabia işareti yapsın. ne alaka. üstelik çevik kuvvet. amirlerinden çok korkarlar asla yapamazlar

polisler de kendilerince ego tatmini yapıyorlar. zafer tabi onlar için mülkiyeye ve odtüye girmek.

Yazik, ulkede butun kavramlar birbirine girmis, adamlar devletin polisi mi, imam mi, yoksa siyasetci mi nedir belli degil..

Back
X