Polise gidermiydiniz?sizin çözümünüz ne olurdu?

kesinlikle aileme anlatırdım. böylece o da benim sahipsiz olmadığımı arkamda ailemin olduğunu anlardı. nefret ederim böyle tiplerden.

Bunları neden annene anlatamıyorsun anlamadım?arkadaşlarına akıl danışma yanlış yönlendirirler seni !amcana anlat o hakkından gelir çncuk ile konuşsun

Bence de annen ile konuş bunu. Benim sanal arkadaşlarım oluyor ama annem bilir onunla paylaşırım. Tabii hangi sanal alanda tanıştığında önemli nereden de çatmış sana serseri falan demişsin.

bu yaşta yaşadığın bu olayı çok büyütmüşsün boş yere korkuyorsun git annene ya da babana anlat ben olsam babama anlatırdım.

anneme veya babama söylemek zorundayım yani amcam felan yok burda akrabalar burda değil acaba bi abim gibi bi arkadaşım var 20 yaşlarında telefonu ona versem o konuşsa olurmu ? Eger telefonlar devam ederse ozmn babama söylesem ?

o konuyla nasıl ilgisi yok ....sevgilimi beklicem 3 sene unuturmu beni özledim 3.gün diyerek konu açmışsın....
Bu adamla''aşkımlı'' muhabbeti ne ara ilerlettin sevgilinimi aldatıyordun anlmadımki???

Ben daha çocuğum yaaa diyorsunda tanışmadan önce bu kadar bilgiyi onunla paylaşınca büyümüşmüydün

ya çok aptalım biliyorum. çocuk geçen yılki sınıf arkadaşımın teyzesinin oğlu oluyor birazda arkadaşımla aram iyiydi oda düzgün bi kız die ikisine birden güvendim bu kadar hastalıklı biri olduğunu bilseydim tövbe söylermiydim :S

çocuğun cahil cesareti vardır tehlikeli olabilır büyüğüne söyle

Hiç araya başkasını sokup bu işi şansa bırakma, direkt ailene anlat konuyu. 20 yaşındaki birinin sesini duyduğunda ters etki yapabilir.

o konuyla nasıl ilgisi yok ....sevgilimi beklicem 3 sene unuturmu beni özledim 3.gün diyerek konu açmışsın....
Bu adamla''aşkımlı'' muhabbeti ne ara ilerlettin sevgilinimi aldatıyordun anlmadımki???

hayır tabiki bu olaydaki şahsiyetle bitireli aylar oldu o konudaki kişiyle hala birlikteyim ve o bunun gibi değil okuyor düzgün biri it kopuk değil yani hernyse o konuyla bi ilgisi yok aldatma fln da yok çünkü ayrılmıştık hatta o beni istememişti bn çok affettim onu sonrada yanlş yaptığımı düşündüm ve tüm bağlantıyı kestim bu seferde ondan kurtulamıyorum başıma dert açıcağından korkuyorum böyle yani aldatma çok kötü birşey.

Bence sen sanala fazla sarmışsın o sevgilinde sanaldan olunca aynı kişi zannetttim....
Evet aldatma kötü bişeydir.....:97:

yok valla sanala fazla sarmadım bu pislik arkadşn akrabası diye böyle güvendim .denizciylede görüşüyorum zaten sorun yok neyse ben bunu aileme anlatmalıyım ararsa babama telefonu verip bu numaradaki salak beni rahatsız ediyor diycem öyle vericem hızlıca anca öyle yapabilirim :S

Bu minnak kızımızın anlattığı olaydan,burada bulunan,ben dahil, tüm anneler ve anne adayları şunu çıkarmalıdır ki; çocuklarımızla ilişkimizi çok sağlam tutmalıyız,onları korku tünelinde,dengesiz disiplin anlayışıyla büyütmememiz gerekiyor..
Yoksa bizim de kızımız ilerde,yaşadığı bu denli ufak bir olumszluğu bile bize anlatmayı reddedecek ve tanımadığı insanların yardımına muhtaç kalacak...

Madem ailenden bu kadar çekiniyosun,bir sonraki iletişim denemesinde gözünü korkut..bidaha beni rahatsız edersen herşeyi babama anlatır,seni polise şikayet ederim de...Yok ıslah olmassa,gerçekten babana anlat ve polise suç duyurunda bulun lütfen..Çok küçüksün..her tehlikeye açıksın..çabuk kandırılır,inandırılırsın....çocukluğunu yaşa derim ben..nasıl olsa bigün büyüyüceksin ve bu çocukluğun elinden kayıp gitmiş olucak..ne kalbini nede beynini şimdiden yorgun düşürme..

size çok katılıyorum annelerimiz bizimle iyi ilişkiler içinde olmazsa biz bi başkasına nasıl güvenebiliriz .şahsen annemle özelimi paylaşıp oturup onun tecrübelerini dinlemeyi hep çok istemişimdir.hep içimde kalır diğer arkadaşlarımın annesiyle olan ilişkilerini görünce.. hepinize çok teşekkür ediyorum bütün ablalarıma teyzelerime .öyle yapıcam kesin tekrar arayacaktır dediğiniz gibi önce gözünü korkutucam sonrada babama söyleyeceğim ..

canım hiç öyle şey olur mu allah korusun o manyak seni kaçırsa daha mı iyi?Lütfen lütfen ailene söyle,polisa başvurun ağzınla söylüyosun küçüğüm diye cahillik etmişsin işte annen baban de elbet kızar ama öldürmzler ya

16 yaşındasın.Ailen kimbilir sana ne kadar güveniyordur.
Annenin çalıştıgı yeri bile söylemişsin.Okulunu da.
Polise giderdim tabi ki önce annemlerle konuşurdum.Nerden tanıştın ne oluyor falan filan.Biraz bağrış çağrış olur ama ailene bahsetmeden yapamazsın.
Tek başına çözebileceğin bir durum değil bu.
Bence çok korkman lazım.
Bu devirde sapık, katil, cinsel istismar yapan çok insan var.
Hemen annenlere bahset.

sen söyleme ailene tokat atarlar falan sana
birgün kaçırılıp tecavüze uğrayıp ya da cinayete kurban gidince duyar nasılsa ailen

daha ne desem bilmiyorumki babam ve annem sinirli demişsin döverler en olmadı anne babandan bir iki tokat yemek mi daha iyi tecavüze uğrayıp cinayete kurban gidip sokağa atılmakmı

canm sen neden cekınıyorsun ki de seni annenin çalıştıgı yere gıderım dıyerek tehdit ediyor..gitse ne yapacak,ne diyecek?
ailenden korkma güzelce anlat durumu muhakkak..
bu arada o arkadının akrabasıymış ya arkadasınla konusmuyor musun?birşekilde ailesine ulaşıp oğullarının rahatsızlık verdiği hakkında onları bilgilendirsen??
kaç yaşında bu çocuk merak ettim.

tatlım kendınde dıyorsun daha cok kucugum dıye ,o sahsıyette bunu bıldıgı ıcın urktugunuzu tahmın edebılıyor dogal olarak .ve boyle bos bos tehtıtlerle korkutmaya calsıtıgı cok bellı .

sız korkup kosede beklemeyın .ne olursa olsun annenıze bahsed
ın bu durumdan .sevgılınızın olduguna asırı tepkı gostermesınden korkuyorsan eger,herseyı acık acık soylemenıze gerek yok .''tanısmak ıstemıstı ılk basta kabul ettım ama sonra ıstemedım .ıstemeyınce de rahatsız etmeye devam edıyor tehtıt ettıgını ''soylemenız yeterlı olacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…