yok yok o konuyla bi ilgisi yok. ben annemle pek yakın değilimdir babamla daha çok yakınım ama onada söylemeye korkuyorum annemede.resmen yaşadığım şehre gelmiş ve allahtan yanlış okul kapısında beklemiş kız meslek önünde..şimdlk yırttım fakat elbet bulur çünkü küçük bir yer yaşadığım yer.kesinlikle saplantılı resmen korkuyorum diyorum ya zaten başı dertli biriymiş ki ben bunu daha önce bilmiyordum aylar sonra öğrendim ..şuan aynı şehrde belki çok yakınımda .hem küçüğüm hemde düzgün bi kızım bu zamana kadar yanlş hiçbşy yapmadım bundan sonrada yapmam ama ilk defa böyle birşey geliyor başıma :'(
yok yok o konuyla bi ilgisi yok. Ben annemle pek yakın değilimdir babamla daha çok yakınım ama onada söylemeye korkuyorum annemede.resmen yaşadığım şehre gelmiş ve allahtan yanlış okul kapısında beklemiş kız meslek önünde..şimdlk yırttım fakat elbet bulur çünkü küçük bir yer yaşadığım yer.kesinlikle saplantılı resmen korkuyorum diyorum ya zaten başı dertli biriymiş ki ben bunu daha önce bilmiyordum aylar sonra öğrendim ..şuan aynı şehrde belki çok yakınımda .hem küçüğüm hemde düzgün bi kızım bu zamana kadar yanlş hiçbşy yapmadım bundan sonrada yapmam ama ilk defa böyle birşey geliyor başıma :'(
Ben daha çocuğum yaaa diyorsunda tanışmadan önce bu kadar bilgiyi onunla paylaşınca büyümüşmüydün
anneme veya babama söylemek zorundayım yani amcam felan yok burda akrabalar burda değil acaba bi abim gibi bi arkadaşım var 20 yaşlarında telefonu ona versem o konuşsa olurmu ? Eger telefonlar devam ederse ozmn babama söylesem ?
anneme veya babama söylemek zorundayım yani amcam felan yok burda akrabalar burda değil acaba bi abim gibi bi arkadaşım var 20 yaşlarında telefonu ona versem o konuşsa olurmu ? Eger telefonlar devam ederse ozmn babama söylesem ?
o konuyla nasıl ilgisi yok ....sevgilimi beklicem 3 sene unuturmu beni özledim 3.gün diyerek konu açmışsın....
Bu adamla''aşkımlı'' muhabbeti ne ara ilerlettin sevgilinimi aldatıyordun anlmadımki???
Bu minnak kızımızın anlattığı olaydan,burada bulunan,ben dahil, tüm anneler ve anne adayları şunu çıkarmalıdır ki; çocuklarımızla ilişkimizi çok sağlam tutmalıyız,onları korku tünelinde,dengesiz disiplin anlayışıyla büyütmememiz gerekiyor..
Yoksa bizim de kızımız ilerde,yaşadığı bu denli ufak bir olumszluğu bile bize anlatmayı reddedecek ve tanımadığı insanların yardımına muhtaç kalacak...
Madem ailenden bu kadar çekiniyosun,bir sonraki iletişim denemesinde gözünü korkut..bidaha beni rahatsız edersen herşeyi babama anlatır,seni polise şikayet ederim de...Yok ıslah olmassa,gerçekten babana anlat ve polise suç duyurunda bulun lütfen..Çok küçüksün..her tehlikeye açıksın..çabuk kandırılır,inandırılırsın....çocukluğunu yaşa derim ben..nasıl olsa bigün büyüyüceksin ve bu çocukluğun elinden kayıp gitmiş olucak..ne kalbini nede beynini şimdiden yorgun düşürme..
ben ailemle hiç böyle sevgili konularını konuşamam ki ikiside çok asabi nasıl söylerim :S gerçekten çok korkuyorum ya ben daha çocuğum ya :'( ben onun burda olduğunu görmedim ama elinde sonunda beni bulur ve annemin yanına giderse o zaman bittim yarın okula evden korka korka çıkıcam polise söylesem ailemde karışır olaya ozman babam çok kızar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?