Evet uzun aradan snra merhabba polise gittim bugun ve hrrseyi anlattim darbe aldigim yerlerin resimlerini cekdiler ve bana cok yardimci oldular ben olani biteni anlattim fakat son kez denemek istedigimi sikayet etmek istemedigimi ceza verilmesini istemedigimi belirttim onlar da biraz yadirgadi hakli olarak ama genede evime kagit gonderecekler fakat ben esimin buraya geldigimi bilmesini istemiyorym dedim onlarda biz ona aciklama yapmak zorunda degiliz sende polise gittim demek zorunda degilsin dediler yani eve bir kagit gelecek polise gidecek ve polis onu uyarak calismak istedigimi belirttim bir numara verdiler sadece turkce konusan bir hat orayi arayip durumumu anlaticam ve bir daha ki sefere bana dokunursa direk polisi aricam ve kocamin elinden evin anahtarini alip onu burdan gonderecekler yada beni frauenhause yani kadin siginma evine goturecekler cocuklarimla tercih benim.Arkadasimin kayinvalide bir suru sey anlatti once b2 dil egitimi tamamlamalisim 7 yildir burda oturmayi doldurunca pasaporta basvur ve ise gir kura bitince dedi ve polis de benim burda cocuklarimla bosansamda kalma hakkim oldugunu soyledi bakalim ilerleyen gunlerde ne olacak ha bu arada ses kaydindanda bahsettim polise biliyorym suc bu ama dedim suphe insani bitirir ve esim hic itiraf etmedi dedim kadindan sikayetci olabilirmiyim dedim oda kadin ve esin isteyerek gorusmus onun icin bos yere sikayet islemez dedi neyse icim ferahladi bakalim eve kagit gelince kocam ne dusuncek hemen beni suclar sen polise gittin diye bende hayir dicem o kadar can havliyle bagirdim biri sikayet etmisdir burasi almanya diycem herseyin hayirlisi bi adim attim ona istemedigi sansida verdim bundan sona hata yaparsa herkes kendi yoluna benden bu kdr .Bu arada yarin hastaheneye gidip esimin darbe ettigi yerleri raporlaticam