Polise herseyi anlattim

Denis92

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
111
34
13
32
Evet uzun aradan snra merhabba polise gittim bugun ve hrrseyi anlattim darbe aldigim yerlerin resimlerini cekdiler ve bana cok yardimci oldular ben olani biteni anlattim fakat son kez denemek istedigimi sikayet etmek istemedigimi ceza verilmesini istemedigimi belirttim onlar da biraz yadirgadi hakli olarak ama genede evime kagit gonderecekler fakat ben esimin buraya geldigimi bilmesini istemiyorym dedim onlarda biz ona aciklama yapmak zorunda degiliz sende polise gittim demek zorunda degilsin dediler yani eve bir kagit gelecek polise gidecek ve polis onu uyarak calismak istedigimi belirttim bir numara verdiler sadece turkce konusan bir hat orayi arayip durumumu anlaticam ve bir daha ki sefere bana dokunursa direk polisi aricam ve kocamin elinden evin anahtarini alip onu burdan gonderecekler yada beni frauenhause yani kadin siginma evine goturecekler cocuklarimla tercih benim.Arkadasimin kayinvalide bir suru sey anlatti once b2 dil egitimi tamamlamalisim 7 yildir burda oturmayi doldurunca pasaporta basvur ve ise gir kura bitince dedi ve polis de benim burda cocuklarimla bosansamda kalma hakkim oldugunu soyledi bakalim ilerleyen gunlerde ne olacak ha bu arada ses kaydindanda bahsettim polise biliyorym suc bu ama dedim suphe insani bitirir ve esim hic itiraf etmedi dedim kadindan sikayetci olabilirmiyim dedim oda kadin ve esin isteyerek gorusmus onun icin bos yere sikayet islemez dedi neyse icim ferahladi bakalim eve kagit gelince kocam ne dusuncek hemen beni suclar sen polise gittin diye bende hayir dicem o kadar can havliyle bagirdim biri sikayet etmisdir burasi almanya diycem herseyin hayirlisi bi adim attim ona istemedigi sansida verdim bundan sona hata yaparsa herkes kendi yoluna benden bu kdr .Bu arada yarin hastaheneye gidip esimin darbe ettigi yerleri raporlaticam

Bu adamın düzeleceğine inanıyor musun gerçekten. Düzelse bile insanlığından ya da sana olan sevgisinden değil de g.t korkusundan düzelecek , biliyorsun. Ama yine de şikayetçi olmamayı seçtin. Haklı sebeplerin vardır herhalde ne diyeyim. Ama bu konu eşinle ilgili açtığın son konu olmaz gibi geliyor bana...

Bu adamın düzeleceğine inanıyor musun gerçekten. Düzelse bile insanlığından ya da sana olan sevgisinden değil de g.t korkusundan düzelecek , biliyorsun. Ama yine de şikayetçi olmamayı seçtin. Haklı sebeplerin vardır herhalde ne diyeyim. Ama bu konu eşinle ilgili açtığın son konu olmaz gibi geliyor bana...
Umarim son konu olur kotu manada icimde ona karsi hala biseyler var sacma ama bu boyle en azindan kendim icin iyi bir adim attim bitirmekle bitirmemenin esigindeyiz bundan sonrasi icin bana vurmaz yada beni yaralayacak hareketler yapmaz korkudan yapip yapmadigi anlasilir zaten sevgi ve ilgi vermezse de surdurcek degilim sadece bska kadinla gorusmemek ve dayak atmaamak yeterli gelmez evlilik icin elbette

Sen şu aksiyonlu vurmalı, kırmalı kadınsın di mi? Kafasında tel kıran. Nokta ve virgül kullanmaman, Almanya falan anladım direk.

Kocan aldattı, şiddet gördün, hakarete ve aşağılanmaya ugradın, kendini dövecek kadar çıldırdın. Adam ne yaparsa boşanırsın? Kaç sans hak ediyor bu adam?

Sen şu aksiyonlu vurmalı, kırmalı kadınsın di mi? Kafasında tel kıran. Nokta ve virgül kullanmaman, Almanya falan anladım direk.

Kocan aldattı, şiddet gördün, kendini dövecek kadar çıldırdın. Adam ne yaparsa boşanırsın? Kaç sans hak ediyor bu adam?
Bu adam bu saatten sonra adam olmazsa bosanirim anlatabildimmi kendim ve cocuklarim icinniyi bir adim attim bosanmak kolay degil oyle agir elestiriye gerek yok ne yaparsa bosanirsin demenin geregi ne allah askina demek ki seviyorum yuvama son 1 sans veriyorum sevgisiz ilgisiz ve ya siddetkar davranirsa gene bir bska kadini tercih ederse o zmn gidecek bu evden annemde arkamda kolay mi saniyosunuz siz bi anda sikayet edeyim bosanayim demeyi anlamadim ben ya kafamda onu bunu kirmisim o ilk ogrendigim gunlerdeki psikolojimi kocan seni 1 bucuk sene boyunca kandirmadigi muddetce anlayamazsin !

Keşke polise anlatıp dava açsaydınız sizi de koruma altına alsalardı.Uyaracak da ne olacak adam düzelecek mi.Hiç sanmıyorum.Anlayacaktır eninde sonunda.Sonrasında yine dayak yiyecekseniz.Adamda her halt var dayak dışında aldatma da var.Tamam güzel adım atmışsınız ama devamını da getirin.

Madem şikayet etmiceksiniz polisi neden uğraştırıyorsunuz??? Nedir amacınız şov yapmak falan mı?
Burda ki polis turkiyedeki polis gibi degil bunlar rapor ediliyor resimlerimi cekdiler ve hastaneye gidicem yarin ordaki raporlarida goturcem herhangi bi bosanma davasinda siddet yuzunden polise basvurmus olmam ve cocuklari mahkemenin bana verme olasiligi konusunda oynacagi rolü anlatmama gerek yok herhalde :)

Keşke polise anlatıp dava açsaydınız sizi de koruma altına alsalardı.Uyaracak da ne olacak adam düzelecek mi.Hiç sanmıyorum.Anlayacaktır eninde sonunda.Sonrasında yine dayak yiyecekseniz.Adamda her halt var dayak dışında aldatma da var.Tamam güzel adım atmışsınız ama devamını da getirin.
Suan zaten koruma altindayiz elimde hizli yardim numarasi var polisde yanimsda herhangi durumda 2 komsum da biliyor wp dan msj at hemen geliriz dediler sorun yok artik su kagit eve gelsin ne olacak ben onu merak ediyorum

Burda ki polis turkiyedeki polis gibi degil bunlar rapor ediliyor resimlerimi cekdiler ve hastaneye gidicem yarin ordaki raporlarida goturcem herhangi bi bosanma davasinda siddet yuzunden polise basvurmus olmam ve cocuklari mahkemenin bana verme olasiligi konusunda oynacagi rolü anlatmama gerek yok herhalde :)

Hayır, anlamadığım nokta şu ki neden şimdi şikayetçi olmuyorsunuz? Bu adamın düzelnesini mi bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin, eve polis kağıdı gelince tekrar dayak yiceksiniz. Adam polisten korkar da düzelir diye ummayın.

Daha 24 yaşındasın, neden dövüldüğün aldatıldığın yok sayıldığın bir evliliği kurtarmaya çalışıyorsun? Değerimi bilmiyor, beni haketmiyor de sal ipini gitsin ya.

Yani zaten bu evliliği devam ettirsen zaman zaman bunlar tekrar yaşanacak. Raporları zula gibi toplayıp toplayıp bir süre ertelemek çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

Uzun bi ara mı :işsiz:
Sanada meraba,
Ama ben Sana yorum yapmam kardeş,
Sonra biz kötü oluyoruz.
Yinede hakkında hayırlısı diyeyim.:süslü:
Ben polise ver esini diyenlere kizmadim bu kadin normal degil yalan konusuyor diyenler olmus onlara kizdim derdimi oldugu gibi anlatiyorum insanlar altindan bska seyler cikarip acimasizca yorum atiyor ve o yazida genel anlamda yorumlar guzel yazmisdim bosuna alinanlar olms iyi okunmali yazilan yazi

Daha 24 yaşındasın, neden dövüldüğün aldatıldığın yok sayıldığın bir evliliği kurtarmaya çalışıyorsun? Değerimi bilmiyor, beni haketmiyor de sal ipini gitsin ya.
Bu saatten sonra ikimizde ipin ortasindaiz zaten eger 1 yanlisi daha olur kurtarmaya caba gosterecegi yerde devam ederse tercihini yapmis olacak canim zaten

Hayır, anlamadığım nokta şu ki neden şimdi şikayetçi olmuyorsunuz? Bu adamın düzelnesini mi bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin, eve polis kağıdı gelince tekrar dayak yiceksiniz. Adam polisten korkar da düzelir diye ummayın.
Tekrar dayak yersem acil numarayi ararim elinde ki anahtarlarini alir polis gozetiminde yasarim sonra bosanirken cocuklari vr donuna kdr talep ederim olay biter alacagi 1 canim var onuda zor alir arrtik komsularimla dahi konusdum hrrkes duymus zaten o gece sesimi burasi almanya insanlar hassas allahtan

Back
X