- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kolejli olanlari da tenzih eder misin
Iclerinden bazilarinin Turkiye dereceleri olabülüğğğ
nedense bi gülümsedim İyi AkşamlarSavunmaya gecmedim. Sevmeyen aldatir demek istedim.
Benim her meslek grubundan yakinim vardir. Ve yanlislik gördüğüm her konuda yanlis yapani, meslegini icra edemeyeni yerden yere vururum. Kimse de gık demez.
Ben ve yakinlarim bunlari aşmış insanlariz.
Ben G.dogu da yaşıyorum polisi de iyi bilirim, askeri de sen o guzel kafani yorma.
Seninle bi alakası varsa tenzih ettim bile...Kolejli olanlari da tenzih eder misin
Iclerinden bazilarinin Turkiye dereceleri olabülüğğğ
Canim ben de Polis esiyim sana öncelik tavsiyem polis eşlerinin genel olarak gittiği kuafore gitmeyeceksin çünkü dedikodu çok malum kuaforler de meslekleri gereği sohbeti severler bu da merak konusuna dönüşür oraya giden birkaç polis eşleri de aralarında konuşuyorlar sonra samimiyete dönüşüyor ve herşeye karışmaya çalışıyorlar bu arada duyduklarınla eşinle aranda ki muhabbeti de zehir etme.Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Kuaforun patavatsizligi bu sadece.insanlari mesleklerine gore yargilamayi cokbyanlis buluyorum. Nasil ki bes parmagin besi nasil bir degilse,her poliste birbirinin ayni degil. Niye bunu bize sorgulatiyorsun ki. Sen bilmiyor musun esini,her gece ayni yastiga bas koydugun adami tanimiyor musun da bi patavatsizin sozune kafayi takip,canini sıkıyorsun.Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Merhaba
ne alakasi var ? polis olana kadar gozu disarida olmayan adam, polis oldugu anda, bir anda capkin bir karakter mi aliyorus hoop diye.. beni tanidigim polisler esine asik ve yuvasina duskunler ona bakarsak...Merhaba
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?