Polisten, gözaltında yere yatırılan Kürtlere: Ne yaptı ulan bu devlet size, devletin, Türkün gücünü

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Polisten, gözaltında yere yatırılan Kürtlere: Ne yaptı ulan bu devlet size, devletin, Türkün gücünü göreceksiniz!

DİHA'nın Yüksekova'dan gectği videoya Başbakanlık inceleme talimatı verdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde özel harekat timlerinin 5 Ağustos'ta bir şantiyeye yaptığı baskında gözaltına aldığı inşaat işçilerine yaptığı baskı ve kötü muamelenin görüntüleri ortaya çıktı. Bir özel harekat timinin, yüz üstü elleri arkadan bağlanmış ve yan yana dizilmiş işçilere, "Ne yaptı lan size bu devlet? Hepinizi tanıyorum ben. Kim ki hainlik yapıyor karşılığını görecek. Türk'ün gücünü göreceksiniz" şeklinde tehditler savurduğu görülüyor. Başbakanlık görüntüler hakkında inceleme başlattığını duyurdu.

Dicle Haber Ajansı’nın Nedim Türfent imzasıyla geçtiği habere göre, Yüksekova’da özel harekat timlerinin 5 Ağustos’ta Selahattin Eyyubi Havalimanı’nın kuzeyinde özel bir şantiyeye yaptığı baskında 52 kişi gözaltına alınırken, baskın sırasında yapılan işkence görüntüleri ortaya çıktı. Baskında aralarında çocuk ve yaşlıların da bulunduğu 52 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 46’sı götürüldükleri emniyette serbest bırakılırken, 6 kişinin ise bugün adliyeye getirilmesi bekleniyor.

http://m.t24.com.tr/haber/polisten-...ze-devletin-turkun-gucunu-goreceksiniz,305573

Son düzenleyen: Moderatör:
Başbakanlık'tan inceleme

Başbakanlık, sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili inceleme başlattı, "vatandaşlarımızın yere yatırıldığı görüntü için derhal gerekli incelemenin yapılması talimatı verildi" denildi.

Açıklamada, "Başbakanımız terörle mücadele operasyonları çerçevesinde vatandaşlarımızın yere yatırıldığı bir görüntünün sosyal medyada dolaşıma girmesi üzerine İçişleri Bakanlığı'na derhal gerekli incelemenin yapılması talimatını verdi" ifadesi kullanıldı.

"Terörle mücadelenin demokratik hukuk devleti kuralları çerçevesinde taviz verilmeksizin sürdürülmesinin altını daha önce de defaatle çizen sayın başbakanımız kanunsuz hiç bir uygulamaya izin verilmeyeceğinin de altını çizmektedir. Bununla ilgili gerekli inceleme tamamlandıktan sonra kamuoyuna gerekli açıklamalar da yapılacaktır " açıklaması yapıldı.

hayır neden çekiyorsun , neden yayınlıyorsun. meg dediği gibi adamlar polislerimizi biz uyurken vurduk dediler. dönek gibi döndüler sonra.
anormal bir durum görmedim ben.

ahh ahh gencecıkk polıslerımızz , subaylarımız gıttı .. naptı bu ulke bunlaraa .. yazıklar olsunn .. haklısınn MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana
Haklı olmak neyi değiştiriyor ki vicdanen haklıyım evet.orada yatan insanları nereden toplamışlar,ne ile suçlanıyorlar bilmeden yaptığım yoruma ne alaka deniliyor.çok alaka evet hemde tam üstüne basmak buna denir.o polisler ne yaptı da elleri ayakları bağlandı öldürüldü.benim eşim de özel harekat polisi neyin ne olduğunu öyle iyi biliyorum ki klavye başından atıp tutmuyorum. Yüksekovaya gittiniz mi hiç?ben ve eşim 4 senemizi verdik oraya kim nedir çok çok iyi bilirim.bu insanlar gündüz polise ekmek satıp gece roket atan insanlar.aldıkları nefesi biliyorum ben hepsinin.evet hepsinden nefret ediyorum.kaldı ki polis yanlış bir şey demiyor BU DEVLET SİZE NE YAPTI diyor.ne istiyorsunuz bu devletten begenmiyorsan defol git senin kanınla mı kazandık bu ülkeyi.hakkariden sadece bir polis çıkmıştır onu da öldürmüşlerdir ailesini taciz edip sürgün etmişlerdir.ne bu düşmanlık kapı orada çıkın gidin derler adama.işine gelince devlet bize bakmıyor sen bu devlete ne verdin ne bekliyorsun?bu foruma yazdığım son mesajdır bu da gerçekten onca şehit haberine tek kelime yazmayan insanların böyle haber görünce araştırmadan balıklama atlaması sinirimi bozuyor.3 yaşındaki oğlumun öğrendiği ilk şarkı ölürüm Türkiyemdir.Türk bayrağı görünce heyecanlanan bir çocuktur.kolay kazanılmadı bu vatan sahipsiz değil.şehit haberlerine alışır olduk artık.diyecek çok şeyim var ama sussam gönül razı değil söylesem anlayan yok.Rabbim korusun hepsini pusuyla yapmak istedikleri ne varsa kendilerine cevirsin inşallah iyi akşamlar herkese

Birak normallestirmeyi, bunun ile gurur duyan insanlar var, ve azimsanmayacak kadar cok.

Hayır bir de "Türk'ün gücünü göreceksiniz" diyor, e hani bu insanlar zaten Türk idi bu ülkenin vatandaşı olduğu için.
Bu devlet size ne yaptı deyip, yere yatırıp kelepçelemek de ayrı bir ironi zaten.

Madem bir sorusturma var. Sonucunu ben de merakla bekliyorum. Hem polis hem muhimmat hakkinda arastirma yapiliyormus.

Bir de madem bu kadar mühimmat bulunmuş ki büyük derecede suç teşkil ediyor o zaman neden 52 kişiden 46'sı serbest kaldı ve başbakanlık görüntüler için inceleme başlattı?
Terör bunlar terör diyerek işin içinden sıyrılmak kolay tabii.

Haklı olmak neyi değiştiriyor ki vicdanen haklıyım evet.orada yatan insanları nereden toplamışlar,ne ile suçlanıyorlar bilmeden yaptığım yoruma ne alaka deniliyor.çok alaka evet hemde tam üstüne basmak buna denir.o polisler ne yaptı da elleri ayakları bağlandı öldürüldü.benim eşim de özel harekat polisi neyin ne olduğunu öyle iyi biliyorum ki klavye başından atıp tutmuyorum. Yüksekovaya gittiniz mi hiç?ben ve eşim 4 senemizi verdik oraya kim nedir çok çok iyi bilirim.bu insanlar gündüz polise ekmek satıp gece roket atan insanlar.aldıkları nefesi biliyorum ben hepsinin.evet hepsinden nefret ediyorum.kaldı ki polis yanlış bir şey demiyor BU DEVLET SİZE NE YAPTI diyor.ne istiyorsunuz bu devletten begenmiyorsan defol git senin kanınla mı kazandık bu ülkeyi.hakkariden sadece bir polis çıkmıştır onu da öldürmüşlerdir ailesini taciz edip sürgün etmişlerdir.ne bu düşmanlık kapı orada çıkın gidin derler adama.işine gelince devlet bize bakmıyor sen bu devlete ne verdin ne bekliyorsun?bu foruma yazdığım son mesajdır bu da gerçekten onca şehit haberine tek kelime yazmayan insanların böyle haber görünce araştırmadan balıklama atlaması sinirimi bozuyor.3 yaşındaki oğlumun öğrendiği ilk şarkı ölürüm Türkiyemdir.Türk bayrağı görünce heyecanlanan bir çocuktur.kolay kazanılmadı bu vatan sahipsiz değil.şehit haberlerine alışır olduk artık.diyecek çok şeyim var ama sussam gönül razı değil söylesem anlayan yok.Rabbim korusun hepsini pusuyla yapmak istedikleri ne varsa kendilerine cevirsin inşallah iyi akşamlar herkese
aynen oylee canım polis kızı olarak bn de farkındayımm allah kahretsınn şu vatansızlarıı

X